Biraz izledim de içim gitti ne güzel olmuş, şu görseller gerçekten hayat vermiş oyuna, muhteşem bir tecrübe sunacağı aşikar. Deneyimlemeye başlayan herkese keyifli oyunlar dilerim. |
DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (17. sayfa)
-
-
Sizin yerinize ben oynayacam canınızı sıkmayın😔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 12 Kasım 2020; 20:23:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hile yapma yeter
-
Hile mile yok makineyi halledelim platin bam bam bam 😁
Oyun videolarda izlediğim kadariyla kolay gibi duruyor ama ben hayatta bitiremem o yüzden uzaktan seyrediyordum şimdilik ◉‿◉
quote:
Orijinalden alıntı: oMeR24Sana bir tüyo vereyim. Korkma korkarak oynama üstüne üstüne git. Tedirgin olma heyecan yapma yoksa çok ölürsün.
Ömer reis demons patlatmıyor muyuz
-
😂😂😂
quote:
Orijinalden alıntı: Urahara0Ömer reis demons patlatmıyor muyuz
Alıntıları GösterMalesef patlatamiyoruz. Patlatacagimiz tek şey mısır olur oda izlerken yanında iyi gider.
Ayrıca oyun hakkında düşüncelerini dile getirmek isterim. Örneğin : knight karakteri ile boleterya da ilerlerken enemy ler 2 kılıç darbesinde gidiyorlar. Orjinalinde 3 kılıç darbesinde gidiyorlardı. Backslab değişmiş saçma olmuş orjinali daha epic ve daha gerçekçi. Oyunu eski versiyonu olan zorluğu sanki 1 tık düşmüş gibi. Büyü hasarı çok fazla ayrıca ölmek zorlasmis. Şimdi bloodborn güzel oyun tamam ama onlarda hayvan gibi efektler kullanilmus müzikler falan boss dövüşleri göze güzel geliyor. Ama demon souls öyle değil boss lari harbiden şimdiye kadarki en mükemmel boss dovusu. Örneğin fakr king alland yakaladimi 1 levelini dusuruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oMeR24 -- 13 Kasım 2020; 0:13:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ps3 / ps5 aradan geçen zaman ile grafik farkı ( Demons Souls )
https://www.youtube.com/watch?v=Ui91zqFyEWU&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 13 Kasım 2020; 6:47:49 >
quote:
Orijinalden alıntı: UyGaR___
rehber yaparsan yine kitap gibi basarım onu :)
sensiz bir from software oyunu düşünemiyorum 🙈melkor üstadın rehberlerini sahada en iyi uygulayanlardan biri de Uygar üstad:)
Nameless King'e 3 attığına şahit olmuşluğum var:)
-
En iyisi bence tartışmasız 👍
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok item,gear attı bize zamanında sağolsun. 50 Ember atmışlığı var bana :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: oMeR24Malesef patlatamiyoruz. Patlatacagimiz tek şey mısır olur oda izlerken yanında iyi gider.
Ayrıca oyun hakkında düşüncelerini dile getirmek isterim. Örneğin : knight karakteri ile boleterya da ilerlerken enemy ler 2 kılıç darbesinde gidiyorlar. Orjinalinde 3 kılıç darbesinde gidiyorlardı. Backslab değişmiş saçma olmuş orjinali daha epic ve daha gerçekçi. Oyunu eski versiyonu olan zorluğu sanki 1 tık düşmüş gibi. Büyü hasarı çok fazla ayrıca ölmek zorlasmis. Şimdi bloodborn güzel oyun tamam ama onlarda hayvan gibi efektler kullanilmus müzikler falan boss dövüşleri göze güzel geliyor. Ama demon souls öyle değil boss lari harbiden şimdiye kadarki en mükemmel boss dovusu. Örneğin fakr king alland yakaladimi 1 levelini dusuruyor.
Alıntıları GösterZorluğu düşürdülerse sıkıntı büyük. Benim en büyük korkum oydu. Tanıtım videosunda önüne gelene tek atıyordu herif. Güncellemelerle oturturlar umarım ne diyeyim
-
Abi milleti trollemeyi bırak daha 😁
Oyunda yapımcılarının gözden kaçırdığı ufak fakat souls severlerin canını sıkacak bir detay var düşmana backstep attığın zaman 3 defa vurma animasyonu giriyor fakat düşmanın sadece 1 defasında canı gidiyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oynayamazlar zaten bloodborne gibi satacaklar dediğin gibi Abi.
Bloodborne bence bitti tek oyunluk bir oyundu Demon's Souls gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X