Şimdi Ara

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.481
Cevap
53
Favori
98.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sana bir tüyo vereyim. Korkma korkarak oynama üstüne üstüne git. Tedirgin olma heyecan yapma yoksa çok ölürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:37:16 >
  • Demon souls illa "beni al beni al" diye bağırıyor. 😁🤦‍♂️

Grafikler muazzam, NPC'lerin detay kalitesi üst düzey,o flemanin sallanışı, yağmurun yerde süzülüşü, çizgi mesafesi,flamelunker ile boss fighttaki partikül efekti off off...

Tek gözüme çarpan eksisi sanki oyunu biraz kolaylaştırmışlar gibi geldi birde aldığımız damage daha az gibi.

Flamelunker normalde 2-3 vuruşta indiriyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Hazır ol en zor oyunu 😁

Çok iyi moral veriyorsun DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

• quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Sana bir tüyo vereyim. Korkma korkarak oynama üstüne üstüne git. Tedirgin olma heyecan yapma yoksa çok ölürsün.

Dediğinizi deniycem DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

• Source kullanıcısına yanıt

Kutulu mu aldın?

Aldıysan gitti 619 lira 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Kutulu mu aldın?

Aldıysan gitti 619 lira 😁

Evet kutulu aldım DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

• Muhteşem ötesi gözüküyor. Atmosfer grafikler muazzam. Tek oynamadığım Souls oyunuydu iyi ki beklemişim diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE

Muhteşem ötesi gözüküyor. Atmosfer grafikler muazzam. Tek oynamadığım Souls oyunuydu iyi ki beklemişim diyorum.

baya beklemişin dostum:) ama ben bitirmiştim hatırlamıyorum şu anda. yani ozamanda oynasaydın sanırım şu zamana kadar unutrdun baya bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: console-master

baya beklemişin dostum:) ama ben bitirmiştim hatırlamıyorum şu anda. yani ozamanda oynasaydın sanırım şu zamana kadar unutrdun baya bişey

Alıntıları Göster

Souls serisine çok uzak biriydim, PS4 de Bloodborne ile başladım sonra o tadı alınca Darksouls Serisi ve Nioh u bitirdim. PS3 den başka platformda olmadığı için de Demon's Souls kalmıştı tek DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

• State of Play videosunu izledim ve gerçekten çok iyi bir iş yapmışlar. Cidden Remake budur. Ama izlediğim kadarıyla düşmanlar daha kolay ve atmosferi düşürmüşler.

Tower of Latria ve Boletarian Palace ise daha canlı olmuş. Eski hali atmosferin cidden daha iyiydi. Filtre modu olacakmış ama sanmıyorum atmosferdeki eski hissi vereceğini. Dirty Colossus archstone da aynı şekilde. Tower of Latria ve Dirty Colossus archstone da oynamak cidden işkenceydi. Düşmanlardan ziyade atmosfer çok fazla baskılıyordu insanı. Yenisinde ise o hissi yakalayamadım. Ama kesinlikle alınır oynanır. İncelemeleri merakla bekliyorum. Özellikle ilk oyunu bitirenlerin incelemelerini.

• Source kullanıcısına yanıt

Gunde 1 kere bu resme bak hocam. Alışırsan moralin bozulmaz DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

• şeytan dürtüyor ama zor olduğu için pas geçeceğim :(

• Yeni video beni mest etti. Aşırı iyi görünüyor, yağ gibi akıyor oyun. Performance Mode

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 kişiye kadar online diyorlar boss fight larda yardımcı oyuncular mı çağırabiliyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Bu 2. Yayınladıkları video da sanki oyunun mekaniklerine el atmışlar gibi eğer öyleyse bu çok üzücü.orijinalliğini kaybetmesi kötü oldu. Bide bilmeyenler için madem yeni versiyon, bu oyundaki white world, black world olayına el attilarmi? Onu daha kapsamlı yaparlarsa sorun yok. Bu konuda bı mekale falan yayınladılarmi? İnsan'iken dünyada ölmenin cezası devam ediyormu?

World tendency varmış ama biraz daha değiştirmişler sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 7 Kasım 2020; 20:37:31 >
  • tospik kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Dostum ilk kez oynayacaksın sanırım.biraz sabır gösterirsen gerçekten güzel bir deneyim yaşatacaktır demons souls.serinin atmosfer olarak en güzel oyunudur benim gözümde.dediğim gibi bu tarzı seviyorsan kesinlikle beğeneceksin oyunu.çok zorlanırsan summon yapabiliyorsun zaten.sen keyif almaya bak.şu oyunun ps5 çıkış oyunu olması büyük nimet.

• Spitz kullanıcısına yanıt
    Bloodborne oynamıştım ama bu oyun ondanda zormuş hayırlısı bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Souls tüm serisini bitirdim halande oynarım 1 ve 3üncü oyun efsane bu oyun zorluk bakımından daha zor listenin 1 numarası budur sonra 1 ve 3 gelir makine aldırır bu oyun benim için Hiç souls oyunu oynamamış biri uzak dursun benden tavsiye kol parası olmuş 1100 yazık olur

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.