Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.580
Cevap
95
Favori
265.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dinlemek ve diğer markaların ürünleri ile karşılaştırıp karar vermek lazım ama benim düşünceme göre fiyatın uygun olması dışında pek bir cazibesi yok ama yinede
    test etmekte fayda var sizin isteklerinizi karşılayabilecek mi bunu görmek açısından
  • Eni konu bi 4311 yorumu ve kritiği alamadık mesela.
    Bu denon başlığı gerçekten çok zayıf kaldı yahuu.
    Denoncular nerdesiniz
  • Zannedersem Denon kullanılacıları sorun yaşamıyor , cihaz çok iyi , o yüzden pek buralarda gözükmüyorlar...Herşey güllük gülistanlık ....
  • aynen öyle o yüzden yazılıp çizilecek pek birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Derman

aynen öyle o yüzden yazılıp çizilecek pek birşey yok

Bence o kadar da sorunsuz değil.
  • valla benim kullandığım cihazda sorun yaşamadım gayetde memnunum diğer modellerini bilemem
  • Sorun şu ki: Denon dan sonra insan hangi avr yi alabilir, hangisine ısınabilir bilmiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi väliaikaista -- 8 Ekim 2011; 17:31:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lufubu

Sorun şu ki: Denon dan sonra insan hangi avr yi alabilir, hangisine ısınabilir bilmiyorum .

• 1911 için Lector 6 ve Lector center almış ancak taşınacağımızdan henüz kuramamıştım. Sonunda kurulumu yaptım ve iyi bir seçim yaptığım sonucuna vardım. Tek eksik bas sesler. Ne kadar köşelere de koysanız eksikliğini hissediyorsunuz.İyi bir sub ile film performansı çok daha iyi olacaktır. Müzik için diyecek yok zaten.
  • evet sinema için sub şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

evet sinema için sub şart

Maşallah hızına yetişilmiyor heryerde varsın
  • peki Denon AVR 1910 ve Wharf. Crystal hop. seti ile hangi subwoofer'ı kullanabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

evet sinema için sub şart

Maşallah hızına yetişilmiyor heryerde varsın

bayram dolayısıyle yavaşlamıştık.
    şimdi biraz gaza bastık
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

peki Denon AVR 1910 ve Wharf. Crystal hop. seti ile hangi subwoofer'ı kullanabilirim?

quote:

Wharfedale Crystal 2.40

çok çeşitli sub marka ve modelleri var. Madem WF kullanıyorsunuz yine WF nin powercube 12 sini alabilirsiniz mesela uygun fiyatlı sub olarak.
    yine uygun fiyatlı sublardan jamo nun farklı modellerinden bütçenize ve ortamınıza göre de seçim yapabilirsiniz.
    MK nın sub larını beğeniyorum ben biraz daha fiyatlı tabiii
  • quote:

quote:

peki Denon AVR 1910 ve Wharf. Crystal hop. seti ile hangi subwoofer'ı kullanabilirim?

quote:

Wharfedale Crystal 2.40

çok çeşitli sub marka ve modelleri var. Madem WF kullanıyorsunuz yine WF nin powercube 12 sini alabilirsiniz mesela uygun fiyatlı sub olarak.
    yine uygun fiyatlı sublardan jamo nun farklı modellerinden bütçenize ve ortamınıza göre de seçim yapabilirsiniz.

Teşekkürler bilgi için, cahilliğimi mazur görün, MK'nın açılımı nedir acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Wharfedale Crystal 2.40

Teşekkürler bilgi için, cahilliğimi mazur görün, MK'nın açılımı nedir acaba?

Miller & Kreisel

• Denon topic i hareketlenmiş

Nerelerdeydiniz aylardır
  • Onkyo 809 vs denon3312 ne dersiniz arkadaslar?denon 3312 kullanan varmı?
  • 3312 yi kullanmadım dinlemedim.
    809 kullanıcısıyım 2 aydır. Estetik olarak 809 u seçerdim karşıma koysam her iki cihazı da. Dinleyince ne olur bilemem tabii.. Sonuçta Denon, Marantz, Onkyo, HK, PİO , Yamaha vb.. markalar bu işlerin en büyükleri ve her keseye her zevke göre de çok çeşitli üretimleri var. Her birinin kendi ses karakterleri var. Aslında imkan olsa da her markadan benzer seviyedeki cihazlardan birer tanesini dinleyip izleyip kendi beğenilerimize göre seçme şansımız olsa. Onun yerine ya kullanıcı yorumları yada dergilerde çıkan testler, incelemeler ve karşılaştırmaları okuyarak tercih etmek ve bilgilenmek durumunda kalıyoruz.
  • quote:

Denon ile Wharf maalesef uyuşmuyor. Forum geçmişini de incelerseniz çok net anlatımlar var. Bu eşleşmeden olabildiğince uzak durun. Belki sub olabilir. Aman dikkat.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.