Şimdi Ara

>>DELOREAN<< MOD <[( xxxxxx )]> (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
9.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biliyorum 10 günden uzun bir süredir giremedim nedeni okul falan gibi şeyler bu pazar kasayı tekrar elime alma fırsatı buldum kafaya koydum bikete mart bitmeden bitecek gittim tesadüffen parada kalmamıştı 2 metre aliminyup profil aldım ölçüp biçip kestim köşeler tam oturuyor öyle siyah gözükmesinin sebebi çizdiyim çizgiyi kesmeyip bırakmamdan çizgileri sildiyimde ek yerleri büyük ölçüde belirgin olma özelliyini kaybedecek diye düşünüyorum cumartesiye kadar vaktim olmayacak gibi cumartesi yine elime alır bikaç bişey yaparım şimdilik bunlar ;

>>DELOREAN<< MOD  <[( xxxxxx  )]>

• cok güzel gidiyorsun devamını merak ediyorum ne olucak diye :) pembe dizi gibisin
  • güzel çalışma olmuş. ön panel estetik açıdan çok hoş görünüyor. kasanın ölçüleri nasıl oldu acaba...

eline sağlık....
  • hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için celalll seninki kadar büyük deyil şu anda ve göründüyü gibi bitmeyecek ama şuanki ölçüleri orjinal halinin ölçüleriyle aynı bittiyinde yarı yarıya daha büyümüş olacak ama
  • çok güzel
  • Ha gayret bitir dostum şunu,sende kurtul bizde....Emek veriyorsun inşallah güzel olacak.
  • bu pazarda boş durmadım ve gövdeye monte edilecek iskeleti tamamladım şimdi sıra sağ ve delo kapakta haftaya inşallah bitmiş olacak şte resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt40_ditroit -- 26 Şubat 2007; 12:25:27 >

• İyi gidiyor :) başarılar arkadaşım :)
  • harbi cok güzel gidiyo ellerine saglık ii mod lar
  • artık yarışı unutabilirim sanırım çünki tüm işleri performance pover marka dremelimle yürütüyordum onsuz olmuyordu her pazar olduğu gibi bu pazarda bikaç bişey yapmaya kalktım aliminyum keserken kesici uç birden durunca önce vidası falan yalama oldu sandım daha önceki millerde olduğu gibi ama sağlamdı ve milde çok rahat dönüyordu içini açtığımda motorla milin arasında bir yay vardı o kırılmış alette hiçbir sorun yok ama ürünü alırken garanti belgesi falan doldurmadığım için garanti dışı nalburlar falan dremelin ne olduğunu bilmiyo bana ankarada o parçayı bulabileceyim bir yer söylerseniz kaldığım yerden devam edebilecem aksi taktirde yeni bir dremel almak için para biriktirmeye başlasam iyi olur
  • koca günüm sadece bu sürücü yuvalarını yapmakla geçti dremelin bu resimlerinide çektikten sonra bende moram falan kalmadı sıfır abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt40_ditroit -- 4 Mart 2007; 22:00:30 >

• Valla kasa çalışman değilde sabrın beni çok etkiledi

ben olsam 1 haftada yaptım yaptım olmadımı kaldır at yenisini yapmaya çalıs

sende bi japonluk edisonluk var heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhyTheyCallMeInsane

Valla kasa çalışman değilde sabrın beni çok etkiledi

ben olsam 1 haftada yaptım yaptım olmadımı kaldır at yenisini yapmaya çalıs

sende bi japonluk edisonluk var heralde

bende kaldırır atarım ama biraz $$$ sorunu olduğu için atamıyorum atarsam başkasını alamam ama her yapamadığım şey bişeylerin biraz daha bozulmasına neden oluyor ve deyiştirmek gerekiyor şöyle eski resimlere bir bakınca nerden başlayıp ne şekil vermişim ve şuan nereye gelmişim çok farklı bişey olmuş ya

