Şimdi Ara

Demir tozu yutsam demirim yukselir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ediyorum, dedem demirciydi. Hep tozlar falan vardi etrafta. Demir tozu yutsam boyle, sayilir miydi? O da demir etteki de demir sonucta ne fark ediyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bak kardeşim, 

27 yaşında türkiye’nin saygın bankalarından birinde çalışan bir insanım. her gün 770 lira maaş için evimden kilometrelerce ötede trilyonluk insanların ipotek işlemlerine katlanıyorum. dönemimin adamı değilim, eskilere dem vuruyor, keşke 15-20 sene önce dünya’ya gelseydim diyorum. çoğu kız arkadaş denememde istediklerimi elde edemedim, hep bu sallama ve fırlama liseliler gibi olamadığım için oldu, beni isteyenleri ise ben istemedim, seçiciyim de anlayacağın bunları neden mi anlatıyorum, evimizin yakınındaki yazlık beldeye gitmediğim kış günlerinde çok rutin bir hayatım var, 1-2 çok samimi arkadaşım ve banka çevrem ile yaptığım organizasyonlar haricinde hep evdeyim. seçici kişiliğim doğrultusunda boş vakitlerimi bu forumda geçiriyorum. ama sayfada başlıkların ve vakkur tavırlarını gördükçe sinirlerim tepeme fırlıyor, tansiyonum fırlıyor, yüzüm kızarıyor. ülkenin gidişatının iyi olmadığını düşünüyorum. tekrar beyan ediyorum bak, ya adam gibi başlıklar açarsın ya da velet senin ağzını yüzünü kırarım. hem de öyle bir kırarım ki benim hergün saatlerimi geçirdiğim belediye otobüslerinde oturacak yer varken ayakta gidersin. son kez istirham ediyorum, ya adam olursun ya da bugüne kadar izlediğim 345463432 dövüş filminde gördüğüm hareketlerin kombinesi ile seni sakatlayıp gitmek istediğim 15 sene önceye, ağaçta vitamin olduğun zamana yollarım evlat
  • bak kardeşim, 

27 yaşında türkiye’nin saygın bankalarından birinde çalışan bir insanım. her gün 770 lira maaş için evimden kilometrelerce ötede trilyonluk insanların ipotek işlemlerine katlanıyorum. dönemimin adamı değilim, eskilere dem vuruyor, keşke 15-20 sene önce dünya’ya gelseydim diyorum. çoğu kız arkadaş denememde istediklerimi elde edemedim, hep bu sallama ve fırlama liseliler gibi olamadığım için oldu, beni isteyenleri ise ben istemedim, seçiciyim de anlayacağın bunları neden mi anlatıyorum, evimizin yakınındaki yazlık beldeye gitmediğim kış günlerinde çok rutin bir hayatım var, 1-2 çok samimi arkadaşım ve banka çevrem ile yaptığım organizasyonlar haricinde hep evdeyim. seçici kişiliğim doğrultusunda boş vakitlerimi bu forumda geçiriyorum. ama sayfada başlıkların ve vakkur tavırlarını gördükçe sinirlerim tepeme fırlıyor, tansiyonum fırlıyor, yüzüm kızarıyor. ülkenin gidişatının iyi olmadığını düşünüyorum. tekrar beyan ediyorum bak, ya adam gibi başlıklar açarsın ya da velet senin ağzını yüzünü kırarım. hem de öyle bir kırarım ki benim hergün saatlerimi geçirdiğim belediye otobüslerinde oturacak yer varken ayakta gidersin. son kez istirham ediyorum, ya adam olursun ya da bugüne kadar izlediğim 345463432 dövüş filminde gördüğüm hareketlerin kombinesi ile seni sakatlayıp gitmek istediğim 15 sene önceye, ağaçta vitamin olduğun zamana yollarım evlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden bu kadar yüklendiniz; Güldür Güldür'de hocaya sordukları sorulara benziyor :P Böyle konular ufuk açıyor gerçekten ve devamı gelsin

• Deneyde izlemiştim. Mısır gevreğini toz gibi yapıyorlardı. Mıknatısla çekince Demir tozları geliyordu. Tabi 2 gram bile değil

• Aman diyeyim hocam iron man olursun

• yükselir tabii ki ama düzenli olarak bir kaç gün boyunca yutman lazım. yalnız hijyenik olmadığı için ölebilme ihtimalin var.
  • biri sindirilebilir demir ayrıca o demir tozları beyninde hasara yol açabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Organlarına zarar verirsin

• FlowMotion kullanıcısına yanıt
    Sakın ol şampiyon o sadece ufak bir kuş

• Başlık için trolse komik değilse daha komik ve durum vahim demektir

• İDAM İDAM İDAM !!!!!
  • Konuyu açandan çok ona ikinci mesajda çatana güldüm :D mesajı açıp bakmazsın bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEYMAR-JR

Başlık için trolse komik değilse daha komik ve durum vahim demektir

Yoo gercekten sormustum ben simdi o da demir bu da demir birisi buyuk birisi kucuk.

• Vücudumuzun gerekli demiri alması için proteinlere bağlanan demire ihtiyacımız var. Saf demir vücudumuz için toksik etkiye sahip.

Journal of the American Dietetic Association tarafından yapılan bir araştırmaya göre normalde 0.6 mg içeren 100gr makarnayı demir tencerede yapıldığında demir içeriği 5.7mg oluyormuş. Anca bu şekilde olur. Yoksa zehirlenirsin mazallah. Ayrıca bankacı arkadaşı da kınıyorum, açma yazıyı olsun bitsin.
  • Yeterince yükseğe zıplarsam aya değebilir miyim ? Gibi bir soru

• sunshadow kullanıcısına yanıt
    3 yıl aradan sonra aranan cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: sunshadow

Vücudumuzun gerekli demiri alması için proteinlere bağlanan demire ihtiyacımız var. Saf demir vücudumuz için toksik etkiye sahip.

Journal of the American Dietetic Association tarafından yapılan bir araştırmaya göre normalde 0.6 mg içeren 100gr makarnayı demir tencerede yapıldığında demir içeriği 5.7mg oluyormuş. Anca bu şekilde olur. Yoksa zehirlenirsin mazallah. Ayrıca bankacı arkadaşı da kınıyorum, açma yazıyı olsun bitsin.
    Teşekkürler hocam, peki demiri paslandırıp yesek? Bazı demir destek hapları mesela demir oksit içeriyor. Bir de o bankacı şeysi esprili mesaj hocam, nasıl anlatayım incide görmüş kopyalamış muhtemelen eskiden popülerdi böyle şeyler.

• FlowMotion kullanıcısına yanıt

Sakin ol sampiyon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.