Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.580
Cevap
95
Favori
265.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada lx-73 monitor audio uyumu nasıl tavsiye edermisin lx-83 üme
  • Diğer alternatifleri dinlemedim ama ben memnunum nickelx.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

bence keske almasaydınız o cihazı denedim stereo yosu vasat cinemasıda idare eder kumandası sıkıntı o cüsseli trafolu cihaz nasıl o sesi verebiliyor hayret etmiştim almaktan vazgeçmiştim

Forumun adına testler düzenlenen Nuri beyin DENON'un dan teknik birkaç farklılık haricinde aynı olan bir cihazı beğenmemeniz enteresan geldi Nickelx.Onun yanında oyuncak gibi cihazlar baş üstü ediliyor bu forumda enteresan.Sonuçta Nuri bey değiliz diye heralde.Bu arada Nuri beyin kendisini tanımam etmem.Forumda bilgili bir insan olduğunu düşünerek yazdım.

Nuri beyin cihazıhttp://www.avland.co.uk/denon/avca1xva/avca1xva.htm

Bendeki cihaz http://www.avland.co.uk/denon/avca1sr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF109 -- 23 Kasım 2011; 9:46:24 >

• Sertaç, kasaya ne istiyorsun?
    ATX anakartlara uygun mu?
  • Para istiyorum , 110 adet Matx uyumlu kasa.
  • arkadaşlar denon 1611 avr ye ne dersiniz..? ilk avr kullanıcısı olacagım... 990 tl taksitli fiyatı var..
    birde pıoneer vsx 921 var onun fiyatı da 1400 tl ...
    birde sony str 520 var oda 650 tl ...
    düşündügüm hoparlör seti jamo 506 yada 606 modeli...
  • üçüde farklı kategori. 921 ve jama 606 iyi bir başlangıç olur kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF109

quote:

bence keske almasaydınız o cihazı denedim stereo yosu vasat cinemasıda idare eder kumandası sıkıntı o cüsseli trafolu cihaz nasıl o sesi verebiliyor hayret etmiştim almaktan vazgeçmiştim

Forumun adına testler düzenlenen Nuri beyin DENON'un dan teknik birkaç farklılık haricinde aynı olan bir cihazı beğenmemeniz enteresan geldi Nickelx.Onun yanında oyuncak gibi cihazlar baş üstü ediliyor bu forumda enteresan.Sonuçta Nuri bey değiliz diye heralde.Bu arada Nuri beyin kendisini tanımam etmem.Forumda bilgili bir insan olduğunu düşünerek yazdım.

çok iyi biliyorum ben o cihazı evime alıp denedim ve söküp geri getirdim çok ucuzada alabiliyorken belkide benim denediğim cihaz şuana sizdeki cihaz izmirdemi ikamet ediyorsunuz.nurinin cihazıyla farklı ama o cihaz denon 3310 bile o cihazdan daha dengeli çalabiliyor diyebilirim nekadar çok stereo ve cinema anfisi dinlediğimi tahmin bile edemezsiniz siz memnunsanız sıkıntı yok.ben bu cihazı ağırlıklı stereoda test etmi,ştim filmden sağlam bi subwoofer bağla hemen hemen her cihaz iş görüyor zaten .bi foto koyup kumandasıyla beraber gösterirseniz daha iyi yorum yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 27 Kasım 2011; 0:40:44 >

• Sayın NickelX benim ayrı bir stereo sistemim var zaten bu sadece sinema maksatlı kullanılacak.Cihaz bu resimdekinin aynısı.http://www.avland.co.uk/denon/avca1sr/index.htm Hayır İzmir'de oturmuyorum.
  • Cihaz hakkında detaylı bir test almancanız varsa okuyabilirsiniz.http://www.areadvd.de/hardware/denonavca1sr.shtml
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BF109

quote:

çok iyi biliyorum ben o cihazı evime alıp denedim ve söküp geri getirdim çok ucuzada alabiliyorken belkide benim denediğim cihaz şuana sizdeki cihaz izmirdemi ikamet ediyorsunuz.nurinin cihazıyla farklı ama o cihaz denon 3310 bile o cihazdan daha dengeli çalabiliyor diyebilirim nekadar çok stereo ve cinema anfisi dinlediğimi tahmin bile edemezsiniz siz memnunsanız sıkıntı yok.ben bu cihazı ağırlıklı stereoda test etmi,ştim filmden sağlam bi subwoofer bağla hemen hemen her cihaz iş görüyor zaten .bi foto koyup kumandasıyla beraber gösterirseniz daha iyi yorum yapabilirim

bu denon avca1 bu kadar vasat bir avr mi...? ilginç dogrusu,markanın en üst segment ürünü..

