O kadar takip etmedim, bilmiyorum. Dark souls 3, bloodborne gibi oyunlara expansion çıkmıştı, bunada çıkar muhtemelen. Zaten yapımcılar bu expansion olayından iyi ekmek yiyiyor. Günümüzde yeni çıkan neredeyse hiçbir oyuna expansion çıkmadığı olmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (10. sayfa)

-
-
oyunu en uygun nereden alabiliyoruz?
-
699 lira olacak deniliyordu kutulu,türkçe olacak mı oyunlar çok merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emretor23699 lira olacak deniliyordu kutulu,türkçe olacak mı oyunlar çok merak ediyorum
PS4 exclusive çıkış oyunlarının çoğun da türkçe dil desteği vardı.
PS5'de ekonomik şartlar çok değişti ülkemizde, bakalım TR desteğine devam edecekmi sony türkiye.
-
dostum eyvallah hani dlc olmadığı için sordum çok saçma ama
-
Makina olmuş 8000 versin bi zahmet :) 2 adet devlet memuru maaşı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Makazaruz
Makina olmuş 8000 versin bi zahmet :) 2 adet devlet memuru maaşıHaklısınız hocam fiyatlar çok saçma bir seviyeye geldi artık maalesef ülkemizde, keşke bu konsollarda yurt dışında olduğu gibi herkesin kolay ulaşabileceği ürünler olsaydı bizler içinde.
-
Deluxe almayın hiç, verdiği zırhlar falan zaten oyunun bi noktasında elde edebiliriz, souls oyunlarında direkt güçlü silah ve zırhlarla başlayınca pek bi anlamı kalmaz oyunun. Çok gereksiz deluxe sürümü düz alın geçin.
Kutulu bekliyoruz dört gözle
Kutulu iyi hoş ama çok pahalı ya, dijital aldım 420’ye geldi, sec hakkı da satınca daha da uyguna gelecek. Kutulu kaçtan gelecek acaba.
Alacaz kutuluyu takaslıcaz sonra CD ps5 almamıza değsin bari :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makazaruz -- 28 Ekim 2020; 16:53:16 >
Inatla ps4 e cikmasini bekliyorum. Buyuk ihtimalle simdi gelmese bile ps5 teki satislarina bakip ps4 e cikarabilirler.
-
TSİ 15.00 gibi ön incelemeleri gelecek deniyor.
-
Diğer souls oyunlarında olduğu gibi bu oyundada birbirimize item verebilecek miyiz?
-
Güzel haber doğruysa akşam bakarız
Demon’s Souls – Gameplay Trailer #2 | PS5
-
quote:
Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.Demon’s Souls – Gameplay Trailer #2 | PS5
Trailer'ın sonundaki diğer mekanlar ve bosslar muhteşem olmuş. Harika bir oyun bizi bekliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 29 Ekim 2020; 16:31:0 >
-
Grafikler downgrade yemezse muazzam, bir de Türkçe olsa
-
Spider-Man'i Marvel den dolayı gene pas geçeceklerdir ama Demon's Souls bence Türkçe olur hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X