Şimdi Ara

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.481
Cevap
53
Favori
98.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı

Photo mode ekran görüntüleri;
    DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 5 Kasım 2020; 17:27:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Oyunu en uygun fiyattan nereden alabiliyoruz? Fiziksel mi digital mi mantıklı olur?

• Bu oyunu çıktığı gibi oynamak çok isterdim,deli gibi sağı solu araştıracaksin o muhteşem grafiklerde, sonra da bir mis gibi platin cakacaksin of be 🤦‍♂️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr altyazı desteği ile gelecekmiş güzel olur.

• Valla Türkçe olması iyi oldu bravo.Zamanında İngilizce oynayıp bitirdiğim için gönül rahatlığıyla Türkçe oynayabilirim :).

Bu arada zorluk derecesi olmadığı için almayacağım diye direten arkadaş, alma kardeşim anladık.Ama siz souls&borne oyunlarının olayının mücadele olduğunun anlayamadınız, bir oyun herkese hitap edecek diye birşey yok. 2021 Olacak hala zorluk derecesi konuşuyoruz.

Her neyse hayırlısı olsun herkese ben combat hariç geri kalanını çok beğendim, inşallah bonfirelar arası mesafeleri kısaltmazlar,çok uzundu çünkü asıl zorluk ordaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEKOKOBE35 -- 6 Kasım 2020; 9:39:10 >
  • İlk çıktığı an alıp oynamayı o kadar çok isterdim ki... Dakka başı invade yemek boss kapılarının önündeki summon sign kalabalığı... Souls oyunlarında ilk 1 ayı hiçbirşeye değişmem ya keşke ps4 e de çıksan.

• Yeni konsolun en çok beklediğim oyunu ama fiyatı dolayısıyla ben dahil birçok kişinin en azından uzun bir süre bu oyuna yaklaşacağını düşünmüyorum. Çok yazık...

• dımmışali kullanıcısına yanıt

uzun yıllar oldu ama oluyodu sanırsam

• DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt

Altyazılar'dan ziyade, oyun içi yazıların türkçe olması daha önemli bence (bu oyuna mahsus) DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonny-Black -- 7 Kasım 2020; 0:24:5 >
  • Vay arkadaş ne günlerdi yıl 2009 du ben askerden gelmiştim. İlk PS3 um 150 Euro ya Fransa dan gelmişti yanında demon s soul ile birlikte. Ne günlerdi. Şimdi 150 Euro ya konsolun kolunu bile alamayacağım için izlemek ile yetinicem naparsin.

• Türkçe dil desteğiyle gelecek olması çok sevindirici bir haber.Bloodborne gibi yıllarca tekrar tekrar oynanacak bir oyun

• Bu 2. Yayınladıkları video da sanki oyunun mekaniklerine el atmışlar gibi eğer öyleyse bu çok üzücü.orijinalliğini kaybetmesi kötü oldu. Bide bilmeyenler için madem yeni versiyon, bu oyundaki white world, black world olayına el attilarmi? Onu daha kapsamlı yaparlarsa sorun yok. Bu konuda bı mekale falan yayınladılarmi? İnsan'iken dünyada ölmenin cezası devam ediyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oMeR24 -- 7 Kasım 2020; 14:57:11 >
  • oMeR24 kullanıcısına yanıt

Vay Ömer Abi ne yapıyorsun, ne var ne yok 

Abi soulsborne senden sorulur, keşke oynayabilseydin...

• emretor23 kullanıcısına yanıt

Nedemis Nasreddin hoca? Parayı veren souls u oynar :)

Aynen Abi zor artık oyun oynamak...

Nasreddin hoca şuan yaşasaydı sözünü değiştirip
    Parası çok olan souls’u oynar derdi

• PS5 için aldım ama sinir hastası olmasam iyi  

• Source kullanıcısına yanıt

Hazır ol en zor oyunu 😁

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.