Şimdi Ara

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.495
Cevap
53
Favori
100.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bloodborne, dark souls3, ve sekiro platinledim bu oyun için yanıp tutuşuyorum. Seriye çeşitli sebeplerle uzak kalanlar, önyargı ile yaklaşıp sabırsız olanlar neler kaçırdıklarını tahmin bile edemezler..!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Bloodborne oynamıştım ama bu oyun ondanda zormuş hayırlısı bakalım

Tom cruise 'in edge of tomorrow unu izle. O sana ogretecek nasil oyunda basarili olacagini. DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

Yılmayacaksın tekrar tekrar....ve mutlu son. DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

• İlk gün yaması 3MB mış arkaşlardar. DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

Not: 3GB değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 10 Kasım 2020; 11:38:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F2E0F8F55

.

Şu bildiğin sanat eseri. seyrederken bile insanı içine çekmeyi biliyor.

DS3 tüm NPC Questline larını büyük bir sabır ve iştahla bitirmiştim. Orbeck's questline müzikler ve dialoglarından çok etkilenmiştim. Bazı NPC görevlerinde hatalı ierlediğim de çok oldu DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

Demon's Souls NPC questline larını çok merak ediyorum. Umarım zengindir.

• Bugün incelemeleri yayınlanır herhalde.

• İncelemeler hala yayınlanmadı.Muhtemelen ŞOV yapacakları oyunu EN SONA sakladılar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 11 Kasım 2020; 21:21:12 >
  • Demon's Souls PlayStation 5 Graphics are INCREDIBLE! ( 4K Next Gen gameplay )

• Melkor üstad,

Demon's Souls için hazırladığınız ya da hazırlamayı planladığınız rehber var mı acaba?

ya da beğendiğiniz bir rehber varsa yönlendirir misiniz?

Oyunu çıkışında oynamayacağım demiştiniz ama zaman içinde belki fikriniz değişir :)

@melkor23

• Oyunların fiyatlarından ötürü konsolu şu an için almayı düşünmediğimden ne zaman oynarım bilmiyorum, bir rehber hazırlama düşüncem yok o yüzden. Türkçe bir rehber var mı onu da bilmiyorum, Demon's Souls PS3 versiyonuna ait konunun başlarında çokça detaydan bahsetmiştik vaktinde, o zaman oyuna çok daha hakim başka bir arkadaş vardı, ben de ondan yararlanmıştım. Yazılanlar kısmen yardımcı olabilir ama bir noktadan sonra İngilizce kaynağı yönelmek zorunda kalmıştım. Fextralife'da oyuna ait çok detaylı İngilizce bir rehber mevcut.

• Oyunun türkçe olduğu kesinleşti dost oynuyor şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4' e gelme ihtimali var mı ? DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Yok hocam bence

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Yok hocam bence

O zaman oynayanları izlemekle yetineceğim DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Talha aynaci oynuyor hocam şuan izle bence,bende korkmaya başladım açıkçası konsol çökme problemi yaşıyormuş sürekli dost oynarken de çöktü, bir süre sonra makine mefta oluyor diolar 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Talha aynaci oynuyor hocam şuan izle bence,bende korkmaya başladım açıkçası konsol çökme problemi yaşıyormuş sürekli dost oynarken de çöktü, bir süre sonra makine mefta oluyor diolar 😁

Genelde ilk parti serilerde sıkıntılar oluyor ama ben alamayacağım için sorun yok DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    rehber yaparsan yine kitap gibi basarım onu :)
    sensiz bir from software oyunu düşünemiyorum 🙈

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum 👍

• Dijital deluxe sürümde Türkçe seslendirme seçeneği var normal sürümde sadece alt yazı Türkçe olarak var acaba böyle mi yoksa bir hata mı var

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı
    DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk.Navy -- 12 Kasım 2020; 0:34:42 >

• Turk.Navy kullanıcısına yanıt

Çok ilginç hata mı acaba bu 😕

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.