Şimdi Ara

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eltürco Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.481
Cevap
53
Favori
98.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bloodborne da dahil Demons Souls sizce zorluk bakımından kaçıncı sıradadır? Seride tek oynamadığım oyun bu. Harika olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah kardeşim.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt

En zordur diyebilirim. Sanırım 5 defa bitirdim. Ben oyunu keşfettiğimde online ı kapalıydı. Tek başına takılmak zorluklarla başetmek cidden zordu PS3 te. Ama belki ps5 için zorlukta bir ayar çekmişlerdir. Ve bonfire lar çok uzakta dark souls a göre. Yani ölünce başlangıç noktan en geriden başlıyor bölümün başına dönüyorsun. Bir de dünyayı gündüz-gece döngüsüyle çeviriyorduk sanırım tam hatırlamıyorum. Bayağı zor işler. Bosslar cidden zor. Ama ben çok zevk alarak bitirmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Bloodborne da dahil Demons Souls sizce zorluk bakımından kaçıncı sıradadır? Seride tek oynamadığım oyun bu. Harika olacak.

En zoru kanka, online olursa ama platin akar 😁

• Oyundan bazı yeni bilgiler de paylaşıldı:

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler SIE Japan Studio ile Bluepoint Games, Demon's Souls remake'in ikinci oynanış fragmanını yayınladı.

Oyundan bazı yeni bilgiler de paylaşıldı:

- Nexus'ta belirli bir miktarda ruh ödeyerek mevcut karakterinizi depoya saklayıp karakterinizi değiştirebilirsiniz.

- Kamera değiştirildi fakat eğer beğenmezseniz eskisine geri dönebilirsiniz.

- Siyah-beyaz ve oyuncuları PlayStation 3 versiyonu günlerine geri götürecek çeşitli grafik filtreleri var.

- World Tendency tamamen aynı sadece kullanıcı arayüzü daha kolay anlaşılmasını sağlamak için yenilendi.

- PlayStation 3 versiyonundaki her şey standart sürümde mevcut. Ayrıca keşfedilmeyi bekleyen tonla yeni içerik var fakat altıncı Archstone yok.

- Bazı hatalar düzeltildi fakat internet meme denilen bazı ünlü hatalar bilerek düzeltilmedi.

- Diyaloglar yeniden kaydedildi. Bir kısmı eski kadroyla.

- İki grafik modu bulunuyor. Sinematik mod doğal 4K çözünürlükte 30 kare hızı ve performans modu dinamik 4K çözünürlükte 60 kare hızı.

- Fotoğraf modu dahil.

- Zorluk seviyesi yok. Yapay zeka ve mantığa dokunulmadı.

Demon's Souls remake PlayStation 5'in çıkış oyunlarından biri olarak 12 Kasım'da piyasaya sürülecek. PlayStation Store'da standart sürüm 619,00 TL ve deluxe sürüm 779,00 TL'den ön siparişte.

• Oyunu daha önce oynayıp bitiren arkadaşlar acaba item alışverişi oluyor mu?ve oyunda maxlevel olunca ilk başta nasıl oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler SIE Japan Studio ile Bluepoint Games, Demon's Souls remake'in ikinci oynanış fragmanını yayınladı.

- Nexus'ta belirli bir miktarda ruh ödeyerek mevcut karakterinizi depoya saklayıp karakterinizi değiştirebilirsiniz.

- Kamera değiştirildi fakat eğer beğenmezseniz eskisine geri dönebilirsiniz.

- Siyah-beyaz ve oyuncuları PlayStation 3 versiyonu günlerine geri götürecek çeşitli grafik filtreleri var.

- World Tendency tamamen aynı sadece kullanıcı arayüzü daha kolay anlaşılmasını sağlamak için yenilendi.

- PlayStation 3 versiyonundaki her şey standart sürümde mevcut. Ayrıca keşfedilmeyi bekleyen tonla yeni içerik var fakat altıncı Archstone yok.

- Bazı hatalar düzeltildi fakat internet meme denilen bazı ünlü hatalar bilerek düzeltilmedi.

- Diyaloglar yeniden kaydedildi. Bir kısmı eski kadroyla.

- İki grafik modu bulunuyor. Sinematik mod doğal 4K çözünürlükte 30 kare hızı ve performans modu dinamik 4K çözünürlükte 60 kare hızı.

- Fotoğraf modu dahil.

- Zorluk seviyesi yok. Yapay zeka ve mantığa dokunulmadı.

