Şimdi Ara

>>DELOREAN<< MOD <[( xxxxxx )]> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
9.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    başarısızlık çok moral bozuyor
    tabi senin bileceğin iş
    yeni hedefinde başarılılar..
  • beyler geri döndüm normal olkullardan farklı olarak 15 tatile bu hafta girmiş bulunmaktayım ve ogünki düşüncelerimden kurtuldum kasa hala duruyor ama artık bir bilgisayarım yok kolları sıvamaya başlıyorum tekrar
  • kabak tadı verdı artık bıtıreceksen bıtır bıtırmıyeceksen de konu acma derım....

bir gün Bitirmen dilegımle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

kabak tadı verdı artık bıtıreceksen bıtır bıtırmıyeceksen de konu acma derım....

bir gün Bitirmen dilegımle..

saol dostum mesajın alınmıştır okullar tekrar açılmadan önce bitirmeye gayret göstericem

deyilmi yeter artık ne zamandır uğraşıyorum ama bitirmiyorum

en kısazamanda bitirmek dileğiyle
  • bana bıle bunu soletebılıyorsan dusunkı ne kdr ılgısız kaldın bu konuda 2 kasa degıstırdım sen bı modu yapamadın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

bana bıle bunu soletebılıyorsan dusunkı ne kdr ılgısız kaldın bu konuda 2 kasa degıstırdım sen bı modu yapamadın

sen komple bi deyişiklik yapmıyosun direk mod tamam bende bu kasayı bi aralar bitirmiştim ve sonra tektat parçalayıp tamamını ele aldım ve senin kadar zaman ayıramıyorum ama bi bittiyinde varya .....
  • aynen katılıyorum bu kaçıncı vaz geçiyorsun bitti buraya kadar diyorsun sonra bir hafta sonra tekrar devem diyorsun
    yok bare kasayı getir birlikte yapalım bitsin artık bu işkence
    ressimleri bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarab

aynen katılıyorum bu kaçıncı vaz geçiyorsun bitti buraya kadar diyorsun sonra bir hafta sonra tekrar devem diyorsun
    yok bare kasayı getir birlikte yapalım bitsin artık bu işkence
    ressimleri bekliyoruz

sende haklısın kardeş ama napıyım bilgisayarıda bozdum ayrıca yardım edecek kimsede yok fazlada vakit ayıramıyorum o yüzden baen insanı zıvanadan çıkartıyor ilme keser balta ne bulursam alıyorum ama bir türlü hamle yapamıyorum heryerinde ellerimin izi var ama o gün gece olmasaydı direk parçalayacaktım gürültü olmasın diye sabaha bıraktım sabahta parçalayamadım bilmiyorum bitermi bitmezmi ama anlaşılan bi türlü bırakamayacam boşta olsa yarı yıl tatili bitmeden bitiricem süt kısımı inşallah

• ya detaylara niye bu kadar dikkat ediyorsun bas boyayı bitsin beğenmezsen birdahaki modda daha iyisini yaparsın ben 3.kasamı yapıyorum hiç biri mükemmel değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarab

ya detaylara niye bu kadar dikkat ediyorsun bas boyayı bitsin beğenmezsen birdahaki modda daha iyisini yaparsın ben 3.kasamı yapıyorum hiç biri mükemmel değil

dediyin gibi yapmayı bende biliyorum ama beyenmiyorum yoksa belkide çoktan bittiydi ön paneli defalarca boyayıp zımparaladım yaptığım boyaları beyenmedim aynı şekilde üst kapagıda ve ön panel gene zımparalanmıç boya bekliyor detayları mükemmel olmadan gerisi beş para etmez benim için
  • ve sonunda ön panelimin dizayn aşaması bitti ve son şeklini aldı şekil bu yanlız tamamen bitmedi üzerine bikaç elektronik zımbırtı ekledikten sonra tamamen bitecek

