Şimdi Ara

demirdöküm dış ünite çok mu sesli çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demirdöküm dış ünite çok mu sesli çalışıyor? 12000 btu alıyorum ancak çok sesli çalıştığını duydum bu markanın, komşularım rahatsız olmasın. kullananlar bilgi verirmi

• Evet demirdöküm dış üniteleri sesli çalışır, iyi kurulumla ses seviyesi en aza insede nasıl bir kompresör kullanıyorlarsa dizel motor gibi ses çıkarmakta.
  • etraftaki komşuları rahatsız edermi sesi. binadakiler rahatsız olurmu sesten, okadar mı gürültülü
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir.demir

etraftaki komşuları rahatsız edermi sesi. binadakiler rahatsız olurmu sesten, okadar mı gürültülü

Klimanın bulunduğu yer önemli, bir apartmanda balkon içinde yer alırsa ve üst katlardaysanız ancak gece biraz rahatsız edebilir.
  • balkona takamıcam malesef, balkon ters yerde. binanın tam önünde olcak ve orta kattayım
  • Demirdöküm A410.......................:52 db
    Demirdöküm A2..........................:52 db
    Demirdöküm A............................:52 db
    Demirdöküm A-L.........................:52 db

Boşuna bakmışım hepside 52 DB

Mitsubishi Electric kataloğuna göre 40 km. ile giden sessiz yolcuların oldugu araba sesine eş değermiş
  • arkdasım kısa zamanda komsularla papaz olusun vallah

quote:

Orijinalden alıntı: demir.demir

balkona takamıcam malesef, balkon ters yerde. binanın tam önünde olcak ve orta kattayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geneli 47 ve üstü zaten. hele siemensler 55 db. 47 ve 52 db arasında çok fark olurmu
  • O değerlere pek itimat etmeyin. O değerler özel test ortamında %99 kusursuz kurulum esasıyla kurulup ölçülen ses seviyeleridir.
  • aldım klimayı bugün. 750 tl bütçeyle, samsungu istemiştim bulamadım kalmamış stoklarda, gelmiyor da. inşallah gürültü problemi olmaz. demirdöküm kullanan varmı yaaa gürültüsünü bi anlatıversin, inşallah fazla ses yapmaz. klima taaa 1 eylülde montajlanacak.
  • evet gündüz zor fark edilsede, ama gece bayağı fark ediliyor,bizim yan komşuda var.
  • Aynı btu ve aynı marka klimaların dış ünite ses seviyeleri niye farklıdır?Kurulumun bunda etkisi ne kadar?Bizde ve komşumuzda Arçelik 25400lük klima var.Bizdeki hafif "rrrr" şeklinde ses çıkarırken komşumuzun kliması nerdeyse sessiz çalışıyor.Bizde 6 metre boru kullanıldı.
  • Benim salon duvarına monteli komşunun 24000 lük DDöküm dış ünite var,resmen vapurun makine dairesinde yolculuk yapıyosun .durum çok vahim,
  • @ deepman rahatsız oluyomusunuz siz evin içinde, dışardanmı duyuluyor.
  • Tabiki olunuyor,cihaz tam salon camı dibinde,bitişik nizam bina,hele akşam olmuyormu,tüm ses camdan içeri malum yaz cam açık,sormayın,,komşumda çok iiii bir kişi,daireyide yeni aldım,şansıma kader diyorum,,
  • çarşamba günü demirdöküm 12000 lik taktırdık bizim çamlar pimapen, neden bilmem hiç ses gelmiyor. klima sokağa bakıyor önü açık ses dağılıyor sanırsam benim bir şakayetim yok gayet memnunum
  • benim cihaz 12000 btu luk demirdöküm a2 çakması blueline
    dış ünite balkon içine monteli hemen dibinde salon camı var
    camın önüne bile otursam dış ünitenin sesini içeriden duymuyorum
    balkonun hemen yanındaki odada cam açıkken ses duyuluyor ama öyle rahatsız edecek kadar değil.
  • a2 serisi 12000 btu aldım ben, diğer bütün modellerde iyonizer var, a2 de iyonizer varmı, üstelik a2 modeli a ve a-l serisinden daha pahalı. iyonizer yazmıyo. varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir.demir -- 23 Ağustos 2010; 11:35:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

çarşamba günü demirdöküm 12000 lik taktırdık bizim çamlar pimapen, neden bilmem hiç ses gelmiyor. klima sokağa bakıyor önü açık ses dağılıyor sanırsam benim bir şakayetim yok gayet memnunum

arkadaşlar bugün dikkatli dinledim azda olsa ses varmış :)
  • merhaba. 1 eylüle verilen randevu, zarzor bugüne alındı ve klimam takıldı. vakum için ısrar ettim ama boruların gazı içinde geliyor deyip vakum yapılmaz buna dediler. ayrıca dış ünite, gündüz ses yapmıyor, bakalım gece nasıl olacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.