Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.570
Cevap
95
Favori
265.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nickelx

bizde tek cihazla iş görülsün dedik ve gittik pioneer sc-lx73 aldık ilerdede lx-83 alırım belki .onun içintek cihaz iki işi görsün dersen alıcağın avr 3000 tl nin üzerinde olcak tabiki sıfır fiyatı olarak .öyle 1000 tl 2000 tl ye steryo için adam gibi cihaz alamazsın ha iş görür ama tam performans alamazsın.öncelik film dersen denon yamaha onkyo olabilir öncelik muzik dersen arcam, cambridge audio pioneer sc -lx 73-83 diyebilirim.tabiki kendi fikrim.

Peki iki cihaz yerine tek Avr alırsak hangi marka model önerirsiniz, kolonlarla birlikte. Bunları ayrıntılı soruyorum, çünkü bu konuda açıkçası bilgim yok. Araştırmadanda göz boyayan sistemlere para vermek istemiyorum. Bana iki cihaz yerine , hem stereo performansı iyi, hemde AVR olarak kullanılıp memnun kalınacak amphi ve kolon önerileriniz ne olur.

• herşeyden önce fiyat için bir limit belirlemelisiniz.
    subwoofer da dahil olmak üzere bütün sistem için ayıracağınız bütçe ne kadar?
    dinleyeceğiniz müzik türleri nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemagru11

herşeyden önce fiyat için bir limit belirlemelisiniz.
    subwoofer da dahil olmak üzere bütün sistem için ayıracağınız bütçe ne kadar?
    dinleyeceğiniz müzik türleri nelerdir?

Oluşturmak istediğim sisteme Bluray var aldım, onu ilave edeceğim. Doyurucu müzik dinlemek, ilk tercihim. Müzik tarzı derken, popüler Türkpop, Türkrock türü parçalar.
    Ama bunun yanında, aynı sistemi televizyonla bütünleştirerek te, yine blurayden izleyeceğim filmlerde kullanmak istiyorum. Bütçe olarak 2.000 -2500 TL gibi düşünüyorum.
  • denon 3310-3311.. 2000-3000 artası alabilirsin bu ürünlerden .tabiki bütçe dahilinde pio lx-73 83 dersem rakam 3000 liranın üstüne çıkar
  • Arkadaşlar
    Yeni bir media player aldım..
    Bun 1911 cihazıma nasıl bağlamalıyım.HDMI ile hangi girişe bağlamalıyım.
    DVD girişinde cihaz bağlı.
    Bluray girişi olabilir mi ?
    Veya girişler arasında fark olur mu?
  • Farketmez sonuçta görünyü aktaracaksınız. Hdmi ların hepsi olur.
  • Arkadaşlar Merhaba;

Derdime bir derman olun lütfen...

sorunum şu,

Şu anda evimde Denon Avr-1910 ile Sony KDL-46Z5800 modol tv yi HDMI baglantısı ile kullanıyorum.
    Yaklaşık 7 aydan beri HDMI kontrollerini açık olarak kuallndıgım cihazlar şu anda tam olarak senkronize çalışamıyorlar..

2-3 saat uğraştım ama problem nerde bulamadım.
    Eskiden TV yi kapattığımda, recevier da otomatik olarak kapanırdı... şimdi, 1910 üzerindeki manuel setup->hdmi setup-> HDMI Control "On" ve PoweroffControl "On" durumunda olsa bile TV yi kapattıgımda receiver kapanmıyor..

TV üzerindeki ayarlada ise herşey uygun ... ancak HDMI devices menüsünde eskiden görülen Denon AVR-1910 şu anda gözükmüyor... fakat TV kumandasından ses açmak istedigimde TV receiverin sesini açabiliyor..... yani HDMI kontrolleri kısmende olsa çalışıyor.. ama şu kapatma işi olmuyor..

çok sıkıldım .. bir yardımcı olun lütfen

• Tekrar ayarlar çok uğraştırmayacaksa avr yi resetleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Tekrar ayarlar çok uğraştırmayacaksa avr yi resetleyebilirsin.

