Şimdi Ara

demonic sword zariche

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar dün gece tesadüf eseri demonic sword zaricheyi düşürdüm. Gerçekten çok eglenceli anlar yaşadım.
    Bu silah eğlenceli ve gerçekten harika p.atak m.defans p.defans ve çok yüksek wampiric rage'si var. Bunu screen shotta gorebilirsiniz.
    Bu silahi sahip olan kişi isterse bir çok kişiyi kesebilir. ve kesilen kişiler exp kaybetmez siz PK olsanız dahi siz kesilirseniz sadece %50 ihtimalle demonic sword zariche yi düşürebilirsiniz harici item ve exp kaybetmessiniz. 40 kişiyi keserseniz silahiniz + enchant olur ve muhtesem derecede p. atak artarak devam eder buff alamaz parti yapamaz NPC ile TP olamazsınız.
    Silah sizde 5 saat kalabilir eger sizi baska bir oyuncu kesmez ise ve relogin olursanız ve kullandıkca silah durabalitysi duser ama o kadar hızlı değil.
    bu silah lvl 1 - lvl 80+ mobsların herhangi birinden dusebilir.
    Oynadığım server isewww.mikrolineage.lt sağlam bir server 1 yıldır oynuyorum ve lag yok sadece online 200-300 player oluyor. 2x ve 1000x server rateleri var ben 2x deyim zaten 2x de sadece turk ben varım:))

demonic sword zariche

• Ne Diyelim Kardes Allah Bizede Göstersin
    Sana Basarilar İnsallah 5saatten sonra 1daha düşürürsün
  • zaricheyi bilmem ama cucen cok seker
  • 50k cp muhtesem. 2x te bu lvl e ve bu itemlere ulasmak gercekten sorun eger gmshop yoksa... tebrikler
  • ya adamin cok gusel olmusta benim orda bi sey gozume carpti zariche nin herhangi bi grade i yok fakat senin zarichen +4 nasil oluyo bu ? :S
  • 160 PVP yapip kazanmis her 40 pvp de enchantlaniyor Kendisi Öyle Dedi
    Chracter bilgilerinde 48pvp olarak gosteriyor Var 1seylik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 9 Mayıs 2007; 10:11:20 >
  • Cucen gercekten cok guzelmis baya gelistirmissin kendini 2 x olmasina ragmen tebrik ederim..silahin ozelliginide biliyordum fakat bu kadar detayli deildi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Priest Pendant vs Amulet Of Dex.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet her 40 kiside demonic sword zariche enchant oluyor. bu silahla 160 kişi kesilmiş ve +4 olmus tabiki hepsini ben kesmedim. kimin kestiği ve kullandığı değil zarichenin kaç kişiyi kestiği onemli. Evet durumum itemlerim iyi 2x server de lvl 79 olana kadar herhalde 1 milyonu aşkın yaratıkı spoillemişimdir ayrıca serverimizde donate yok ve 5 yıldır tum charların saklandığı bir server ben sadece 1 yıl oynadım. Bugunlerde de interlude oldu server sadece serverden hosts indirerek oynamaya başlayabilirsiniz:)) ben primeval isle için heyacanlı ve sabırsızım videoları bana jurassic park filmini hatırlatıyor ama duyduğuma gore bu yaratıklardan exp ve sp gelmiyormuş ve bunlar yuksel leveller içinmiş peki niye kesilecek ki bu dinozorlar ne düştüğünü bilen varmı acaba??
  • oh evet demonic sword zariche no grade yani lvl 1 charı olan kişi bu silahı lvl 1 mobs tan düşürüp kullanabilir ayrica soulshot ta calışmıyor zaten gerekte yok varka silenoslara normal dmg 1000-1300 arası oldu bu silahla
    :))

demonic sword zariche
  • ya tamam Verecen warcyerin eline bunu 2tane olacak rd bosslari 2si rahat keser
  • arkadaş 2x te kendini gerçktn bayaaaaaaaa gelştrimş zaken earring fln bravo tateasionlar fln bravoooo
  • bende bu servere gecmeyi dusunuyorum fakat low rate lerde tek kisi kasmak olum gibi bilirsin ufakta olsa bi yardim edersen bu servera gecerim.bu arada char tek kelimeyle server a gore muhtesem
  • Elbette yardım ederim nickimi goruyorsun ben 2x de oynuyorum ama istersen 1000x server var Bartz2x sieghard 1000x bu server gercekten cok saglam bugun c5/c6 mobsların %90 dan fazlası servere geldi yani offical server le hemen hemen bi farkı kalmadı hatta bugun ilk dinozoru dahi kestik. serverde oynamak basit interlude yi indirdikten sonrawww.mikrolineage.lt adresinde 105 kb hosts indirip bilgisayarındaki C:\WINDOWS\system32\drivers\etc dosyasının içine yapıştıyorsun ve acc alip oynamaya başlayabilirsin nikimi görüyorsunuz gelen arkadaslara para item yardımı yapabilirim seve seve :))

demonic sword zariche

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muste76 -- 10 Mayıs 2007; 1:06:29 >

• zaten oyuna ilk girdiğinde blood sword akamanah ile demonic sword zaricheyi goruyorsunuz

demonic sword zariche
  • ben hostu indirdim fakat bi exe dosyası gibi geldi tıkladım hiç bişi olmadı :((
  • arkadaş o hostu tıklamana gerek yok sadece 105 kb hosts indirip bilgisayarındaki C:\WINDOWS\system32\drivers\etc dosyasının içine yapıştıyorsun ve system dosyasından l2 ikonuna tiklayip oyuna giriyorsun yada patch indirip system dosyalarını değiştirebilirsin zaten sitede tarif ediyor 1000x ve 2 x serverler var c6 yeni oturuyor yavaş yavaş ama sağlam server ve yıllarca charın guvende kalab,ilir.www.mikrolineage.lt bu adreste kolayca oynamaya başlamak için gereken seyler var zaten
  • blood sword akamanahı sahip olabilen varmı?? hakkında kim bilgilendirebilir bizi gecenlerde denk geldi ama yetişemedim alamadım merak ediyorum cok:)

demonic sword zariche

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muste76 -- 30 Mayıs 2007; 2:58:45 >
  • abi çok zevkli bişe sanki bossum 20 30 kişi birden dalıyo bide sanki kendi kendine heal verio galiba bu silah tam ölücem canım doluyo etraftada kimse yok anlamadım gitti
  • Demonic Sword Zariche'in en önemli özelliklerinden birini atlamışsın. Bu silah aynı zamanda CP(Combat Point) absorbe eden bir skiller sahip. Yani rakibe vurdukça CP sini çekersin. Orjinal Serverda elinde kalma süresi 360 dakikadır. Bunun haricinde pk oldukça yani birilerini kestikçe silahın sana verdiği p atk ve m atk miktarı yükseliyor. Silahın herhangi bir grade'i yok no grade olmasına rağmen soulshot ve spiritshotta kullanmıyor. Ayrıca siegelere ve collesiumdaki clan wars'a katılamıyorsunuz çünkü kendi clandaki arkadaşlrınıza dahi düşman görünüyorsunuz. Evet silah çok iyi çok muhteşem özellikler veriyor ama silahta ismini hakediyor = Lanetli Silah... Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.