Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.570
Cevap
95
Favori
265.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar avr 1910 için fabrika ayarlarına dönme gibi bir durum yokmu ?

Benim sisteme bişey oldu ... tv ile recevier araında etkileşime nazar değdi.. acayip rahatsız ediyo şimdi beni,
  • Arkadaşlar merhaba,
    dün denon HT-1311XP alarak denon ailesine katıldım. bir acemi olarak size akıl danışmak istedim. yardımcı olursanız sevinirim:

TV Samsung - USB'den film oynatabilen yeni sayılabilecek bir model (4 HDMI girişi+ 1 optik'e sahip)
    AVR-belirttiğim üzere Denon 1311 (4 HDMI IN,1 HDMI out,1 optik)
    Teledünya HD Uydu (HDMI)
    PS3 slim 160

bunların tümünü nasıl bağlayabilirim? bir potada eritmek istiyorum alayını
    TV'ye USB bağlayarak film izlerken AVR'den nasıl ses alabilirim?
    PS üzerinden de Blu-Ray oynatabilirim sanıyorum.
    Kabloları nasıl bağlamalıyım?
    forum içinde arama yaptım fakat rastgelemedim. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
  • amecax nerden kaça aldınız acaba?
  • MM. 1099 tl fakat "kilon kadar" indirim diye bir kampanyaları var. 1000 tl'ye geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amecax

Arkadaşlar merhaba,
    dün denon HT-1311XP alarak denon ailesine katıldım. bir acemi olarak size akıl danışmak istedim. yardımcı olursanız sevinirim:

TV Samsung - USB'den film oynatabilen yeni sayılabilecek bir model (4 HDMI girişi+ 1 optik'e sahip)
    AVR-belirttiğim üzere Denon 1311 (4 HDMI IN,1 HDMI out,1 optik)
    Teledünya HD Uydu (HDMI)
    PS3 slim 160

bunların tümünü nasıl bağlayabilirim? bir potada eritmek istiyorum alayını
    TV'ye USB bağlayarak film izlerken AVR'den nasıl ses alabilirim?
    PS üzerinden de Blu-Ray oynatabilirim sanıyorum.
    Kabloları nasıl bağlamalıyım?
    forum içinde arama yaptım fakat rastgelemedim. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Öncelikle hayırlı olsun ..
    Avr nin HDMI girişlerine bağlamalısınız cihazları. Sat / cbl yazan yere uydu alıcısını ..
    game yazan yere PS3
    Dvd yazan yere dvd oynatıcısını bağlayacaksınız . Out / monitor yazan yerden TV ye çıkış alacaksınız.
    Bütün bağlantılar HDMI kablolarla olacak.
    Avr üzerinden neyi kullanmak istiyorsanız onu seçeceksiniz okadar
    USB yi direk TV de kullanırken zannedersem Avr den ses alamazsınız ..
    Kolay gelsin

• quote:

MM. 1099 tl fakat "kilon kadar" indirim diye bir kampanyaları var. 1000 tl'ye geldi.

Teşekkürler.
    Hayırlı olsun. İstediğim cihaz çok iyi bence ve bu fiyat civarındaki en iyi sistem.
    Kilon kadar indirimde iyiymiş 99 tl indirim yapılmış kaç kiloya bu 99 kiloyamı?
    Saturnde 899 tl satılmıştı bi ara işte o zaman almalıydım diye düşünüyorum.
  • 2601cuneyt; detaylı yanıtınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenk

quote:

MM. 1099 tl fakat "kilon kadar" indirim diye bir kampanyaları var. 1000 tl'ye geldi.

Teşekkürler.
    Hayırlı olsun. İstediğim cihaz çok iyi bence ve bu fiyat civarındaki en iyi sistem.
    Kilon kadar indirimde iyiymiş 99 tl indirim yapılmış kaç kiloya bu 99 kiloyamı?
    Saturnde 899 tl satılmıştı bi ara işte o zaman almalıydım diye düşünüyorum.

evet 99 kiloya yapıldı.
    saturn ve mediamarkt media-saturn diye bir firma olarak ortaklar -biliyorsundur- . bu yüzden genel stratejileri itibariyle ikisinde de aynı fiyatı aynı zamanda bulman düşük bir ihtimal. genellikle üreticiden toplu alım yaparak stokluyorlar, peş peşe zamanlarda kampanyalarla da stoklarını eritiyorlar. beklemek yerine yanına 100 kg üzerinde birini al ve MM'a git derim

