< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milliadam -- 9 Mart 2015; 21:22:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milliadam -- 9 Mart 2015; 21:22:52 > |
delta teknik servis hayatımda gördüğüm en rezil en berbat oluşum.
z2 telefonumu tam 4 kez gönderdim hepsinde de başka bir teknik arıza ile birlikte geri gönderdiler. en son telefon geldiğinde bu sefer de kamera merceği çizik geldi. fotoğraflar bulanık çıkıyo. ve en rezili ise telefona sim kart takıp kullanmışlar. SERVİS ELEMANI OLACAK REZİLİN KIZ ARKADAŞLARIYLA OLAN ÖZEL MESAJLAŞMALARI TELEFONDA KAYITLI OLARAK GELDİ. bu konuyla ilgili mahkemeye versem ceza alırlar mı ? telefonun da ayrı olarak iade veya değişimini isticem. siz ne önerirsiniz ? |
Sizin kadar iğrenç, pislik, arsız namussuz bir şirket daha görmedim. Karakter yoksunları sizi. U lan ilerde inşallah güzel yerlere geleceğim, ilk işim delta servisi kökten kurutup içeri sokturmak olacak, dolandırıcılıktan.
|
DELTA SERVİS PİŞMANLIKTIR.
Bundan 1 yıl önce piyasa değeri neyse o fiyata 5s sıfır aldım.Telefonun parmak izi okuyucusu bozulunca apple a göndermek istedim.Bana bu cihaza bakamadıklarını bu telefonun abd den geldiğini söylediler.Telefonu aldığım yer bana bi sıkıntı olursa ben varım ayağı cekiyordu.Neyse orası uzun mesele hiç girmeyecem.Şubat 3 gibi telefonu delta servise gönderdim.Martta tamirat yapıldı diye gönderdiler.Sorun devam ediyordu.Tekrar gönderdim.Marttan mayısa kadar haftaya haftaya diyip durdular.Telefonu değişim yapacaz demişlerdi.Mayın 22 de telefon geldi.Değişim yapılmamıştı.5s in anakartını değiştirmişler.Parmak izi okuyucusu adam akıllı olmamış yine.Neyse bunada şükür dedim.Akşam yatmadan önce telefonu %100 şarj ettim.Sabaha kalktığımda %45 civarında şarjı vardı.Arka plandı hiç bir uygulama acık değil.Bu gün aynı ayarları(konum servisi,arka plan yenilemesi,parlaklık,vb) yaptığım başka bi 5s le karşılaştırdım.İkisininde şarjını fulledim.Benimki biterken diğerinin %50 ye yakın şarjı vardı.2 dk lık video da %1 şarj yiyor :D Arkadaşlar uzun lafın kısası siz siz olun bu firmayla hiçbir alışverişe girmeyin pişman olursunuz.Ben mağdur oldum bunu dile getirmek istedim. Yarın sabah uyanır uyanmaz telefonu aldığım yeri arıyorum ona bu telefonu gönderip sıfır gempa garantili alıyorum. |
1. Delta Servis
2. Yurtiçi Kargo Bir daha bu firmalarla çalışmamaya yemin ettim. 10 günde gelecek telefon 1 ayda elime tamamen kendi çabalarımla ulaştı. 1.ooo TL'lik telefon bana 1.5oo TL'ye geldi masraflar, arama-görüşme ücretleriyle. Çok detayı var ağzım yandı arkadaş ben burda konuşupta kimsenin ekmeğiyle oynamak istemiyorum. Tek cümle kurmak gerekirse bir daha asla çalışmam. Sizde artık kendinize pay çıkarın bu yorumdan. |
Distribütör garantisi olmayan ürün almayın aldırmayın arkadaşlar 100 lira fazla olsun ama ilerde kafanız ağrımasın
|
Heralde bu konudur.
Telefon suyla yanlislikla temas etti. Ben de hemen garantiye yolladim. Tamir edilemez durumda dediler. Cihazin ucretini isteyip size yenisini yollayalim dediler ben de reddettim. Tamir edilemez olduguyla ilgili rapor olusturttum geri istedim. Geri geldiginde cihaz sapasaglam calisiyordur. Hatta su anda bile kullaniyorum. Yani serefsizler hem parayi alcaktilardi hem de telefonu. Tuketici hakem heyine gittim. Basvurdum. Hala beklemedeyim. Bakalim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bottousa -- 4 Mayıs 2013; 9:26:18 > |
|
|
|
|