ya acılan konu nasıl sılınıyo,sılmeyı beceremedım:((( kusura bakmayın ya,bı yardım???? nasıl sılıcem ben bunu???
quote:Orijinalinden alıntı: i_dyne ya acılan konu nasıl sılınıyo,sılmeyı beceremedım:((( kusura bakmayın ya,bı yardım???? nasıl sılıcem ben bunu??? Forum yöneticileri silebilir sadece.
ya kusura bakmayın,deneyıp ogrenıym demıstım,cunku baska bı konuda soracaklarım vardı,once bı nasıl acılıyo kendım ogrenıym demıstım o yuzden. neyse umarım forum yonetıcılerı bu gereksız konuyu bır an once farkedere ve sıler. buıarada benım forum yonetıcılerıne bıldırmem gerekıo mu?? cevreye vedıgım rahatsızlıktan dolayı herkesten ozur..
quote:Orijinalinden alıntı: i_dyne ya kusura bakmayın,deneyıp ogrenıym demıstım,cunku baska bı konuda soracaklarım vardı,once bı nasıl acılıyo kendım ogrenıym demıstım o yuzden. neyse umarım forum yonetıcılerı bu gereksız konuyu bır an once farkedere ve sıler. buıarada benım forum yonetıcılerıne bıldırmem gerekıo mu?? cevreye vedıgım rahatsızlıktan dolayı herkesten ozur.. Forum yöneticilerine bildir. Mesajının sağ üst köşesinde; Ünlem işareti var, oraya basarak bildirebilirsin..