>>DELOREAN<< MOD  <[( xxxxxx  )]>

• birkaç küçük aksilik çıktı bu elektronik zımbırtıları yaparken ve monte ederken ama hallettim sorun olmadı

• uğraşmana değmiş şık bi görüntü çıkmış ellerine sağlık kardeşim.
  • işçilik çok temiz olmuş
  • cok guzel olmus dostum ozellile fan controller lar cok ii düşünülmüş..tam gaz devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: designerTR

cok guzel olmus dostum ozellile fan controller lar cok ii düşünülmüş..tam gaz devam

saol dostum ön panelle işim bitti yarışmaya kadar yetiştirmem gerekiyor bu cesedi şimdi sıra kasada bu gün işim bitti yarın dremeli elime alıp kasaya başlayacam aklımda çok faklı şeyler var sadece tenekeden ibaret bir kasa olmayacak
  • beyler yardımlarınızı bekliyorum bu sadece bir makettir daha fazla ne deyişiklikler yapılabilir

• kasanın böyle mi açılmasını planladın? bence pek de düzgün olmaz. buraya kadarki çalışmalar ve yaşadığın sorunları aşmış olman güzel. tebrikler. ama bence elindeki o süspansiyonları daha elverişli kullan üst kapağın açılması sana birşey sağlamayacak gibi görünüyor. gerçi ana kartın arkasında bıraktığın fazladan alan sana üst kapağın açılmasıyla bir avantaj oluşturabilir ama sen arkadaki boşlukla ilgili fikrini yazmazsan kimse ne olması gerektiği hakkında net bi fikir veremez. madem fikir istiyorsun, açıklamalısın. benim kasada da her iki yanda fazladan boşluklar var oldukça iyi ama kasa komple şeffaf olunca kablo saklamak için vs kullanamıyorsun. hepsi bu. boya işlerin çok iyi. sen yine de kapakları yukarı açmayı düşündüğüne göre masa altına koymayacaksın (zaten modlu bir kasanın masa altında durması kime fayda. neyse) öne doğru açılmasını sağlayabilirsinyani soldan sağa doğru. bu şekilde hem değişik bir mod olur hem de kullanışlı olur. vaktin az. hızlı karar ve uygulamaya ihtiyacın var. riskli işlerden vazgeçmelisin. çözüme kolay ulaşacak planlar üretmeli ve kısa zamanda birleştirip kullanmalısın. işte bu yürü be yürü.

• usta yazmayım dedim ama yazıcam sağ taraftaki ana kartın arkasındaki boşluk yabancı sitelerden birinde defyantın kasalarından birinin sağ tarafındaki gördüyüm üst üste duran iki fanı çok beyendim bulabilirsen bir bak o sistemi yapıcam alt tarafa dremelle keserek delorean yazıcam mat plex ve ışık kablolarıda saklamak için güzel bir yer olur dorusu ve sağ kapağa gelince karar verilmiştir üst kapakla birlikte açılacak ve belki o süspansiyonlarıda monte etme inkanım olurama şuanda okulla uğraştığımdan hiçbişey yapamıycam ama elimden geldiyince yapmaya çalışıcam
  • valla aslında son yazdıklarım sadece gaz vermek amaçlıydı umarım yanlış anlamamışındır ;) ama o bahsettiğin kasayı gördüm. gerçekten süper olmuş o kasa. ona benzer birşey gerçekten çok hoş olur. ama sen yine de aynısı yerine daha değişik bişeyler yapmayı düşün. kopya olmasın. tepki çekme. güzel çalışma olmuş ama uzun sürmesi insanları sıkmış. sanırım hem okul hem de bu işlerle uğraşmanın bir de ciddi mali külfetleri aşmayı kolay sanıyorlar. neyse kavga çıkmasın. sen çalışmalarına devam et bence. ama elbette önce okul. sonuçta bu kimsenin işi değil ve kimseye para kazandırmıyor ya da kariyer.
    iş başvuru yaptığında adamlara: aa ben donanım haberde kasa modifiye etmiştim de. mi diyecez?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.