< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 3:5:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Deneyimli Arkadaşlara soru ?
-
-
Merhaba dostum. EA için Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünü tavsiye ederim. e-ticaret işine de katkıda bulunabileceğini düşünüyorum.
Okuması zordur ama çok şey öğretir. İyi bir diplomadır. Bence sosyoloji yazma "sıkıcı" ve hiçkimseye pek yararı olan bir diploma olduğunu düşünmüyorum
-
.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-603CF508DMerhaba dostum. EA için Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünü tavsiye ederim. e-ticaret işine de katkıda bulunabileceğini düşünüyorum.
Okuması zordur ama çok şey öğretir. İyi bir diplomadır. Bence sosyoloji yazma "sıkıcı" ve hiçkimseye pek yararı olan bir diploma olduğunu düşünmüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 3:6:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 3:7:20 >
Up
Up
Up
iş imkanının olmamasından ötürü gelme ihtimalini "yüksek" görüyorum.
-
.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-603CF508Diş imkanının olmamasından ötürü gelme ihtimalini "yüksek" görüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 3:7:38 >
40k dan bile bakabilirsiniz zaten 24 tercih hakkınız var sevdiğiniz bölüm ve ünileri en yukardan yazın sona da 240k bi bölüm yazarsınız. hayırlı olsun şimdiden. ama iyi bakın. sosyoloji sıkar siyaset bilimi daha heyecanlı olabilir :)
-
.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-603CF508D40k dan bile bakabilirsiniz zaten 24 tercih hakkınız var sevdiğiniz bölüm ve ünileri en yukardan yazın sona da 240k bi bölüm yazarsınız. hayırlı olsun şimdiden. ama iyi bakın. sosyoloji sıkar siyaset bilimi daha heyecanlı olabilir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 3:7:6 >
Up
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 3:6:51 >
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 3:6:39 >
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 3:6:28 >
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- çalıştıkça netlerim düşüyor
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
- obp ne kadar geri atar
- savcı olmak için aile sicili önemli mi
- final deneme kulübü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X