< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (18. sayfa)
-
-
Yayınlara ekmek banma sebebim. Ne yazık ki oynama imkanım hiç olmayacak herhalde. Şu ana kadar bir oyunda gördüğüm en güzel atmosfer olabilir. Yeni nesil grafiklerin büyük etkisi var tabi ama müzikler de enfes olmuş.
Belki birkaç seneye 2. El ps5 alıp bazı oyunları oynayıp geri satarım çok masraf etmeden. O zamana kadar dursun burada bu mesaj :) şu an en kıskandığım insan tipi demon's souls oynayanlar. Şu sınav dönemi bitsin Ds3 geçecez mecbur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağlamak yok ama Ömer Abi 🤦♂️😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 13 Kasım 2020; 14:2:4 >
İkinci İnceleme Gamekult tarafından geldi..
Gamekult : 9/10
https://www.gamekult.com/jeux/demon-s-souls-3050882349/test.html
-
zor olmasa almayı çok istiyorum
-
Merhaba
Bilerek mi yapıyorsunuz acaba?Aynı mesajı sizden defalarca gördüm çünkü o yüzden soruyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BEKOKOBE35Merhaba
Bilerek mi yapıyorsunuz acaba?Aynı mesajı sizden defalarca gördüm çünkü o yüzden soruyorum.
hayır bilgili arkadaşların görmesini istiyorum belki tavsiye verirler şöyle yaparsan oynayabilirsin çünkü bu oyun için rehber fln lazım belki seçtiğin sınıfa göre oyunun zorluğu değişiyordur
-
Sen kendine güven başla, burdaki insanlar her sorunun cevabını verir merak etme, her konuda yardımcı oluruz,oyun bu yani en nihayetinde.Profilime girip bakabilirsin 2012 de Dark Souls oynarken ne ağlamıştım 17-18 yaşımdaydım,çoğu şeyi forumdaki arkadaşlara sora sora öğrendim, Malum Dark Souls youtube kaynakları kısırdı.Şimdi ise Her Miyazakinin Fromfosftware oyununu minimum 8-9 kere bitirmişimdir,çoğunda da platinim var.
Böyle bi Remake i kaçırma bence,bide külliyatın ilk oyunu tam zamanı senin için,kesinlikle ilk 7-8 saat zorlanacaksın ama devamı harika gelecek.
-
Kardeş bunun bı oyun olduğunu unutma, senin piskolojin ile alakalı bitirmen neticede bir oyun. Şuan birsuru video var zaten zorlanmassin cesur ol ölmekten korkma. Oyunun amacı ölmek zaten, cesur ol ölünce sıkılma fazla kasma yani rahat ol. Ha bide bol bol yayın yap da izleyelim şöyle çekirdek çite çite
quote:
Orijinalden alıntı: oMeR24Kardeş bunun bı oyun olduğunu unutma, senin piskolojin ile alakalı bitirmen neticede bir oyun. Şuan birsuru video var zaten zorlanmassin cesur ol ölmekten korkma. Oyunun amacı ölmek zaten, cesur ol ölünce sıkılma fazla kasma yani rahat ol. Ha bide bol bol yayın yap da izleyelim şöyle çekirdek çite çite
peki hangi karakteri önerirsiniz ve yetenek puanı verirken neye göre dağıtmam gerekir?
-
Demon's Souls incelemeler gelmeye devam ediyor.
4players.de | 90/100
ScreenRant : 4.5/5
-
MC : 93
-
Ben bu oyunu oynayali 10 yıl oldu. Dün ne yedigimi hatirlamiyorumki
Başlangıç olarak şovalye, kılıç kalkan öneririm.Kuvvet canlılık ve dayaniklilik bu 3 stata ver sadece,neye ne kadar vereceğini ayarlarsin.Turkce oynayacağını düşündüğüm için Türkçe terimleriyle anlatttim
Youtube da Konsolüssü kanali var orda Murat abi basladi oyuna, o da baya unutmus yeni oyuncu gibi oynuyor, canli yayinlarin da tekrarini atiyor. Girip oraya da bakarsan onla birlikte ilerlersin, kafan karıştı mi bakarsın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Opencritic : 94
-
Oyunda zorlanmak isteyen şövalye seçer. Neden mi? Ağar bı zirhla gelir hızlı takla atamazsın zaten çıkarırsın zirhi. İzle bak YouTube de oynayanlar şövalye seçer ve emin ol çıkarır zırhı o yüzden çok önemsiz bişey o şövalye ile çok zorlanırsınız ama, Royalty secerseniz büyü yaparsiniz hem mana dolduran yüzükle gelir işinizi çok kolaylaştırır. Şövalye seçmek gibi acemice şeyler yapmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: BEKOKOBE35
Başlangıç olarak şovalye, kılıç kalkan öneririm.Kuvvet canlılık ve dayaniklilik bu 3 stata ver sadece,neye ne kadar vereceğini ayarlarsin.Turkce oynayacağını düşündüğüm için Türkçe terimleriyle anlatttim
Youtube da Konsolüssü kanali var orda Murat abi basladi oyuna, o da baya unutmus yeni oyuncu gibi oynuyor, canli yayinlarin da tekrarini atiyor. Girip oraya da bakarsan onla birlikte ilerlersin, kafan karıştı mi bakarsın.Şövalye çok zor görünüyor ağır zırh hareket etmeyi gerçekten zorlaştırıyor dün biraz araştırma yaptım sanırım en rahat royalty karakteri ile oynanıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: oMeR24
Oyunda zorlanmak isteyen şövalye seçer. Neden mi? Ağar bı zirhla gelir hızlı takla atamazsın zaten çıkarırsın zirhi. İzle bak YouTube de oynayanlar şövalye seçer ve emin ol çıkarır zırhı o yüzden çok önemsiz bişey o şövalye ile çok zorlanırsınız ama, Royalty secerseniz büyü yaparsiniz hem mana dolduran yüzükle gelir işinizi çok kolaylaştırır. Şövalye seçmek gibi acemice şeyler yapmayın.Deluxe paketinde verdikleri armor ve itemlerin bi etkisi oluyor mu?
-
Knight akar diğerleri kolay olur, ne öyle uzaktan büyü müyü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X