ilk olarak sol kapagı hatalı kesmiştim ve gerekenden çok daha fazlasını kesmiştim e buna yeni bir sol kapakta bulunmuyorki naapsam naapsam derken kapagı yukarı açmaya kara verdim 2 amortisör ve 2 menteşe sonra üstüde kestim olmadı aklıma başka bişey geldi arka tarafı komple deyiştirip ana kartın duvarını biraz sola kaydırdım kapak sistemi başarısız oldu al işte bu sefer hiç kapak kalmadı derken komple aliminyup yapmaya kalktım böyle bişey oldu ve dünde dremel hakkın rahmetine kavuştu yeni bir dremel almak için para biriktirmeye başladım o yay bulunmayacak anlaşılan yani ben bi süre daha yokum ee ne beklersiniz dremel olmadan ne yapabilirimki ?

• Konunun Başından beri yaptıklarını izliyorum.Gerçekten sabrına ve yeteneğine hayran kaldım.Bitiği zamanı çok mrk ediyorum bakalım nasıl bişi çıkacak orataya.Yaptığın Mod bir çok kişiye örnek oluyodur.Başarılarının devamını dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuGrAx

Konunun Başından beri yaptıklarını izliyorum.Gerçekten sabrına ve yeteneğine hayran kaldım.Bitiği zamanı çok mrk ediyorum bakalım nasıl bişi çıkacak orataya.Yaptığın Mod bir çok kişiye örnek oluyodur.Başarılarının devamını dilerim.

teşekkür ederim ama bu kasa lanetli sanırım işin çapını nekadar büyütürsem sorunlarda okadar büyüyor en basitinden dremel geberdi ve yenisini almamda 4 hafta sürer yani daha çoooook beklersiniz diyorum başka bişey diyemiyorum

• dünki can sıkıntısının bana verdiyi yetkiye dayanarak elimdeki malzemelerin tümünü kullanarak neler yapabileceyimi görmek istedim herşey düşündügüm gibi oldu ama 2 sorun çıktı ana karta takılan kartların vidalandığı yer ve 5.25lik yuvaların ön taraflarındaki vida yerleri kapandı ve gönyesi bozuk olan sağ kapağın sağ kapak olarak deyilde biraz boyunu kesecem daha onra sol kapağın üstü kapattığı yer olarak kullandım

kusura bakmayın resimler biraz kalitesiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt40_ditroit -- 17 Mart 2007; 11:52:39 >

•  >>DELOREAN<< MOD  <[( xxxxxx  )]>

• sayın adminler ve moderatörler beni her burda gördüyünde şikayet eden arkadaşım bu niçkimide gördü fake nick falan kullanmıyorum eyer yine banlanacak olursam lütfen bu sefer banlanma nedenimi bildirir bir msj istiyorum

saygılar
  • mc.kork

yorumun için saol dostum ama çok yavaş gidiyorum ve sona yaklaştıkçada yavaşlıyorum az önce üst kapak meselesini çözdüm ve anlaşılan dremeli tamire vererek para harcamamalıymışım yine geberdi meret yenisini almak farz oldu artık busefer komple gitti gibi bişey habire öksürüp tıksırıp duruyor tekliyor devri yavaşladı hatta okadarki bunu bizzta denedim keskin bir matkap ucuyla yumuşak bir agacı bastırmadan delmeye kaktığımda öksürüp tıksırmaya başlıyor sonrada bayılıyor çekiyorum agaçtan yine tık yok
    elimle çeviriyorum sonra yine çalışıyor bide metal üzerinde düşünün kafayı yiycem 20 lira tamire verdim 3-5 parça aliminyumu anca kesti
  • abı kasa gercekten guzel oluyo elıne saglık . ayrıca azmıne de hayranım bu kasayla cok uzun bı suredır urasıyosun sana allah sabır versın ınsalla daha fazla aksılık cıkmaz ıyı aksamlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.