Şimdi Ara

denge lys matematik deneme günlüğüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs1 145k matematigim bitti sayılır denemelere başladım bi yandan fen çalışıyorum.Günlük olarak editleyecegim.
    Mezunum.

24 nisan 10.deneme 33net
    25 nisan 1. deneme 29net
    26 nisan 2. deneme 30net (6 islem hatası )
    27 nisan 3. denene 30net
    28 nisan 4. deneme 35,25

4 mayita devam edicem eksiklere bakıyorum 1 hafta
    4 mayis 5. deneme 28
    4 mayis 6. deneme 29
    5 mayis 7. deneme 30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hygiei4 -- 5 Mayıs 2016; 8:22:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• 145k için güzel netler gibi. YGS-1 80k o netler benim hedefim.
  • Hocam sende fende iyisin ya benim de fenim kötü
  • Fende iyi olduğumu nereden çıkardın?
  • Tahminim öyledir
  • işte burdan kurtarcaz millet 70 80 k mat netleri 20 biz 120 130 k yız mat netlerimiz 30 fenler 17 18 bastır babam çekeriz inşallah 40 bineeee
  • YGSde biyoloji hariç iyiydi aslında güzel tahmin ama LYSde 0.
  • İnşallah 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaysoner22

ygs1 145k matematigim bitti sayılır denemelere başladım bi yandan fen çalışıyorum.Günlük olarak editleyecegim.
    Mezunum.

24 nisan 10.deneme 33net
    25 nisan 1. deneme 29net
    27 nisan 3. denene 30net
    28 nisan 4. deneme 35,25

hocam bu netleri süre tutarak mı yaptın ?
  • borni101 B kullanıcısına yanıt
    evet 70dakka 5 denemede bir konu eksiklerimi tarayip calisiyorum 1 hafta ara verdim :)

• 1. deneme 27 net geldi. daha zamanı değil sanırım bu deneme için... tm var mı aranızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

işte burdan kurtarcaz millet 70 80 k mat netleri 20 biz 120 130 k yız mat netlerimiz 30 fenler 17 18 bastır babam çekeriz inşallah 40 bineeee

aynen sakın tempo kesmeyin aynı hızda devam. bu sene baya dengesizlik var. hedeflediğiniz yerlere sıçrayabilirsiniz. benim de durum aynı. ygs1 120k lys mat neti 40+ (temelim iyi 2011de de 40+ yapmıstım) sadece fenlerde sıkıntım var 15 in üstüne çekeiblirsem çok güzel olucak. Allah inşallah fenlerde 20 net görmeyi nasip eyler Başarılar herkese.
  • kardeşim bol bol çalış inşallah öküz gibi çekeriz hocalara geldikte yeni kimyacı geldi süper anlatıyo hız denge entalpi konularını ordan izle izlerken not al çok faydası oluyor biyoloji içinde çok iyi hocası zaten biyo o kadar zor değil a4 e özet çıkarcaksın sürekli yaz yaz yaz sonra kağıt yanında kalsın çözz organik kimya için fasikül al bitir orrayt :D
  • Benim ygs 130k

2 hafta falan önce ilkini çözdüm 24 çikti. Hedef 30. Tavsiyelerin var mi ? Sürekli deneme çözerek arttirabilir miyim ?

• Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Hayır artmaz eksik konularına bak test çöz
  • Eksik konum yok demişssin ama bence konuların tam oturmamış. Bazı konulardan test çözmelisin bence denemeden önce.

• Onelovetwomouths kullanıcısına yanıt
    Unuttuğum yerler var ya karmaşıktan 1 soru trigodan soru kaçıyor önerin için sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaysoner22

ygs1 145k matematigim bitti sayılır denemelere başladım bi yandan fen çalışıyorum.Günlük olarak editleyecegim.
    Mezunum.

24 nisan 10.deneme 33net
    25 nisan 1. deneme 29net
    27 nisan 3. denene 30net
    28 nisan 4. deneme 35,25

4 mayita devam edicem eksiklere bakıyorum 1 hafta
    4 mayis 5. deneme 28
    4 mayis 6. deneme 29
    5 mayis 7. deneme 30

netlerin ne alemde? ben de senin gibi yazıyorum foruma senin netlerle aynı çok yakın.. fakat süre yetirememe sorunum var. süre bittikten sonra daha fazla yapıyorum.. süre konusunda bir önerin var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.