• Merhabalar bende aranıza yeni katılan birisi olarak sizden yardım istiyorum. 2 Hafta önce Harman Kardon Hkts 30 5+1 sinema sistemi aldım evde kutusunda yatıyor malesef. Çünkü Avr konusunda çok kararsızım. Harman Kardon Avr ler fiyat performans açısından kötü denon(1311-1611) ve yamaha(467) lar çok uygun. Ama hkts 30 lar ile nasıl bir uyum sağlar bilmiyorum. Kullanım alanı 35 m2 salon İlla ki Avr yi harman kardon mu tercih etmeliyim yoksa Denon, Onkyo(308), Yamaha (467) sinema-müzik sıralamasında uyum sağlar mı ? Teşekkürler.
  • Ben HKTS 30 sistemi Denon 1911 ile kullanıyorum, genel olarak memnunum.
  • 1911 fiyat performans açısından harmanlara göre çok iyi ancak genelde media markta olsun best buy olsın hep Hkts 30 ları harman 260 avr ile sürmüşler Denonla hiç dinleme şansım olmadı bu sebeple harmanla dinlemekle Denonla dinlemek arasındaki farkı kıyaslayamıyorum...
  • Ebay'den amfi alan oldu mu?
    Denonlara bakıyorumda fiyatlarına şaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenk -- 10 Mart 2011; 23:50:32 >
  • aman gümrük masrafı çıkınca şaşkınlığın iki katına çıkmasın dostum...
    birde ikinci el ve garantisiz cihaz büyük risk olabilir.
    dışarıdan yanımızda cihaz getirmekte bile tereddüt ediyoruz garanti önemli
    en azından benim için.
    birde resmi ithal edilmiş cihazları almak türkiyede bu cihazların ilerde daha uyguna satılmasınıda sağlayabileceği için bunuda düşünmek lazım
    son karar sizin
    iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gassero

1911 fiyat performans açısından harmanlara göre çok iyi ancak genelde media markta olsun best buy olsın hep Hkts 30 ları harman 260 avr ile sürmüşler Denonla hiç dinleme şansım olmadı bu sebeple harmanla dinlemekle Denonla dinlemek arasındaki farkı kıyaslayamıyorum...

Bu düzeydeki avr'lar ve hoplarda ben şahsen markanın sese bizlerin beklentisi kadar etki edeceğini düşünmüyorum. Denon, Pio, Harman, Onkyo gibi ürünlerden fiyatı ve özellikleri size uygun olanı seçebilirsiniz. Örnek : Denon 1911 almamdaki en önemli gerekçe daha alt ürünlerde görüntü iyileştirme olmaması. Benim için görüntü iyileştirme önemli idi çünkü çoğunlukla filmleri wd media playerdan izliyorum. İçiniz rahat olsun, iyi fiyata yakaladığınız yukarıdaki saydığım markalardan bir tanesinin giriş ya da istediğiniz özelliğe göre giriş üstü modeli işinizi rahat rahat görecektir.

• denon 1911 amfime jbl es 90 frontlarım ve es 30 surround larım bağlı multi channel yapıp sesi hoparlörlerin hepsine yayınca jbl es 90 lardan daha az ses geliyor es 30 lar ise daha çok ses çıkarıyor bunun nedeni ayarlardanmıdır yoksa jbl es 90 lara gücünün yetmemesindenmi kaynaklanır

birde stereo ve plII cinema modunda 0 dan başlayıp -18 e kadar kademeli artarak hoparlörlerden gelen şırıltı konusundan bahsetmiştim tam bi cvp bulamadım gerek 1911 ve üstünü kullanan aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı ???
  • sinemadaki en iyi performansı hangi amfiyle alabilirim 7.1 +yeni ses codecleri vs amfi bütçem max 2.500
  • 2500 lira bütçeniz ile denon avr2311 alabilirsiniz
  • internet sitelerinde fiyatlara baktım 3.500 milyar civarı bişey söylüyor forumda çoğu kişi daha ucuzlara bile bulduğunu söylüytor nerden buluyorlar acaba
  • 3311 geçen aylarda 2800 tl idi, 2311 e o para verilmez.
  • bu fiyatlar nerde var ya ben netde bakıyorum 3311 4.500 tl
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.