Önceden delphi 7 ile gayet güzel çalışıyordum. Şimdilerde F7 yani trace into komutunu verdiğimde, yada F5 ile break point koyduğumda ve program o satıra geldiğinde bütün sistem kilitleniyor. Program kodları ile alakalı olabileceğini düşünüp, yeni uygulama için denedim ama yine de kilitleniyor. Hiçbir tuş yada tuş kombinasyonu işe yaramıyor ve tek çare reset atmak kalıyor. Kaldırıp yeniden yükledim, olmadı, ekran kartı sürücüsünü güncelledim yine olmadı. Bir ara delphi 5 kurup kaldırmıştım. Acaba ondan dolayımı oluyor.
interneti taradım ama buna benzer bişiy de bulamadım. Bir fikri olan var mı acaba??
Merhaba arkadaşlar;
F7 komutunun Güvenli Kipte sorunsuz çalıştığını farkettim. Şimdi bir fikri olan var mı??
O halde daha sonra yüklediğin bir sürücü, bir program veya bir servis probleme neden oluyordur. Ya bunlara yoğunlaş ya da format.
Merhaba arkadaşım;
Bütün başlangıç programlarını ve mutlaka çalışması gerekenler dışında kalan servisleri MsConfig aracılığı ile kapattım. Gelgör ki durum aynı. Sanırım söylediğin gibi tek çare format.