• çihaz gayet güzel ama herkes beğenmek zorunda değil
  • Benim anlamadığım forumda oyuncak gibi cihazlar yere göğe sığdırılamıyor.29 kiloluk tank gibi cihaz her koşulda o cihazlardan iyi ses verir.(Şimdi bana kilo ile ne alakası var demeyin)Yapım koşulları ve kullanılan malzeme kıyas götürmez diye düşünüyorum.Cihazın içini isterseniz açın bakın netten.Zamanında Almanya satış fiyatı 4700 EURO.
  • Hocam sen onu bunu boş ver, git dinle kafana hangisi yatıyorsa, kulağın hangisini beğeniyorsa ve son olarakta bütçen sana hangisini al diyorsa bence onu al.

Kimsenin ne dediğine fazla takılma. Herkesin şartları, zevkleri, ortamı farklı.

Böyle olunca da sana doğruyu aldırmak biraz zor. Aldırsak bile sen beğenmeyebilirsin.

Denon AVC-A1SR'yi beğenmemek için de çok paralı olmak gerek.
  • güzel kardeşim bu cihazdan türkiyede kaç tane var zaten bide sendeki orjinal kumandalımı hifiturk den almadınmı resmini koy istersen daha iyi yorym yapıyım max 2000 tl eder fiyatlarınıda biliyorum 2000 tl ye alabiliyodum zaten çok paraya gerek yokDİNLEMEDİĞİM CİHAZ HAKKINDA YORUM YAPMAM
  • quote:

güzel kardeşim bu cihazdan türkiyede kaç tane var zaten bide sendeki orjinal kumandalımı hifiturk den almadınmı resmini koy istersen daha iyi yorym yapıyım max 2000 tl eder fiyatlarınıda biliyorum 2000 tl ye alabiliyodum zaten çok paraya gerek yokDİNLEMEDİĞİM CİHAZ HAKKINDA YORUM YAPMAM

Sayın Nickel bey İstanbul'da oturmuyorum.Hi_Fi Türk ten de almadım cihazı.İkinci el fiyatının ne olduğu ürünün kalitesini belirlemez, kaldı ki dediğinizden daha da ucuza aldım ben.Bir arkadaşımın arkadaşından.Ürünün yapım kalitesine dikkat çekmek istedim.Yinede yapmış olduğunuz yorumlara teşekkür ederim.Benim aslında yapmak istediğim ve yaptığım çok güncel ama kalite olarak vasat altı bir cihaz alacağıma biraz daha eski ama Referance seviyesi bir ürün almaktı. Neticede ne kadar yeni olursa olsun, cihazlar arası sınıf farkı olmasıydı.Yinede çok teşekkürler.

• Bu arada kendim aslen stereo müzik konusunda hassas olmama rağmen örnek verecek olursak daha önce bir ara Onkyo 501 ve 601 cihazlarını ev sinemasında kullanmıştım.Bakıyorum hala yeni ses formatları hariç hala aynı ses teknolojileri kullanılıyor.W.R.A.T ,H.C.P.S vs. .Yani demek isteğim şu; ses formatlarındaki güncellemeler hariç aslında cihazlar temel işi olan ses yükseltmelerinde kullanılan teknolojiler aslında çok gelişmiyor.Cihazlar allanıp pullanıp kasa değiştirilip tekrar tüketicilerin önüne sunuluyor.Bunlar pazarlama stretejisi tabiki.
    Taa 6-7 yıl evvel kullandığım bu ürünlere baktığımda vede şuan ki güncel o sınıf cihazlara baktığımda çok bir fark olmadığı aşikar.
    O yüzden benim tercihim DENON AVC A1Sr oldu.Onkyo'nun o serileri bendeki cihazın eline su bile dökemez.Yanlış anlaşılmasın cihaz sınıf farkı olduğu için söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF109 -- 28 Kasım 2011; 14:57:21 >
  • bu cihazın ortalama 2. el fiyatı nedir..?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-denon-avc-a1sr-kusursuz-61035523/detay/
    Bu fiyat isteniyor..İş kaça biter bilemem.Nickel beyin bahsettiği cihaz bu olmalı.Bu arada bendeki siyah renk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF109 -- 28 Kasım 2011; 14:58:52 >
  • siyah olanı daha da sık durur.. fiyat bende cihaza göre iyi... kimbilir bunu satan vatandaş kaça almıştı zamanında..teknolojık ürünler böyle işte, eger teknolojıyı yakından takip edeyim,her yeni çıkan ürünü alayım dediginde uçuk rakamlar ödüyorsun,çok degil 2 sene geçsin üzerinden elindeki ürün hem teknolojı bakımından artık eskimiştir,hemde fiyat artık yerlerdedir.. eger yeni ses kodekleri büyük bir fark yaratmayacaksa ,bu ürün fiyatı iyi yeni cihazlara göre..kimbilir bu ürünün yeni ses kodeklerini destekleyen modeli ne kadardır..heralde bir 2000,2001 model honda civic alırsın o paraya ...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.