Şimdi Ara

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.481
Cevap
53
Favori
98.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gaara34

her ne kadar souls ve türevi beni kanser etse de sanırım PS5'in açılışını bu oyunla yapacağım.

hem baya uzun gider bana, bitiremem hemen. zaten bu oyun fiyatları ile sevdiğim oyun türünü zorunlu değiştireceğim. her çıkan souls like oyununa başlasam baya gider bana bu tarz oyunlar.  

Ben seviyorum bana eski günlerdeki hardcore oyunculuğu hatırlatıyor bu tarz oyunlar . Birkaç defa niye yapıyorum lan bunu dediğim olmuştur ama idare ederizDEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 30 Ekim 2020; 1:38:20 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:36:57 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 30 Ekim 2020; 11:32:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dark-Samurai kullanıcısına yanıt

Mobilden attım sanırım bir hata yapmışım DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

• Source kullanıcısına yanıt

Simdi duzeldi. DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:37:6 >
  • müthiş hocam

• Güzel ama hiçbiri Dark Souls 3’ün müziğine kafa tutamaz. Ps4’de tema yaptım devamlı bu müzik çalıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 30 Ekim 2020; 19:59:4 >
  • Yeni nesil olduğunu hissettiren ve tek yapım olan Demon Souls Remake hak ettiği ilgiyi nasıl görmüyor anlamıyorum. Üstelik çıkışına bu kadar az kalmışken...

• alic3lik kullanıcısına yanıt

Fiyat ve herkese hitap eden bir tür olmamasından hocam. Biz ps kardeşiyle indirim gelince girmeye karar verdik. Kişi başı 300 tl verip sinir krizi geçirmek var çünkü. Souls oyunları kanser ediyor insanı bildiğiniz üzere DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alic3lik

Yeni nesil olduğunu hissettiren ve tek yapım olan Demon Souls Remake hak ettiği ilgiyi nasıl görmüyor anlamıyorum. Üstelik çıkışına bu kadar az kalmışken...

zorluk seviyesi gelseydi almayı düşünüyordum

• alic3lik kullanıcısına yanıt

Kim alabilecek ki PS5,alan burda 100 kişi.Onlarında çoğu hava atmak için yada ilk gün bende olsun meraklısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 1 Kasım 2020; 18:36:58 >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt

Ben zam gelmeden alayım dedim. Zaten asıl beklediğim oyun cyberpunk onun ertelenmesiyle hevesim biraz kaçtı açıkçası. Ps kardeşiyle miles morales girebiliriz diye konuştuk. Çıkışından sonra zam yeme olasılığı dışında koştur koştur almayı gerektiren bir durum yok bana sorarsanız

• az önce sipariş verdiğim oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darktemplar1903

Güzel ama hiçbiri Dark Souls 3’ün müziğine kafa tutamaz. Ps4’de tema yaptım devamlı bu müzik çalıyor :)

emin misin?

• DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı
  • Oyun Türkçe altyazı ile geliyor

• Bu güzelliği tr altyazılı oynacagiz :)

• Müthiş bir haber bu, ps5 i çıkışında almayı kesinlikle düşünmüyordum ta ki demon souls un oynanış videolarını görene kadar. 8300 tl ve oyun fiyatlarını düşününce hala kabullenemiyorum fakat duygular ağır bastı verdim amazondan ön siparişi. Tr altyazı ise tamamen sürpriz oldu benim için hiç beklemiyordum açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.