Şimdi Ara

DELTA Servis (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
43
Favori
235.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yenuse

Merhaba forumdaşlar;Delta Servis konusunu görünce bugün yaşadığım olayı sizinle de paylaşmak istedim.06.05.2013 tarihinde Xperia S model cihazımı batarya sorunu nedeniyle Delta'ya gönderdim.Batarya sorunu diyorum çünkü cihaz açılıyor ve açılıp şebeke aramaya başlar başlamaz kapanıyor ya da kapanmasa bile birini aramak istediğimde ekran aniden gidiyordu.Uçak modunda böyle bir sorun yaşanmıyordu ya da olağan şekilde batarya zayıf uyarısı ile kapanıyordu.Neyse;arkadaşlar bugün beni aradı;komedi gibi ya...15 gün sonra arızanın farkına varmışlar :) Neymiş cihazım sol üst köşeden darbe almış bariz izi varmış ve içindeki parçalar zarar görmüş.260.00 Tl parça değişimi yapılması için bana banka hesap bilgilerini göndermek için mail adresimi isterler...Ben de arkadaşa o telefona darbeyi siz verdiniz 15 gündür sizde dedim ve aksini iddia edince cihazı göndermeden hemen önce çektiğim resimleri(ekranda imei numarama kadar görünüyor;yakın planlı çekim yaptırdım bizim şirketin bilgi işlemcisine)size mail atayım dedim.Hepsi de yakın çekim çünkü biliyorum başıma geleceği şirket hakkındaki şikayetleri okumuştum ya.Hala banka hesap maili bekliyorum ki resimleri göndereyim reply yaparak...Ya bunlar nasıl şirket,neden böyle art niyet;hata ben de ama aslanlar gibi KVK dururken böylelerine düştüm.Ama bilmiyordum parelel ithalat olayını ve buna benzer şeyleri,yeni öğrendim...Yetmiyor mu arkadaş ithalattan,satıştan kazandıklarınız.Gerekirse cihazı gözden çıkartır sonuna kadar uğraşırım sizin gibi firmalarla.Gerek THH ve TH'na şikayet ederim olmadı nasılsa şirket avukatları dava ücreti de almıyor biz şirket çalışanlarından işi başka boyuta dökerim.Vakit buldukça size gelişmeleri yazarım dostlar.

Bu arada KVK deyince aklıma geldi.Bundan bir önceki cihazım olan HTC cep bilgisayarımda fabrikasyon hatası çıkınca KVK ya gönderdim adamlar ürünü bir üst modeli ile değiştirip gönderiyorlar.Bir de üstüne yine cihazın markası olan head-ear kulaklık hediyesiyle...Şimdi ise düştüğüm hale bakın.Hep şikayet olmaz ya biraz da takdir etmek gerek hakedeni.

IBRAHIM BATTAL-

Kipaş Holding-Purchasing Provisor

Merhaba,

İbrahim Bey'in telefonu geçtiğimiz cumartesi günü ücretsiz onarılarak sorunsuz şekilde kendisine gönderildi.Pazartesi günü cihazın eline ulaştığına dair bir görüşme yaptık.İbrahim Bey'in şikayeti konu bu kadar güzel giderken arada kalmasını istemediğimiz için bu cevabı yazıyorum.

İbrahim Bey'e şikayetini bizimle paylaştığı için teşekkür eder,cihazını iyi günlerde kullanmasını dileriz.

Saygılarımızla,
    DeltaServis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delta Servis -- 29 Mayıs 2013; 1:57:50 >

• Sayın Delta Teknik Servis yetkilisi,

Bu iş forumda başladı, güzelde oldu. Kendi sitenize taşısak nasıl olur?

Sadece teklif:) tabi burda sizi tanımayanda tanımış oluyor. benim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shnhsyn -- 29 Mayıs 2013; 13:16:45 >
  • Deltaservis'e mail atıyorum olumlu veya olumsuz hiç bir cevap alamıyorum. web sayfalarından da mail göndermeye çalıştım ama mail servisi hata veriyor. "info@deltaservis.com.tr" adresini web sitelerinden aldım direk bu adrese mail gönderiyorum yine bir cevap yok.
  • Hiç bir konuyu baştan sona okumayan ben ilk defa bir konuyu sıkılmadan sonuna kadar okudum. Daha öncelerde delta servisin adını bazı sitelerde gördüm ama tam anlamıyla bana güven vermemişti hatta telefon alacağım sürecte güvenemedim daha sonra şirketim bana telefon vermişti. Şimdilerde yine telefon almaya niyetliyim bu konudan sonra Delta Servis ürünlerini tercih edeceğim. Taktir ve teşekkürlerimle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya1453

Deltaservis'e mail atıyorum olumlu veya olumsuz hiç bir cevap alamıyorum. web sayfalarından da mail göndermeye çalıştım ama mail servisi hata veriyor. "info@deltaservis.com.tr" adresini web sitelerinden aldım direk bu adrese mail gönderiyorum yine bir cevap yok.

