Şimdi Ara

Demiryolları özelleştiriliyor ... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
4.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ncap

arkadaşlar biraz anlayışlı olalım lütfen..binali bey in bugün düğünü var haliç kongre merkezinde, e tabii masraflar da artıyor doğal olarak..ne yapsın o da demiryollarını satacak..isteyen biner, isteyen binmez

telekomu gördük adamlar geldi geleli kuruş yatırım yapmadan vurgun peşindeler,mağdur olan halk..ttnet rezil hizmete 60 tl para istiyor..sözde eğitim ücretsiz ama okuılda çocuğu olan her aile evine bu aptal fiyatlarla internet almak zorunda..bütün ödevler notlar ,herşey internette..internet ise birilerinin elinde..hazır müşteri tatlı kazanç..ben olsam ben de yatırım yapmazdım

ido satıldı kendisini havayolu sanıyor galiba son anda yüksek fiyatlar vs..ama gittiği yol bir kulaç mesafe..sani şener bile hoşnut değil diye haberler çıktı.. kendisi ido nun küçük ortağıymış..

özelleştiriyorsalar vagon vagon özelleştirsinler,isteyen firma kendisine özel vagon alsın içini dizayn etsin,koltuk düzenini ayarlasın..ama otomotris wagon tcdd elinde olsun ve bütün vagonlar tcdd ye ait olsun..yeter ki tek firma olmasın ve rekabet olsun..Allah sonumuzu hayır etsin..

Allah sonumuzu hayırmı edecek yoksa ibrahim tatlısesin dediği gibi cezamızımı verecek göreceğiz.

• İDO örneği gibi olacak,fiyatlar ortada idoda, özelleştirilen her kurum vatandaşın cebindeki paranın başkalarına peş keş çekilmesidir.
  • Durmak yok yola devam

Katil ederler milleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy -- 2 Temmuz 2012; 9:13:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified
    Kıyametler kopacak bu konuda. Hatta wowTURKEY sitesinde başlamıştır bile, orayı da takip edebilir isteyenler.

wowTURKEY gibi iktidar yalakası bir siteye yazı yazmaktansa boş boş tavana bakın yada telefonda temple run oynayın çok daha iyi. Neticede adamların muhalif hiçbir görüşe tahammülleri yok ileri demokrasinin gereği hemen siliveriyorlar.

Konuya dönersek madem özelleşecekti ne diye hükümet senelerce milyarlarca doları demiryoluna sıvadı. Gerekiyorsa ücretsiz olarak özelleştirseydi parayı satın alan firma harcasaydı. Oh ne güzel yatırım bizim cebimizden çıksın, sonra sermaye gelip bunu kaymağını yesin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.