Şimdi Ara

DEMİRDÖKÜM ADEN KOMBİYE TERMOSTAT MONTAJI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 5 SENEDİR KULLANDIĞIMIZ DEMİRDÖKÜM ADEN MARKA KOMBİYE İLK ALIRKEN VERDİKLERİ TA3 MODEL TERMOSTATI BAĞLAMAK İSTİYORUZ ANCAK OLMUYOR ELEKTRİK HATTI ÇEKİLİ AMA SERVİSİ ÇAĞIRIP TA SERVİS ÜCRETİ BAYILMAK İSTEMİYORUM YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvirus -- 4 Aralık 2011; 16:38:53 >

• ön paneli t20 torx uç ile sök klemensdeki köprü kabloyu sök 2x1 mm kablo ile termostata bağla 1234 diye uçlar vardır ordan 3ve4 veya 1-3 nolu klemenslere kabloyu tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: abd1984

ön paneli t20 torx uç ile sök klemensdeki köprü kabloyu sök 2x1 mm kablo ile termostata bağla 1234 diye uçlar vardır ordan 3ve4 veya 1-3 nolu klemenslere kabloyu tak

hocam paneli söktüm ama köprü kablo yoktu ayrıca elektrikçinin döşediği kablo üçlü nasıl yapıcam bu durumda ?
  • köprü kablo yoksa sökülmüştür kombi kalorifer modunda çalışmaz o olmadan kablo 3 lü ise 2 rengini kullan siyah ile maviyi
  • quote:

köprü kablo yoksa sökülmüştür kombi kalorifer modunda çalışmaz o olmadan kablo 3 lü ise 2 rengini kullan siyah ile maviyi

hocam kombi kalorifer modunda çalışmaz demişsinde yıllardır böyle çalışıyor :)
  • alakasız iş bu sen ozaman oda termostatı taksanda kumanda etmez içerden lehimli ise boşuna bağlama termostatı
  • quote:

alakasız iş bu sen ozaman oda termostatı taksanda kumanda etmez içerden lehimli ise boşuna bağlama termostatı

aslında bağladım kombiyi sıfıra getirdim termostan actım çalıştırdı ama derecelendirmedi 30 ışığı yandı başka da yanmadı..
  • anlattıklarında tutarsızlıklar var o klemendeki köprü olmadan vaillant hariç hiç bir cihaz çalışmaz
  • Walla hocam durum aynen bu klemenste 4 giriş var ikisi kombiden geliyor diğer on taraftaki ikisinde köprü yok neden yok İnan bilmiyorum kurcalamadim hic
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.