Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.580
Cevap
95
Favori
265.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gsa elektronik ten Orhan Bey le görüş nakit de yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

DENON AVP POA-A1HD mühendislik harikası bir cihaz olmuş fiyatını sakın sormayın.....^^

DENON AV RECEIVERS

DENON AV RECEIVERS

Kumandası da ilginçmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontrolsuz_guc

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

DENON AVP POA-A1HD mühendislik harikası bir cihaz olmuş fiyatını sakın sormayın.....^^

DENON AV RECEIVERS

DENON AV RECEIVERS

Kumandası da ilginçmiş.

Arka panele ne demeli ?

• biraz abartmışlar
  • Denon HT-1311XP sistemindeki subwoofer aktif mi?
  • Merhabalar,

Harman Kardon hkts 7 veya 9 serisi hoparlör seti ile Yamaha 467, Denon 1611 yada Onkyo 508 AVR'lerden birini almayı düşünüyorum. Sinema, oyun ve müzik performansını değerlendirdiğinizde hangi AVR daha iyi olur acaba? Sistemi çoğunlukla sinema ve oyun için kullanmayı düşünüyorum, %10-20 arasında bir oranla müzik için kullanabilirim. Bu hoparlörlerle müzik performansının çok iyi olmayacağını tahmin edebiliyorum, zira ilerleyen zamanlarda iki kule eklemeyi düşünüyorum sete.

Okuduğum yorumlardan gördüğüm Yamaha'nın biraz daha keskin tınısı olduğu yönünde, Denon'un ise daha yumuşak, Onkyo'yu yeni araştırmaya başladım ancak onun da yumuşak sanırım. Yada Yamaha'nın sinemada daha iyi olduğu, müzikte ise Denon'un daha iyi olduğu söylendi. Gerçekten böyle mi? Asıl merak ettiğim bu üç AVR arasında ciddi bir sinema/müzik performans farkı olur mu?

Selamlar.

• Konu hakkında uzmanlığım yok... uzun zamandan beri kullandığım sistemi yenilemek istiyorum. pio vsx-1020 ile denon 2311 konusunda karasızım. B&W rear 601 ; front 603; center cc6 kullanıyorum. İngiltereden getireceğim. Fiyatları vsx-1020 1,530 tl ; denon avr-2311 1,200 tl. Pio nun iphone özelliği bayağı hoşuma gitti. çok kullanabileceği bir özellik. Ses kalitesi konusunda çok çelişkili yorumlar alıyorum. Ayrıca müzik için bir hifi amfim yok, açıkçası Audiophile değilim (olmak isterdim), ama tek sistem ile her ikisinin maksimumunu almaya çalışıyorum. Önerileriniz için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

Arkadaşlar Merhaba;

Derdime bir derman olun lütfen...

sorunum şu,

Şu anda evimde Denon Avr-1910 ile Sony KDL-46Z5800 modol tv yi HDMI baglantısı ile kullanıyorum.
    Yaklaşık 7 aydan beri HDMI kontrollerini açık olarak kuallndıgım cihazlar şu anda tam olarak senkronize çalışamıyorlar..

2-3 saat uğraştım ama problem nerde bulamadım.
    Eskiden TV yi kapattığımda, recevier da otomatik olarak kapanırdı... şimdi, 1910 üzerindeki manuel setup->hdmi setup-> HDMI Control "On" ve PoweroffControl "On" durumunda olsa bile TV yi kapattıgımda receiver kapanmıyor..

TV üzerindeki ayarlada ise herşey uygun ... ancak HDMI devices menüsünde eskiden görülen Denon AVR-1910 şu anda gözükmüyor... fakat TV kumandasından ses açmak istedigimde TV receiverin sesini açabiliyor..... yani HDMI kontrolleri kısmende olsa çalışıyor.. ama şu kapatma işi olmuyor..

çok sıkıldım .. bir yardımcı olun lütfen

Birlerinin daha başına gelebilir.. benim gibi günlerce debelenmeyin arkadaşlar...

Sorunu çözdüm ...

Kes Kel alaka bir konudanmış...

Sorun, 1001 test ve denemeden sonra 1910 a baglı DSmart HD recevierin bozulmuş olması muhtemel bir ayarı ile ilgili .. hangi ayar bilmiyorum .. ancak cihazı(dsmart uydu alıcı) fabrika ayarlarına döndürdüğümde, receiver ve tv arasındaki sorun çözüldü...

Uydu alıcısına reset atmadan önce, sadece hdmi kablosunu 1910 dan çektigimde herşey normelde dönüyordu .. bu sayede sorunu anladım...

Şu an herşey normale döndü ......