Merhaba,

Mailler günlük olarak cevaplanıyor ancak gözden kaçan ve ya ulaşmayan mail olabilir mi diye düşünmekteyim.Pm olarak bilgilerinizi paylaşırsanız telefon ile de görüşebiliriz.Ben de bu şikayetinizi dikkate alarak tekrar gözden geçirtiyorum sistemi.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    DeltaServis
  • Arkadaşlar bu site hakkında bilgi sahibi olanlar var mı?Hem orjinal garantili diyor hem de şu fiyatlara bak...

http://www.lifetechno.net/index.php?route=common/home
  • quote:

Orijinalden alıntı: catkara

Arkadaşlar bu site hakkında bilgi sahibi olanlar var mı?Hem orjinal garantili diyor hem de şu fiyatlara bak...

http://www.lifetechno.net/index.php?route=common/home

O fiyata o telefon satilmaz kesin replika falandir 840tl note 2 mi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisleriniz hangi şehirlerde bulunuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

1600e s4 gorunce alsam mi diye dusunmustum fakat konuyu gorunce 100tl daha verip delta garantili almaya karar verdim

Boyle cevap vermeye ugrasan firma harbi adamdir.

biraz daha araştırma yapsaydın keşke :) ürün Delta garantiliymiş

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-s4-i9500-cep-telefonu-beyaz-siyah-86431730

• s3 kullanıyorum. donanımı için s4 düşünüyorum. gitti gidiyordan 1580 tl ye ürünü gördüm Delta garantisi için araştırma yaparken yazıları okudum ve ciddi ciddi almayı düşünüyorum. olumsuz durumları takip etmek için burayı bir kaç gün daha takip edeceğim

saygılar

• nerdeyse birçok paralel üründe yetkili servisinizin adı geçiyor. forumda delta servis adlı bir ana konu açarsanız daha iyi olur. forumda aktif olmanız işletmeniz adı açısından artı puan ve güven kazandırdığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3likanLI

quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

1600e s4 gorunce alsam mi diye dusunmustum fakat konuyu gorunce 100tl daha verip delta garantili almaya karar verdim

Boyle cevap vermeye ugrasan firma harbi adamdir.

biraz daha araştırma yapsaydın keşke :) ürün Delta garantiliymiş

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-s4-i9500-cep-telefonu-beyaz-siyah-86431730

O fiyatlar baya onceydi artik her gun azaliyor
    Ayrica daha almadim yaza erteledim

• quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

nerdeyse birçok paralel üründe yetkili servisinizin adı geçiyor. forumda delta servis adlı bir ana konu açarsanız daha iyi olur. forumda aktif olmanız işletmeniz adı açısından artı puan ve güven kazandırdığını düşünüyorum.

Merhaba,

Kesinlikle katılıyorum görüşlerinize ancak forum kurallarına uygunluk konusunda şüphelerim var.DH yönetimi ile irtibata geçip bu konunun uygunluğunu (Bir şekilde ticari faaliyet olarak yorumlanabilir) danışacağım.

Saygılarımızla,
    DeltaServis
  • quote:

Orijinalden alıntı: simuc

Servisleriniz hangi şehirlerde bulunuyor?

Merhaba,

Günümüz için sadece İstanbul ve Ankara "şimdilik". Bu yılın son çeyreğinde eklenecek olan iller var.Altyapı çalışmaları devam ediyor son hızla.

Saygılarımızla,

DeltaServis
  • quote:

Orijinalden alıntı: faziloglu

Hiç bir konuyu baştan sona okumayan ben ilk defa bir konuyu sıkılmadan sonuna kadar okudum. Daha öncelerde delta servisin adını bazı sitelerde gördüm ama tam anlamıyla bana güven vermemişti hatta telefon alacağım sürecte güvenemedim daha sonra şirketim bana telefon vermişti. Şimdilerde yine telefon almaya niyetliyim bu konudan sonra Delta Servis ürünlerini tercih edeceğim. Taktir ve teşekkürlerimle.

Merhaba,

Görüş ve düşünceleriniz için biz teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    DeltaServis
  • quote:

Orijinalden alıntı: shnhsyn

Sayın Delta Teknik Servis yetkilisi,

Bu iş forumda başladı, güzelde oldu. Kendi sitenize taşısak nasıl olur?

Sadece teklif:) tabi burda sizi tanımayanda tanımış oluyor. benim gibi.

Merhaba,

Kendi sitemize taşımak konusundaki görüşlerinizi biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz.

Saygılarımızla,
    DeltaServis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delta Servis -- 29 Mayıs 2013; 20:37:34 >
  • Merhabalar.

Nexus 4 ithalatınız var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 29 Mayıs 2013; 23:51:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Merhabalar.

Nexus 4 ithalatınız var mı ?

Merhaba,

Maalesef satışta güvencemizde olan Nexus 4 modeli bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,
    DeltaServis
  • takip
  • merhabalar.. ben delta servis güvencesinde gittigidiyor üzerinden s3 mini aldım fakat telefonumun garanti altında olup olmadığını sorgulamak içinhttp://www.deltaservis.com.tr/ adresine girdiğim zaman cihaz sorgulama bölümü yaklaşık 2 aydır yapım aşamasında görünüyor. bu güvenceyi sorgulayabileceğim başka bir yer varmı?
    teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.