Şimdi Ara

>>DELOREAN<< MOD <[( xxxxxx )]>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
0
Favori
9.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler nerdeyse tamamını 0 dan yapacagım bir kasa var ortada projesi çizildi ve tahmini bitiş zamanı 2 ay bu süre içersinde yapılan yorumlara göre deyişikliklerde yapıcam kullanıcağım malzemeler içerisinde pahalı şeylerde var üstüne para verselerde alınmayacak şeylerde ama tek bir kalıp var daha önceden modlamaya kalkıpta rezil ettiyim kasa modum ve dün gece ilham geldi projesini kafanda canlandırdım resime döktüm ölcülendirdim elime yağ tenekesini alıp altını ve üstünü kestim sonrada tarıp düzeltip düzgün 1 levha haline getirdim ama sadece arka kısım için yeterli geldi

>>DELOREAN<< MOD  <[( xxxxxx  )]>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt40_ditroit -- 1 Haziran 2007; 0:56:52 >

• ana kartı ve diyer kartları 3-4 cm kadar sola çekip kasanın sağ tarafında bir boşluk yaratacam kullanılabiri ve bir amacı olan bir boşluk psu yerinde kalacak boşluğa gelince kasa bitince ne işe yarayacağını gösteririm ama bunların yerlerini açmadan önce dremel alman şart 1-2 gün içinde onuda alacam peki dremel almadan sizce bu tenekeye nasıl bu hale getirdim ? bi düşünün bakalım birkaç kişi cevap verdikten sonra yazarım ama şunu söyleyim çok şaşıracaksınız
  • teneke kutuları ile bence kasmana gerek yok. Bir çok şehirde alüminyum doğramacıları mevcuttur. Onlara gidip levha almalısın. Sonra kesip biçersin ve köşe bentlerle monte edersin. Çok da şık durur. Şahsen 2. modum bu yönde olacak ama şu aşamada waktim yok bunu yapmaya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_one

teneke kutuları ile bence kasmana gerek yok. Bir çok şehirde alüminyum doğramacıları mevcuttur. Onlara gidip levha almalısın. Sonra kesip biçersin ve köşe bentlerle monte edersin. Çok da şık durur. Şahsen 2. modum bu yönde olacak ama şu aşamada waktim yok bunu yapmaya...

abi sende haklısın ama onu yaptır bunu satın al sana ne kalacak sadece boyamakmı ortada emek yok onlarda yapılan şeyler senin eserin deyil bu şekilde olunca daha bi keyifli oluyor

mc.kork yusuf koçum nerdesin sensiz tadı kalmıyor modun sana çok öncelerden bahsetmişyim ya sende olmaz demiştin şimdi yeni başladım daha ortada bişey yok varmısın iddaya olurmu olmazmı bu arada özür dilerim yaza kadar bekleyemedim ama yavaştan gidecem ve istiyorumki bu kasaya seninde katkıların olsun ve seninde emeyin geçsin birazda senin kafanda canlandırdığın bişeyler mutlaka vardır bilirsin ahşab üzerindeki başarımı burda metal var hemde ince bir metal ve yeni keşfettimki bunu işlemek ahşabdan kat kat daha kolay hatta biraz abartırsak senin heykelini bile dikerim metalden abi hazır elime para geçmişken harcamadan banada bi diremel alalım sen anlarsın dremelden

• yok öyle değil işte. Levha olarak alacaksın misal 100x100 Daha sonra istediğin kasanın oranlarını çıkartıp levha üzerine çizip keseceksin. Tamamı ile kendine ait birşey olacak. Boyamaları da kendin yapacaksın. Sadece kullanacağın malzeme yağ tenekesine göre biraz daha kaliteli olacaktır.
  • GİDİN Bİ MARANGOZA KESTİRİN 6 TANE MDF YAPIN MİS GİBİ KASA YAW
  • mdf kasa işine gelince dostlarım benim için en kolayı olur ama kalitede önemli bu sadece deneme amaçlı yapılmıştı oluyormu diye hemde çok mükemmel oluyor levha şeklinde alıp devam edicem yusuf ortak pazar günü kimseye söz verme ozaman ve maksimum fiyatta 90.00 lira beyler kasa dahada büyüyecek bu şekilde olunca içine fazla bişey koyamıyacam ama tek parçada olmayacak mantaboyun kasası gibi 2 parça şeklinde olacak şimdilik bukadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RANGE ROVER VS PORCHE CAYENNE
    8 yıl önce açıldı
    Jasmin Rouge by Tom Ford 
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merak ettim dogrusu nasıl olacak
    sabırsızlıkla bekliyorum
  • dostum sen yine bizim lafımızı dinle. %100 kendi imalatını yapmak istiyor olabilirsin ama o teneke ile yakarsın sistemi Allah korusun. çünkü metaller de sıcaktan etkileniyor ama malzemesi çok olanlar daha az etkileniyor. benden tavsiye git 100x100 bir tabla kestir demir doğramacıdan onun üstünden çalış. 3 kuruş kar edelim derken 800 liralık sistemi yakma ayrıca o malzeme iskeleti de tutmaz ve kolay yamulabileceği için kısa sürede günlük 1 saatlik 120mm fan çalışması ile şekil değiştirir yamulur sonra titreşimden çıkan ses seni bizim lafımıza getirir...
  • quote:

teneke kutuları ile bence kasmana gerek yok. Bir çok şehirde alüminyum doğramacıları mevcuttur. Onlara gidip levha almalısın. Sonra kesip biçersin ve köşe bentlerle monte edersin. Çok da şık durur. Şahsen 2. modum bu yönde olacak ama şu aşamada waktim yok bunu yapmaya...