Ya nerde o resetleme menusu ... biraz baktım ama bulamadım .. factory settinglere dönebilirim.. hiç muhim değil ayarlar.. yaparım yin e
  • arkadaşlar denon 1911 kullanıyorum şöyle bir sorunum var

cihaza hdmı bağlantı ile next hd uydu alıcım ve bilgisayarım bağlı, ama bu sorun aygıtları söküncede var avrnin sesini boşta iken sonuna kadar açtığımda stereo da 0 dan +18 kadar kademeli bir şekilde başlayan ve sesi arttırdıkça artan bir şırıltı var +18 de şırıltı baya artıyor PL II cinema moduna alıp açtığımda ise bu şırıltı oluşumu -20 den başlıyıp +18 sese kadar daha fazla artıyor bu nedendir bir ayarı varmıdır yoksa cihazdamı problem var
    kendi cihazında bunları yaşayan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

ve bir ikinci sorun olarak frontlarım jbl es 90 rearlarda es 30 müzik dinlerken multi channel yapıp sesi 5 hoparlöre yaydığımda es 30 lardan çok daha fazla ses çıkarken es 90 lar pasif kalıyor
    bu sorun avrin gücünün es 30 ları çoşturup es 90 lara yetmemesindenmi kaynaklanıyor

iki soruma yardım ederseniz çok sevirim teşekkürler.

• Benim 1911'de çok parlak sahnelerde görüntüde kesilme yapıyor, mesela kamera bir anda güneşe dönünce görüntüyü kesiyor..
    Acaba 1911 mi kesiyor yoksa Tv'mi onu anlayamadım ama..
  • benim sorunum sende varmı dostum yani birşey çalmadan veya izlemeden sesi sonuna kadar açtığında bir şırıltı sesi sanki radyo paraziti gibi böyle bir ses duyuyormusun ?
  • Boştaki bir girişe, dolu girişten ses kayması gibi birşey mi oluyor?
    Akşama bakar yazarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: allornone

Benim 1911'de çok parlak sahnelerde görüntüde kesilme yapıyor, mesela kamera bir anda güneşe dönünce görüntüyü kesiyor..

Hiç öyle bir şey ile karşılaşmadım.Tv de olabilir muhtemelen
  • HANGİ kanalı açarsan aç avrde bütün bağlantıları yine sok değişen bişey yok sesi sonuna kadar açınca dediğim ayarlarda şırıltı sesi başlıyor aynı bozuk radyo kanalındaki gibi bir ses
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

quote:

Orijinalden alıntı: allornone

Benim 1911'de çok parlak sahnelerde görüntüde kesilme yapıyor, mesela kamera bir anda güneşe dönünce görüntüyü kesiyor..

Hiç öyle bir şey ile karşılaşmadım.Tv de olabilir muhtemelen

Dvd'yi direk tvye bağlayıp deneyeceğim ama sanırım avr'den çünkü daha önce hiç böyle bir sorunum yoktu, alalı 1 ay olmadı daha servisine mi göndersem :S

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3453

HANGİ kanalı açarsan aç avrde bütün bağlantıları yine sok değişen bişey yok sesi sonuna kadar açınca dediğim ayarlarda şırıltı sesi başlıyor aynı bozuk radyo kanalındaki gibi bir ses

Tamam akşam bakacağım da dediğin ayar nedir onu anlamadım?

• ayar farketmez kardeşim dvd ye al veya uydu yu bağladığn kanala al uydunun sesini kıs sonra avrnin sesini sonuna kadar aç seste dediğim şırıltı oluşuyormu bak bakalım bunu hiçbirşey bağlamadığın bir hdmı çıkışını seçerek de deneyebilirsin bir şırıltı oluşacakmı stereoda bu 0 dan sonra başlıyor gibi ama pl II cinema modunda daha -20 seslerde başlıyor ve artıyor
  • ahmet3453, sendeki sorun tam olarak elektrik hattındaki ses kirliliğine benziyor, şu linki bir incele.
    http://forum.donanimhaber.com/m_37326769/mpage_1/key_hts%2C5100/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

ahmet3453, sendeki sorun tam olarak elektrik hattındaki ses kirliliğine benziyor, şu linki bir incele.
    http://forum.donanimhaber.com/m_37326769/mpage_1/key_hts%2C5100/tm.htm

bende öyle olabileceğini düşündüm ama bakalım hiç aynı sorunu yaşayan oldumu acaba stereo amfimde var onda böyle bir sorun yok sinema sistemlerimi bukadar etkileniyor acaba inş. konuya tam vakıf birinden cvp alırız
  • DENON AVR-1611 almayı düşünüyorum, PIONEER E-ES3TB 5.0 HOPARLOR TAKIMI ve sub JBL ES250P. parasal durumumdan dolayı kombinasyonu bu şekilde yapma düşüncem var.Düşüncelerinizi alabi,lir miyim?Sizce uygun mudur?Ne tavsiye edersiniz?Bütçe 2500 TL civarıdır.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.