denon 1311 in mensünü kitledim ve açamıyorum göstergesinde sadece surranda seçenekleri var izlediğim içeriği göstermiyo hopörler dizilimini göstermiyo statüde sıngal pcm format2/2,0 görünüyor bunların içeriğe göre değişmesi gerekmiyormu ayarları nasıl yapmam lazım
menüye basılı tutunca açıldı diğerlerini hala çözemedim
mediaplayerı çözdüm nihayet anladığım kadarıyla passthrough özelliğinin olmaması yüzünden hdmı bağlantıyla sesi dd vermiyo coax bağlantı yapıp menüden input ayarlarına girip digital i seçmek gerkiyor ve yine input menüsünden coax girişi için media playerın hdmı ile bağlı olduğu girişi eşleştirmek gerkiyor mediaplayer hdmı ile dvd girişine bağlı olduğu için coaxı da dvd seçmek gerkiyo ayarlar böyle oldumu digital sesi alabiliyorsunuz. ayrıca media playırda ses çıkışını spdıf pcm değilde spdıf raw olarak seçmek gerekiyor. tivibu ev stb dan hala digital ses alamdım stbı bugün değiştirdim ama sonuç aynı çözersem onuda yazarım
vay be 2 topiktede 1 ay geçmiş ama tek satır azan yok
Denon başlığı bundan sonra size emanet ona iyi bak çekirge
digiturk cihazımı denon 1911e bağlamıştım ve gayet güzel ses alıyorken, geçen hafta digiturk cihazı değiştirdi. direkt eski cihazın arkasındaki kabloyu yenisine taktım. fakat ses gelmedi. sebebi ne olabilir?
O kadar denon kullanıcısı var olmasına rağmen ne kadar ölü bir topic
quote:
Orijinalden alıntı: Can Derman
O kadar denon kullanıcısı var olmasına rağmen ne kadar ölü bir topic
Denon 4311 AVR, Babası sende can buyur yorum ve incelemelrini konuya hakim bir kullanıcı olarakda senden duymak guzel olur
Evet , yorum inceleme resim
Can bey ben de 3311 ile 4311 arasındaki farkı merak ediyorum güç den gayrı siz her ikisini de kullandınız mümkünse açıklar mısınız teşekkürler
AVR 3312 çıkmış ancak ben dizaynını beğenmedim. Ön kapak yok olmuş birkaç plastik düğme eklemişler.Ön girişler açıkta kalmış . Bence Pioneer ve Onkyo yanında çok cılız kalmış.
Can şu sıra muhtemeldir 4311 e ömülmüş haldır haldır testler yapıyordur rahat bırakın çocugu hele bi testleri bitirsin zaten istemesenizde yazar işin zevki orada zaten
Bu forumu canlandıralım arkadaşlar.
Denon kullanıcıları olarak mutlaka farklı hop. veya bağlantı deneyimlerimiz vardır.
Bir kaç saat önce Dali Lector 6, Lector lcr center ve Basis 100 siparişi verdim. Denon 1911 e bağlanacak ancak henüz eve taşınamadığımızdan 1 ay süre var. Bu bileşenlerle ilgili deneyim ve yorumlarınız çok yardımcı olur.
Teşekkürler
Güzel bir setup olacak . Dali Lektor serisini Marantz 6004 ile dinlemiştim çok başarılı bir ses. Ancak Basis100 subwoofer bu serinin oldukça altında ve bence Dali 'ye pek yakışmayan bir kalitesi var. Dali Zensor serisi için dijital amfili yeni bir seri çıkardı SUB E12F onu düşünebilirsiniz hatta biraz daha çıkıp Lektor Sub deneyin derim.
Bende de Denon AVR 1911 var, cihazdan oldukça memnunum. Cihazı ilk aldığım zaman Wharfedale 8 serisi hop.ler ile kullanıyordum daha sonra hop.leri sattım ve Harman Kardon HKTS-30 aldım. Sinemada yeterli performansı alıyorum fakat müzikte çok başarılı değiller özellikle stereo modda dinlemek eziyete dönüşüyor bile denilebilir
Frontlar için raf tipi kolanlar almayı düşünüyorum, özellikle müzik dinlerken ki performansı artırmak için. Sistemi özellikle müzik açısından geliştirme düşüncem yok yani stereo anfi vs. gibi sistemi geliştirme düşüncem yok sadece mevcut durumu iyileştirsin yeter. 30 metrekare oda için ve AVR 1911 için HKTS-30 ile uyumlu hangi hoparlörü önerirsiniz, HKTS-30 8 ohm diye biliyorum alacağım hop.ünde 8 ohm olması daha mı iyi olur. Benim düşündüğüm modeller B&W 685 veya Monitor Audio RX 1 veya 2 sizce hangisini tercih etmeliyim.
quote:
Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN
Güzel bir setup olacak . Dali Lektor serisini Marantz 6004 ile dinlemiştim çok başarılı bir ses. Ancak Basis100 subwoofer bu serinin oldukça altında ve bence Dali 'ye pek yakışmayan bir kalitesi var. Dali Zensor serisi için dijital amfili yeni bir seri çıkardı SUB E12F onu düşünebilirsiniz hatta biraz daha çıkıp Lektor Sub deneyin derim.
Basis 100 performansı konusunda doğrusu dinleme şansım olmadı. Dinleyerek değil, öneri ve uygun fiyat doğrultusunda sipariş verdim. Ancak yorumunuz doğrultusunda bunu tekrar gözden geçireceğim. Lektör sub maalesef limitlerimin ötesine geçiyor.
yeni bir eve taşınacam. salon duvarlarında hoparlör kablosu prizleri var. orhan hocama da telden sormuştum, anlattı sağolsun. taşındıktan sonra uygulamaya geçince göreceğiz nasıl olacağını. bu arada digiturk bağlantı sorunumu yazmış ama kimse ilgilenmemiş. zaten belki de dt hd'ye geçecem. o zaman düzgün bir bağlantı olur ama bu sorunun cevabını da merak ettim açıkçası.
quote:
Orijinalden alıntı: anvil
digiturk cihazımı denon 1911e bağlamıştım ve gayet güzel ses alıyorken, geçen hafta digiturk cihazı değiştirdi. direkt eski cihazın arkasındaki kabloyu yenisine taktım. fakat ses gelmedi. sebebi ne olabilir?
Bağlantıları kontrol edin. Benim de cihazım değişti yenisini taktım. Sorunsuz kullanıyorum...Klavuza bakarak bağlantıları kontrol edin...
slm deno kullanıcıları. Bende araştırma aşamasındayım ama izmirde denon cihazları bulmak çok zor bilen varmı nerelerde bulunur izmirde? Bir yerde teşhir cihazı buldum sadece avr 1311 fiyatıda 979tl . Ben denon dht 1311xp düşünüyorum setide olduğu için kullanan yorum yapabilirmi? hoparlörler verimlimi?