bitince sergılemeyı dusundugum bı projem vardı .. ben bu kasa olayına pazar gunu basladım. ve calısmarım ıyı gıdıyo alımınyumcudan aldgım kosebentlerle buyuttum.ve cok da ıyı oldu . bu gun boyamayı dusnuyorum.. dayıma ve dedeme danıstım(ıkısıde alımınyum ısınde ama dedem senelr once emeklı oldu dayımınsa suan buyuk bı pvc ve alımınyum dograma dukkanı var) kasanın dıs gorunusunu buyuk olcude cm stacker a benzetebılıcegımızı soledıler .alımınyum levhalardan yan kapaklar ve on panelın kenarlarına parcalar yapıcak dayım ve cumaya bıter dıye dusunuyorum bakalım nasıl olcak...

• @emrekaa senin şu dayın umarım ankaradadır çünki bana köşebent ve aliminyum lazım

arkadaşlar bu arada yaptığım parçayı olması gereken yere çoktan yerleştirdim kasa yeni şeklini almaya başladı ve kesinlikle bi sorun çıkmadı ve çıkacağınıda sonmıyorum bu yaptığım ilk parça deneme amaçlıydı nasıl yapılabiliyormu kolaymı zormu şeklinde arka tarafta o kalacak deyişmeyecek ama geriye kalan heryerde hazır aldığım aliminyumu kullanacam
  • dayım ızmırde ne yazıkkı ama butun alımınyumculardan bulabılırsın kosebentlerı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaa -- 22 Kasım 2006; 15:07:46 >
  • beyler bu pazar gününe kadar nerdeyse tüm hazırlıklar bitmiş olacak ve pazartesinden sonra başlamış olacağız tamamiyle farklı şeyler göreceksiniz yusufla birlikte modifikasyonda devrim yaratacağız ve alttaki resimdede görüldüyü gibi tek bi kalıp üzerinde çalışacağız ama oynanmadık biyerkalmayacağından bitinceki hali kesinlikle buna benzemeyecek çok farklı fikirlerimiz var bunların bir çoğu dh'deki diyer kasalardan ve yabancı sitelerden alıntı ama hiçbiryerde olmayanlarda var mesela bi örnek veriyim bunu az önce yusufla konuştuk ve karar verdik doğan-şahinlerdeki gibi tekerlekleri içeri çekeceğizkasa yere yaklaşacak tabi bunun olması için önce tekerler lazım

• quote:

bu luvhalrdan kapak yaptırıcak yarın dayım metrekaresı 25 dolar cıvarıymıs alımınyum levhaların...bıde bunu heryerde bulamaya bılırsınız dıs cephe sıtemlerı uygulayan yerlerde varmıs bıtek ... izmirde olanlar ıcın adres verebılrım

• abi ben ankaradayım ve metre karesi dedin sanırım abi baya tuzlu oldu sanırım

yusuf kusura bakma ama ben dremeli buğün yaklaşık yarım saat önce aldım koçtaştan 59.90 lira verdim tek alma sebebim seninkinin aynısı ve daha ucuz olmasıydı aynı kaliteyi ucuza almak varsa kaçırmamak lazım dimi ama konyadanda alacağım şekler var birazdan resminide korum dremelin

arkadaşlar sıkı durun bittiyinde nüklaer patlayacak modifikasyonda çığır açacak pazartesite tam anlamıyla başlıyorum
  • beyler birazdan kesime başlayacam ve buda kesime başlamadan önceki üst tarafın son fotosu

• beyler acilen yardıma ihtiyacım var 2-3 cm kestim uc bitti hata nerde tanlış ucumu kullandım yoksa acaba hangi ucu kullanmam lazım

benim kesmede kullandığın uç sağ alt köşedekindendi

• üstü açtım kenarlarındaki çapakları zımparayla aldım ve hazır el atmışken daha önceden 2 defa deneyipte rezil ettiyim üzerindeki kalın boya tabakasınıda çıkardım ortaya koyacağım plexiyi alyan vidalarla tutturmayı düşünüyorum daha ii bi fikri olan varsa lütfen söylesin işte şimdiki haline ailt fotolar

şimdi sıra diyer parçalarda el atmadığım biyerleri kesilip biçilmemiş parça kalmayacak

• silikonla yapştırırsın plexiyi üst kapağa
    vidalar üstten fln çıkar görüntü güzel olmaz hem zarar verir elini kolunu keser
  • güzel gidiyor takip edeceğim burayı...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.