Şimdi Ara

Denizcilik Fakültesi - Deniz Ulaştırma İşletme Müh.(Güverte) bilgi paylaşımı (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.712
Cevap
88
Favori
410.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yeni nesli anlamıyorum cidden Halen sorular geliyor, 5 sene sonra maaşlar ne olur diye?

Şimdiden 5 sene sonrasının Dolar, Euro ne kadar olacak, borsa çıkacak mı demekten farksız Gidersiniz görürsünüz
  • Eğer gerçekten denizci olmayı çok istiyorsan,bu işi severek yapabilecekseniz herhangi fakülte farketmez.Ancak bu işi çok paralar kazanırım deyip girerseniz sonradan çok pişman
    olabilirsiniz.Bu yüzden seçim yaparken dikkatli olunuz.Yapabileceğiniz ve sevdiğiniz mesleği seçmelisiniz.Ben de oğlumu kaptan yapmak istedim ama o şimdi ingilizce
    öğretmenliğini seçti.Çünkü o bu mesleği istemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent17

Eğer gerçekten denizci olmayı çok istiyorsan,bu işi severek yapabilecekseniz herhangi fakülte farketmez.Ancak bu işi çok paralar kazanırım deyip girerseniz sonradan çok pişman
    olabilirsiniz.Bu yüzden seçim yaparken dikkatli olunuz.Yapabileceğiniz ve sevdiğiniz mesleği seçmelisiniz.Ben de oğlumu kaptan yapmak istedim ama o şimdi ingilizce
    öğretmenliğini seçti.Çünkü o bu mesleği istemedi.

Kocaeli Üniversitesi şimdi kaptanlık eğitimi verebilecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KRALTRİCKY K kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum.Ancak tek bildiğim şey 2016 nın sonunda 2 yıllıktan mezun olanların uzakyol ehliyetleri iptal edilecek.Artık uzak yol ehliyeti almak için 4 yıllık fakülteyi bitirmek gerekecek.
  • levent17 L kullanıcısına yanıt
    Mesleği tabikide severek yapacağımı düşündüğüm için yazmayi düşünüyorum fakat takdir edersiniz ki emegiminde karşılığını almak istemem cok normal sonuçta hiç kolay bir meslek değil belkide dünyanın en zor mesleği :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam o zaman.Yalnız mezun olduktan sonra iyi şirketlerde çalışmaya gayret edersin.Dolayısıyla iyi şirket iyi maaş demektir.Stajerliğini de yabancı şirketlerde yapabilirsen ilerde senin için iyi
    bir referans olabilir.
  • Son olarak okulun eğitim gemisinin olması bana ne gibi Avantajlar sağlar

• quote:

Orijinalden alıntı: savage1453

Son olarak okulun eğitim gemisinin olması bana ne gibi Avantajlar sağlar

Kendini Armatorler in yerine koyarmısın?
    Sen sadece simalatör kullanmış adama Milyon Dolarlık gemini emanet edermisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: KRALTRİCKY

quote:

Son olarak okulun eğitim gemisinin olması bana ne gibi Avantajlar sağlar

Kendini Armatorler in yerine koyarmısın?
    Sen sadece simalatör kullanmış adama Milyon Dolarlık gemini emanet edermisin?

sadece simulator kullanımı demek yanlış olur.simulatorde tabiki eğitim alınıyor ancak kimse size gemide 12 aylık stajınızı tamamlamadan sorumluluk yüklemiyor.okul gemisinin sana çok çok avantajı olmaz belki 1. sınıfta staja çıkmadan önce gemiyi tanımak için yararlı olabilir ancak okul hayatın boyunca uzunca bir süre gemide bulunacaksın zaten eksikliğini hissetmezsin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Navigator -- 5 Mayıs 2016; 23:15:04 >
  • Okulun eğitim gemisinde staj yapma imkanı var mı?

• quote:

Okulun eğitim gemisinde staj yapma imkanı var mı?

şuan staj gemisi sadece piri reisde var onun için belli bir ücret ödemek gerekiyor diye biliyorum.piride okuyan arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir.
  • http://www.denizhaber.com/sektorden/personelin-maasini-kesti-iki-gemi-aldi-h51452.html

Maaş düşmelerine ait haber, gelecekte Armatörler birliği anlaşması sonucu diğer şirketlerde de yaşanacak...
  • Yardımlarınızdan ötürü cok teşekkür ederim 2 yıldır sorduğum her soruyu cevapliyorsunuz :)

• coaxem kullanıcısına yanıt
    Gozleri doysun ne diyelim insanoglunun gozu ac yasamak icin para kazanmiyolar, para kazanmak icin yasiyolar

Yasa denizciliğin böyle bir şeyi yapmasına inanamıyorum.Türkiyenin en iyi şirketlerinden biriydi.Hatta 10 yıl önce denizatı dergisinde Yalçın Sabancının röportajında,
    en çok önem verdiğim şey gemilerde çalışan mürettabatın morali ve aile iletişimidir demişti.
  • levent17 L kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de Denizcilik bitti diyorum halen kimse dinlemiyor.. 3-5 ay maaşları yatırmayan firma mı dersin, maaşları düşürüp gemi alan mı, yoksa 1000usd'ye zabit çalıştıracağım diye deniz olmayan illere okul açanları mı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 8 Mayıs 2016; 2:40:51 >
  • Yeri burasi degil ama gemi makine mezunu karada makineci olarak calisabiliyor mu calismasi icin ayri bi yeterlilik yada universitede cap falan yapmasi gerekiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

Türkiye'de Denizcilik bitti diyorum halen kimse dinlemiyor.. 3-5 ay maaşları yatırmayan firma mı dersin, maaşları düşürüp gemi alan mı, yoksa 1000usd'ye zabit çalıştıracağım diye deniz olmayan illere okul açanları mı :)

siz yurtdışında enspektördünüz sanırım. yurtdışında durum nasıl? gidişat oralarda da mı kötüye gidiyor?
    1000 usdye bu işi yapan var mi gerçekten?

• mucizevi M kullanıcısına yanıt
    Yabancı firmada çalışıyorum ama Türkiye'de yapıyorum görevimi, açıkçası Yurt dışında maaşlar yüksek. Ancak TR ehliyeti ile çoğu ülke bayraklarında çalışılmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.