Demon's Souls remake PlayStation 5'in çıkış oyunlarından biri olarak 12 Kasım'da piyasaya sürülecek. PlayStation Store'da standart sürüm 619,00 TL ve deluxe sürüm 779,00 TL'den ön siparişte.

Zorluk seviyesi getirilseydi almayı düşünüyordum kötü oldu

• 3:50 deki bossu babayı geçerim ben  

şu oyun için koştur koştur ps5 alacağım. üstüne de sağlam bir oyun parası bayılacağım.

sonra sen gel bosslara şamar oğlanı ol. bildiğin delilik  r

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Her zaman demon's souls en zor oyun denir ama sekiro seviyesinde mi bilinmez alırsan ps5 oynarsan haber ver o kadar zor mu diye dayağın keyfi başka oluyor  

• Revrains R kullanıcısına yanıt
    Zorluğu etkileyen faktörler degişti artık. Çünkü PS3 zamanı çok düşük(15-30) Fps değerleriyle oynamıştık. Haliyle şimdi 60 Fps oynanacağı için çok daha rahat bitirilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RE2 ve RE3'ten sonra yapılmış en iyi remake bu olacak gibi duruyor.Bluepoint Games'i tebrik etmek gerek, süper bir iş çıkarmışlar ortaya.

Çevre detayları, partikül efekti, kaplama kalitesine hayran kaldım.Videoyu durdurup durdurup çevreyi izledim valla o derece hoş gözüküyor.

Backstab efekti ve videonun sonlarında ki bossları görünce mest olmamak elde değil.

Başında saatler geçirilebilecek bi oyun geliyor cidden.Karış karış gezilmedik yer bırakmayacağım valla :)

Videoyu mümkünse hdr ve 4k destekli bir cihazdan izlemenizi tavsiye ederim.

• Revrains R kullanıcısına yanıt

aynen paramızla dayak yicez  

birde bonfirelar arası daha uzakmış ki; gel gör eğlenceyi  

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Biz xbox'ta adam vuralım cod oynayalım sekirodan sonra bulaşasım pek gelmedi

• İnanılmaz görünüyor oyun, tek başına ps5 alma sebebi olabilir. @melkor23 hocam ne diyorsun, son gameplay videosu ile alakalı yorumlarını merak ediyorum? Bloodborne, sekiro, dark souls 1 ve 3 ü platinlemiş biri olarak acaip hype yapmış durumdayım.

• alic3lik kullanıcısına yanıt

Enfes gözüküyor, Souls serisi için teknik anlamda üst düzey beklentim hiç olmamıştı ama olunca da ortaya tadına doyumsuz bir şey çıkmış, gerçekten müthiş. Katılıyorum, bence de tek başına PS5 alma sebebi ama makul oyun fiyatları dahilinde geçerli, hiçbir oyunun bizdeki gibi fiyatlara değeceğini düşünmüyorum. O yüzden şu an için PS5 almayı erteledim, artık çıkış yaptığında oynayan arkadaşların yorumlarını okuyacağım.

• Şuanda bu konuya saniyesinde anlık mesaj yağması lazımdı nerde eski günler...

Ben de PS5 için RE 8 i bekliyordum ama artan kurlar nedeniyle Ocak-Şubat aylarında almanın yollarını arayacağım, inşallah o zamana kadar kutulu fiyatı bir nebze düşer.

• İnanılmaz gözüküyor gameplay ama zorluğu korkutuyor beni. Eskiden her oyunu denerdik fiyatlar normalken artık oyun almak için düşünmek gerekiyor.

Sec hak isteyen varsa birlikte alabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 30 Ekim 2020; 2:25:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun konsol aldırır adama 2. gameplay video harikaydı 

• quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

İnanılmaz gözüküyor gameplay ama zorluğu korkutuyor beni. Eskiden her oyunu denerdik fiyatlar normalken artık oyun almak için düşünmek gerekiyor.

Sec hak isteyen varsa birlikte alabiliriz.

zorluk seviyesi olmaması nedeniyle ne kadar güzel gözüksede almayacağım

• her ne kadar souls ve türevi beni kanser etse de sanırım PS5'in açılışını bu oyunla yapacağım.

hem baya uzun gider bana, bitiremem hemen. zaten bu oyun fiyatları ile sevdiğim oyun türünü zorunlu değiştireceğim. her çıkan souls like oyununa başlasam baya gider bana bu tarz oyunlar.  

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.