Ne, nasıl bi alakaysa işte..

• Merhabalar denon 1311 alarak bende aranıza katıldım hopelör olarak hkts -20 aldım. şimdilik memnunum ama hiç bir ayarını bilmiyorum. Birde pc de on board optik çıkış var ama bağlamama rağmen ses alamadım tv yi seçtim bilgisayardanda çıkışı dıgıtal seçtm ya anakartta problem var ya ben beceremedim :(

bide bass frekansı var 80 hzdde - 250hz ye kdr ı ne bu ne işe yarar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2fast4u

Merhabalar denon 1311 alarak bende aranıza katıldım hopelör olarak hkts -20 aldım. şimdilik memnunum ama hiç bir ayarını bilmiyorum. Birde pc de on board optik çıkış var ama bağlamama rağmen ses alamadım tv yi seçtim bilgisayardanda çıkışı dıgıtal seçtm ya anakartta problem var ya ben beceremedim :(

bide bass frekansı var 80 hzdde - 250hz ye kdr ı ne bu ne işe yarar ?

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bende bu hafta harman kardon hkts-30 aldım denon 1911 ile sürüyorum özellikle sinema performansı oldukça iyi. Ayarlarını yaptıktan sonra ses daha da güzel oluyor. 80 hz. 250 hz. ise seçtiğin değerin altındaki frekansları sub.a göndermek için seçiliyor. Ben kurulum mikrofonu ile ayar yaptım uyduları 200 hz. center'ıda 180 hz. olarak ayarladı, 200 hz. ve altını sub.a gönderiyor sen de bu şekilde ayarlayabilirsin.

• dostum oı değerler tam olarak neyi ifade ediyor ?

Ben şu an için düşük sesde kaliteli ses almaya çalışıyorum birde bu sub da trigger diye bir giriş var fakat AV de yok
  • Dün akşam Denon 1911 alarak ben de aranıza katılmış bulunuyorum.
    Akşam pazarı fazla inceleyemeden karambole aldım. Ama fiyatı oldukça iyi gibi geldi (999 TL). Daha iyi fiyatlı bulunabilir miydi, bilmiyorum.
    Ama Avrupa-Amerika fiyatlarına bakınca, pahalı görünüyor.
  • sıfırmı aldın garantili
  • Evet sıfır aldım, garantili. Bugün eve teslimat yapılacak, bekliyorum. (Beraberinde 5.0 hoparlör seti de aldım, haliyle arabaya sığmadı, mecburen nakliye istedim.)

Bu arada, Jamo s606 hcs3 (5.0) hoparlör setiyle uyumu nasıldır 1911!in?.. Buna illa sub-woofer bağlamak gerekir mi?..

Akşam pazarı, gürültülü ortamda, pek dinleyemeden aldım. (Koşulsuz iade imkanının olması alım kararımda çok etkili oldu.)

İnşallah eve gelince sistemi beğenirim, pişman olmam.
  • 1911' i gayet iyi fiyattan almışsınız. Sisteminizi iyi günlerde kullanın. Acaba nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?
  • Marmara Forum AVM'deki Satürn'den aldım. Yanında da Jamo S606 HCS3 (5.0) hoparlör setiyle birlikte aldım.
    Daha yeni teslim edildi.
    Henüz setup yapmadım. İnşallah uyumsuzluk problemi yaşamam.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın, eğer çok aşırı bas düşkünü değilseniz apartman dairesi için oldukça tatmin edici bas performansı var Denon'un sub. eksikliği yaşamazsın, ben Denon'a geçince sub.ımı satmıştım sub.la birlikte baslar çok abartılı oluyordu tabi apartman dairesi için. Elbette sub.la birlikte sinema performansı daha iyi fakat aşırı bas düşkünü değilsen yeterli bir performansı var.

Birde sistemi ilk kurduğunda ses biraz hayal kırıklığı yaratabiliyor endişe etme kurulum mikrofonu ile kurulum yaptıktan sonra gerçek performansı ortaya çıkıyor.
  • Bugün ben de marmara foruma gittim, saturn'de denon 1911 kapalı kutu 999 tl.ye satılıyor hemde 1611 1099 tl.ye satılırken, özellikle sordum teşhir ürünümü diye hayır kapalı kutuda bu fiyata dediler. ilgilenen varsa değerlendirsin bence.
  • e süpermiş valla
    ihtiyacı olan kaçırmasın
  • Selamlar,
    2 saat önce 1 tane kapalı kutu 1911 var dedi personelden arkadaş, sonra diğer arkadaş malesef o da satıldı dedi . 2 teşhir var son durumda. Tekrar geleceğini fakat kampanyasız olacağını belirttiler.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.