mrb arkadaşlar. kiracısı olduğum evde demirdöküm kalisto kombim var. kombiyi kış konumuna aldığımda petekleri ısıtıyor ancak yaz konumuna aldıgımda sıcak su vermiyor ve ekranda "E" hatası yazıyor. her yeri araştırdım ancak bilgiye rastlayamadım. kombinin garantisi var ama ev sahibi garanti belgesini bulamadığından servis çağırmaktanda tırsıyorum :) bilen arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim. en azından kendi yapabileceğim bişeyse kendim yapabilirim die düşünüyorum. sıcak suyumun olması dileğiyle:) yardımlarınız için şimdiden tşkler..
garanti seri nodan çıkıyor belge kayıp diye aramamazlık etme muhtemelen diyaframda sorun var basit bir şey hallederler
Dam üstünde saksağan......Üç aydır bu kombi böyle bekliyormu Feykali.....Burası bu sorunun yeri değil kimse neden cevap yazmamış düşün.....Sende DOGALGAZ KOMBİ ÖNERİSİ ....Topiğine gidersen DD kombilerinin meziyetlerini orada anlatabilirsin....Saygılarımla...
Anladıkda biraz zarif olsaydın keşke beni uyarırken. Dam üstünde saksağan falan olmadı be dostum. Kırdın beni konuyu açan yerine bana çemkirmişsin. Meziyet falan anlatan yok ayrıca da feykali kim kuzum. Benim nickimi yazacaksan HEYKALİ yazmalısın. Tarihe dikkat etmedim ancak bu uslubuda haketmedim. Gene de uyarını dikkate alacağım. Tarzını unutmam ise zaman alacak.
quote:
Orijinalden alıntı: heykali
Anladıkda biraz zarif olsaydın keşke beni uyarırken. Dam üstünde saksağan falan olmadı be dostum. Kırdın beni konuyu açan yerine bana çemkirmişsin. Meziyet falan anlatan yok ayrıca da feykali kim kuzum. Benim nickimi yazacaksan HEYKALİ yazmalısın. Tarihe dikkat etmedim ancak bu uslubuda haketmedim. Gene de uyarını dikkate alacağım. Tarzını unutmam ise zaman alacak.