Şimdi Ara

Deneme sonuçlarım ve TEOG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda deneme olduk biri zaman diğeri sademavi zamanda 10 yanlışım vardı 5. Oldum sademavi basitti ama 8 yanlışım çıktı 9. Oldum napmam lazım 6. Sınıf ort. 92 7. Sınıf 98 bu sene tr 90 mat 100 fen 99 ing 100 teogtan korkuyorum denemelerim kötü geçiyor diye napmam lazım?? İstediğim lise Aydın Nazilli fen lisesi inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KavallıKöyünFarecisi

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda deneme olduk biri zaman diğeri sademavi zamanda 10 yanlışım vardı 5. Oldum sademavi basitti ama 8 yanlışım çıktı 9. Oldum napmam lazım 6. Sınıf ort. 92 7. Sınıf 98 bu sene tr 90 mat 100 fen 99 ing 100 teogtan korkuyorum denemelerim kötü geçiyor diye napmam lazım?? İstediğim lise Aydın Nazilli fen lisesi inşallah

merak etme ben de teogdan full bekliyom ama denemelerim hiç iyi değil
    okulumuzun yaptığı denemede 11
    körfezde 6 çıktı.
    özdebir oldum onda da 10 çıkar çünkü sınav moral bozmak içindi

sana tavsiyem hemen anafen ve körfezin denemelerinden al ve çöz her gün çöz(konu eksiğin yoksa varsa kapatmaya çalış) netlerinin arttığını fark edeceksin ben böyle yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

quote:

Orijinalden alıntı: KavallıKöyünFarecisi

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda deneme olduk biri zaman diğeri sademavi zamanda 10 yanlışım vardı 5. Oldum sademavi basitti ama 8 yanlışım çıktı 9. Oldum napmam lazım 6. Sınıf ort. 92 7. Sınıf 98 bu sene tr 90 mat 100 fen 99 ing 100 teogtan korkuyorum denemelerim kötü geçiyor diye napmam lazım?? İstediğim lise Aydın Nazilli fen lisesi inşallah

merak etme ben de teogdan full bekliyom ama denemelerim hiç iyi değil
    okulumuzun yaptığı denemede 11
    körfezde 6 çıktı.
    özdebir oldum onda da 10 çıkar çünkü sınav moral bozmak içindi

sana tavsiyem hemen anafen ve körfezin denemelerinden al ve çöz her gün çöz(konu eksiğin yoksa varsa kapatmaya çalış) netlerinin arttığını fark edeceksin ben böyle yapıyorum.

Hocam yanlış anlamayın ama o nasıl olacak? Bir taktiğiniz mi var?

• nasıl bir oyunu oynaya oynaya oyunda kendini geliştirirsen deneme çöze çöze netlerini yükseltirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Vatandaşı

nasıl bir oyunu oynaya oynaya oyunda kendini geliştirirsen deneme çöze çöze netlerini yükseltirsin

Hocam doğruda 11 gün kaldı maalesef eskiden (3 hafta önce kadar iyiydim son sıralar bozdum nedense matematik Türkçe hep yanlışlarım çıkıyor eskiden hep fulldu bugün sınav olduk 14 yanlışım var maalesef

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.