Şimdi Ara

demo yu usb den nası oynıyıcam.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • demo yu usb den nası oynıyıcam. xbox ta nası atıcam indirdim demoyu. ama bilmiyorum nası olacahını.

• up
  • up
  • bilen yokmu yav..
  • USB'yi Xbox360 üzerinde biçimlendirdikten sonra XTAF programıyla usb içine demo dosyalarını atacaksın. Doğru dizine kopyalaman gerekiyor. Bazı demoları hiç görmeyebiliyor.
  • teşekkürler abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

USB'yi Xbox360 üzerinde biçimlendirdikten sonra XTAF programıyla usb içine demo dosyalarını atacaksın. Doğru dizine kopyalaman gerekiyor. Bazı demoları hiç görmeyebiliyor.

abi demo dosyaları demişsin ama bende tek bi dosya var 3 klasor açıp içinde. klasorlerinlen birlikte attım xboc görmedı dosyanınkendisinnni attım yine görmedi.

oyun forza 4

flas 4gb kingston

benmi yanlış yapıyorum.. acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Panpa simdi mobildeyim anlatamiyorum, Forza 4'un Ana Konu'sunda cok guzel anlatmislardi, demo daha Live'a gelmeden USB'den oynamistik demoyu. Sen oraya bakiver, 45.-50. sayfalar civari olmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Panpa simdi mobildeyim anlatamiyorum, Forza 4'un Ana Konu'sunda cok guzel anlatmislardi, demo daha Live'a gelmeden USB'den oynamistik demoyu. Sen oraya bakiver, 45.-50. sayfalar civari olmasi lazim.

bulamadım panpa bı aydınlatsan şu kardeşini kafayı yıyıcem ps2 linux yükledim bukadar zor değildi şunu bi açıkla ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Panpa simdi mobildeyim anlatamiyorum, Forza 4'un Ana Konu'sunda cok guzel anlatmislardi, demo daha Live'a gelmeden USB'den oynamistik demoyu. Sen oraya bakiver, 45.-50. sayfalar civari olmasi lazim.

elimdeki oyun daki klosorler
    1=4D5389F0 boş klasör
    2. içine girince.
    2=00080000 dolu klasör içindeki dosya ismi yane oyun .=7AA3697059556661AA1C6204AE0D44EAB4CA53F14D

işte elimdek,ler bunda ibaret flasa atıp xbox tan nası oynıyıcam oyunu...?
  • XTAF'ta USB'yi açınca 3 tane partition göreceksin.
    Partition 3 -> Content -> 0000000000000000 -> Sekiz Haneli klasörler burada

Yani 4D5389F0'yi oraya atacaksın. Kolay gelsin.
  • resimli anlatım olsa. yapıcam.
  • Böyle bir ekranla karşılaşacaksın ama program bu değil. Gördüğün gibi bir sürü sekiz karakterli isimlere sahip klasör var. O klasörlere bir kardeş de sen göndereceksin işte. Yalnız... ilk defa biçimlendirdiğinde bu klasörler oluşmayabilir. Kafan karışıyorsa içine Xbox360'ı kullanarak bir şeyler atmanı öneririm.

• quote:

Böyle bir ekranla karşılaşacaksın ama program bu değil. Gördüğün gibi bir sürü sekiz karakterli isimlere sahip klasör var. O klasörlere bir kardeş de sen göndereceksin işte. Yalnız... ilk defa biçimlendirdiğinde bu klasörler oluşmayabilir. Kafan karışıyorsa içine Xbox360'ı kullanarak bir şeyler atmanı öneririm.

abi böle bölüm bölüm antınca olmuyo neyi ne yapacağımı dha çok karıştırdım

ayriyetten resim gözukmuyo

bide bende 2 tane ayrı program var hangisinden yapıcam.
    1.USBXTAFGUI_v44
    2.USBXTAFGUI

off bennası yapıcam bunu.

• Pardon. Aşağıdaki linki ziyaret ettiğim için görebiliyordum resmi.
    http://digiex.net/guides-reviews/console-guides/xbox-360-guides/1269-xbox-360-extract-demos-xbox-360-hard-drive.htmlu

Bölüm bölüm anlatmıyorum. Yapacağın olay bu zaten. fazlası değil. bol sıfırlı klasörün içine E3641055 gibi bir klasörü olduğu gibi sürükleyip bırakacaksın. İş bitince de programı kapatıp usb'yi xbox360'a takacaksın.
  • quote:

Pardon. Aşağıdaki linki ziyaret ettiğim için görebiliyordum resmi.
    http://digiex.net/guides-reviews/console-guides/xbox-360-guides/1269-xbox-360-extract-demos-xbox-360-hard-drive.htmlu

Bölüm bölüm anlatmıyorum. Yapacağın olay bu zaten. fazlası değil. bol sıfırlı klasörün içine E3641055 gibi bir klasörü olduğu gibi sürükleyip bırakacaksın. İş bitince de programı kapatıp usb'yi xbox360'a takacaksın.

hangi programla yapıyım 1 le mi 2 le mi

bu bol sıfırlı klasor usb içinde demi sadece 0 mı var.

• Resimde görülüyor aynen öyle olacak. Eğer böyle bir klasör yoksa sen oluşturacaksın ilk defa. linkteki resimden kaç sıfır olduğuna bak.
  • quote:

Resimde görülüyor aynen öyle olacak. Eğer böyle bir klasör yoksa sen oluşturacaksın ilk defa. linkteki resimden kaç sıfır olduğuna bak.

16 sıfıfırlı klasoru oluşturdum onun içine attım demoyu ama bu sefer hiç görmedi bırak oyunu xbbox usb bile görmedı
    uff
    n aapıım pes mi edeyim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.