< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (16. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: emretor23
Talha aynaci oynuyor hocam şuan izle bence,bende korkmaya başladım açıkçası konsol çökme problemi yaşıyormuş sürekli dost oynarken de çöktü, bir süre sonra makine mefta oluyor diolar 😁Talha çökme problemi gibi bi sıkıntı yaşamadığını söylüyor,
keza Dost oynarken ara ara baktım sıkıntı göremedim siz nereden gördünüz merak ettim.
-
Zannetmiyorum ya hatadır bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o soruyu soran bendim,hocam nette gördüm çok sık rastlanıyormus.Dostta da oyun bir kez çöktü. Talhada da geçen günlee çökmüş
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
anladım, zaten cihazın resmi çıkış tarihi 12 si amerika ve bir kaç bölge için.
bu tarihten itibaren 18-19 kasıma kadar olan sürede sıkıntıları takip etmek lazım, malum avrupa da bu tarihte çıkıyor. ciddi sıkıntılar görürsem bende kargo aşamasına gelmeden amazon siparişimi iptal ederim diye düşünüyorum. o yüzden takipteyim hata durumlarını.
gerçi bu gün xbox tarafında cihazın içine elektronik sigara ile duman verip cihaz yanıyor diyen sosyal medya trollerinden her şey beklenir.
-
Oyunda belkide dikkat etmeniz en onemli sey world tendency olmenizle yada o dunyadaki onemli dusmanlari kesmenizle bu ozellik etkileniyor. Bunun sonucunda npcler olmasi gereken yerde olmuyor yada bazi dusmanlarin spawn noktalari farklilik gosteriyor. Birde dogru ilerleme noktasini belirlemek cok onemli cunku istediginiz yerden gidebildiniz gibi bazi dunyalar bazilarindan ciddi anlamda zor ve bir bossu kesince bile o dunyadan devam etmek yerine donup baska dunyaya gecmeniz gerekiyor. Oyun zaten benim gordugum eskisiyle birebir ayni dusman spawnlari, combat sistemi vs. Eski kaynaklara bakmaniz yeterli olcaktir. Bide asiri zorlanirsaniz oyunda item glitchi var itemleri istediginiz gibi cogaltabiliyordunuz bu ozellikle can itemlerinde bide bosslardan cikan soullar icin isinize yarayabilir tabi bunu duzeltmedilerse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shenoma -- 12 Kasım 2020; 2:28:12 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bence çökme problemi gerçek hocam bende takip ediyorum olayı.
Arkadaşlar sizde farkettiniz mi merak ediyorum, sanki oyunda karakterimizin aldığı damage azaltılmış ve bazı zorlu düşmanların HP si azalmış gibi. Dün Dost Kayaoğlu izliyordum orda farkettim,daha hiç level almamış başlangıç seviye bi karakter ile o meşhur mavi gözlü Knightları çok rahat rahat kesti(Boleterian Palacede olanlardan bahsediyorum).Zamanında hatırladığım o Mavi gözlü Knightlar 3-4 vuruşta öldürür, kendileri de o kadar kolay ölmezdi.Boleterian Palace başlangıcındaki yaratıkların 3 tanesi birden adama vuruyoru anca %8-10 HP si gidiyor karakterin,ilginç geldi,rahatsız oldum açıkçası.
-
-
Hocam onu ben de farkettim.
Bence nedeni yeni neslin ilk oyunu olması ve daha geniş kitleye hitap etmek istenmesi.
6:kisi online destekleyecekmis sanirim, bekledigim efsane oyun
Evet ama zorluğundan büyük keyif alınan bir oyuna da bu yapılması hoşuma gitmedi :D. Yine de fazlasıyla zorlayacağına eminim, ama artık o sinir krizi geçirtecek kıvamından çıkmış.Çoğu kişiye göre iyi olmuştur da ben bu oyunların olayını seviyorum ^^.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:39:47 > -
5 alamasak da 4'e çıkınca oynarız .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X