Şimdi Ara

>>DELOREAN<< MOD <[( xxxxxx )]> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
9.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu kasanın düzeleceyini sanmıyorum ama daha önce denendiyini sanmadığım bi karışım hazırladım ve ön panelde onu kullandım şekil çimentoya benzedi biraz ama içinde inşaatta kullanılan hiçbir malzeme yok (boya işlerindekiler hariç)kasayı yapmasamda ön paneli bitirecem hem kim bilir belki ön panel beni teşvik ederde kasanın geri kalanında bitiririm birazdan resimleride atarım
  • ve sonunda macun sürme aşamasında işim bitti benim özel karışımım ve bunlarda görüntüler

>>DELOREAN<< MOD  <[( xxxxxx  )]>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt40_ditroit -- 7 Aralık 2006; 17:26:32 >

• güzel olmuş hacı özel karışım eline sağlık
  • şimdilik öle ama yeterince kuruduğunda istediyim kadar sertleşirmi bilmiyorum ama zımparadan sonra çok güzel olacakmış gibi geliyor bana baya akışkandı heryeri doldurmuş olması lazım 1000 lik zımparayla sulu bi şekilde zımparaladıktan sonra durum ne olacak bakalım

ya zıçıp batırmış olacaz yada mükemmel olacak
  •  >>DELOREAN<< MOD  <[( xxxxxx  )]>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimisan -- 11 Aralık 2006; 23:30:37 >

• bekleyin çok az kaldı delorean kapakların sırrını çözdün ön panelde nerdeyse bitmek üzere kasa adam olacak ama baya uğraştıracak kritik pozisyonlar atlatıldı
  • emeğinin karşılığını alırsın inş kardesim
  • güzel oluyor devam etmen dileğiyle kolay gelsin bu arada...
  • bn deısen bısey gremedım on kapakta ılk yaptıgın kapakla aynı hala...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

bn deısen bısey gremedım on kapakta ılk yaptıgın kapakla aynı hala...

doğru ilkinden farklı deyil sadece floppy yerlerinden birisini kapatıp sıvadım 4 delik açtım fan kontronör sistemi yapıp yerleştirecem oraya bu arada ilk çalışmamda sadece sol kapağa pencere açıp arkadaki fanın ızgaralarını kesmiştim ha birde tavana fan yerleri açmıştım bu sefer çalıştığım yer ön panel deyil kasa ön panelle uğraşmamın iki sebebi vardı yoksa aynı şekilde kalacaktı hiç dokunmayacaktım 1.si fan kontronör yerleri yapılması ve kırılan bazı yerlerin onarılması gerekiyordu 2.side boyada propleler çıkmıştı atılan boya plastiyi eritip şekil bozukluğuna sebebiyet veriyordu o yüzden bu sefer tamamını polyesterle kapattımbu seferde boyada sorun çıksında görüyüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt40_ditroit -- 18 Aralık 2006; 21:21:07 >

• çok iyi gidio kardeş kritik durum geçti ya.. walla o kdr uğraştan sonra senin kadar bn de üzüldüm ama artık çok ii..
  • bayaaa uğraştın ama değecek gibi.en çok şu ön tarafı merak ediyorum nasıl olur acep bitince.bende başlıyorum yakında feel kasanın moduna.sana kolay gele
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt40_ditroit

quote:

2.side boyada propleler çıkmıştı atılan boya plastiyi eritip şekil bozukluğuna sebebiyet veriyordu o yüzden bu sefer tamamını polyesterle kapattımbu seferde boyada sorun çıksında görüyüm

hocam boyada sorun çıkmasısı sebebi yanlış boyayı kullanman sentetik veye selulozik bazlı sprey boya kullandığın için olmuştur eğer kaliteli akrilik bazlı boyalardan kullansaydın veya boyamadan once birkat astar atsaydın bu sorun ile karşılaşmazdın
    ama yinede güzlel olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: scarab

quote:

Orjinalden alıntı: gt40_ditroit

quote:

2.side boyada propleler çıkmıştı atılan boya plastiyi eritip şekil bozukluğuna sebebiyet veriyordu o yüzden bu sefer tamamını polyesterle kapattımbu seferde boyada sorun çıksında görüyüm

hocam boyada sorun çıkmasısı sebebi yanlış boyayı kullanman sentetik veye selulozik bazlı sprey boya kullandığın için olmuştur eğer kaliteli akrilik bazlı boyalardan kullansaydın veya boyamadan once birkat astar atsaydın bu sorun ile karşılaşmazdın
    ama yinede güzlel olmuş

böyle daa ii oldu en azından sonucun garantisi %100 oldu şu boyayımı kullansam bu boyayımı kullansam diye düşünmeme gerek yok ama zamanım kısıtlı olduğu ve olyesterinde zahmetli olması sebebiyle bi türlü bitiremiyorum

• Çok süper bi çalışma ;) bende boyle birşey yapmak ısterdım ama maddi açıdan sıkıntı yaşıyorum :D of offf:D
  • güzel olmuş
  • kasa muazzam sona çok yaklaştı çok fazla vaktim olmasada vakit buldukça bişeyler yapyorum müsait olduğum bir zamanda yeni resimlerini yollarım
  •  >>DELOREAN<< MOD  <[( xxxxxx  )]>

• ve sonunda lcd panel işinede atıldım

• beyler daha fazla zorlamanın alemi kalmadı sizinde bildiyiniz gibi nickim volkov_19'du birinci deneyişimde olmadı buda gt40_ditroit banlandığım için bunu açtım ikincisiydi ve bu kasayla ikinci uğraştığımdada olmadı sürekli sorun sorun sorun 2 gün önce yaptığım lcdden kaynaklana bir sebeple sistemin büyük bir kısmı arızalandı az önce güç bela açmayı başardı yaptığım lcd de arızalandı daha fazla zorlamanın alemi yok bu mod buraya kadarmış gece gece gürültü olması sabah kalktığımda birdaha düzeltilemeyecek bir hal alacak bu lanettende kurtulacam ağustosa kadar para biriktirecem elimdeki sistemide ozamana kadar onarıp elden çıkaracam ve sonra yeniden doğacam

şu anda düşündüyüm siyah renk bir X-clio alıp biraz deyişiklik yapmak biraz renklendirmek ve aydınlatmak ve sisteme yapmadığımı bırakmamak ve tabi cm stacker kasada düşünmüyor deyilim neyse ağustosa kadar çok zaman var ozamana kadar bişeyler düşünür kağıda döker ve moda ağustostan sonra (daha geçte olabilir ) çizdiyim rotadan sapmadan devam etmek şimdilik byyy

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.