Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.580
Cevap
95
Favori
265.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende gitmiştim geçen gün hifi türk e birkaç cihaz baktım oradan..gerçekten birsürü cihaz var ve hepsi pırıl pırıl gözüküyor..ilgili bir insan oradakide..bakalım bir avr arayışındayım sonuç ne olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

siyah olanı daha da sık durur.. fiyat bende cihaza göre iyi... kimbilir bunu satan vatandaş kaça almıştı zamanında..teknolojık ürünler böyle işte, eger teknolojıyı yakından takip edeyim,her yeni çıkan ürünü alayım dediginde uçuk rakamlar ödüyorsun,çok degil 2 sene geçsin üzerinden elindeki ürün hem teknolojı bakımından artık eskimiştir,hemde fiyat artık yerlerdedir.. eger yeni ses kodekleri büyük bir fark yaratmayacaksa ,bu ürün fiyatı iyi yeni cihazlara göre..kimbilir bu ürünün yeni ses kodeklerini destekleyen modeli ne kadardır..heralde bir 2000,2001 model honda civic alırsın o paraya ...

İşte tam demek istediğim şeyde bu idi System electronic bey.Cihazın o zamanki satış fiyatı Almanya'da 4700 Euro.Türkiyedeki fiyatı eminim 6500-7000 Euro'nun altında olmamıştır.http://www.areadvd.de/hardware/denonavca1sr.shtml
    Cihazın güncel olanının fiyatıhttp://www.sesvegoruntusistemleri.com/index.php?route=product/product&path=53_158&product_id=58
    Kaldiki bu cihazın çıkış gücü 150W kanal başı bendeki model ise 170 W.
    Yani bazen artı yönleri bile olabiliyor eski modellerin.Hoş o kadar sesi apartmanda dinleyemeceğimiz aşikar ama örnekleme olsun diye söyleyim dedim.
    Hemen hemen o Honda'ların fiyatı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF109 -- 28 Kasım 2011; 15:31:29 >

• @BF109
    kardeş korkma doğru yoldasın. bazı yorumları fazla ciddiye alma. derken yazarken jeton düştü sakın ola
    BF109, Messerchmitt, Luftwaffe işi olmasın? stuka lar hani diyorum.
  • Aynen Luftwaffe işi sayın Cantan.:)
  • vay vay vay sevindim. severim o makinaları. eskiden filmlerden içime işlemiştir. heh o dönemede hastayım hermann gaering sağolsun.
  • Benim baya ilgi alanımdır o zamanın Almanya'sı...
  • Şimdi şöyle ben bu cihaza sinemada JBL Northridge E80 ve merkez hoparlör olarak aynı seri EC 25 aldım.Ön hoparlörleri bilinçli çok büyük almadım subla birleşince aşırı uğultu olup netliği kaybetsin istemiyorum.Kullandığım salon 30metrekare.Şu an kafamı karıştıran sub konusu.Yine JBL ES 250 tarzı bir sub iyi olur mu yada siz neler tavsiye edersiniz önerilere açığım.
  • selam arkadaşlar,

bu başlığa yeni katıldım
    hayırlısı ile sonunda samsung 46D7000 alarak tv sorununu çözdüm.
    şimdi sıra home theatre'da.
    Tv konusunu yalayıp yuttum. 1 senedir aralıksız okuyordum. ama bu avr konusunda bilgim yok.

Elimde monitor audio 9 kolonlar var. tweeter ları altın alaşımlı. oldukça kaliteli.
    cam kırılması gibi sesleri çok iyi verebiliyor. (kusura bakmayın anlatımım çok amatör olabilir, cahilliğime verin)

elimde klasik stereo denon amfi var ama sonuçta onu atacağız.
    amfi olarak ne almalıyım

maddi olarak sıkıntılı bir dönemdeyim zaten tv ye çok para verdim.

elimdeki kolonlara ilave 1 sub ve 2 adet yeni hoparlör almam gerekiyor. (Belki +2 daha)

avr ve hoparlörlerden beklentilerim:

tiz sesleri rahatsız etmeden temiz vermesi
    sub'un, düşük volümlerde güzel bas vermesi
    3D desteği
    elimdeki MA9 ile uyumlu çalışması

şu anda aklıma gelenler bunlar
    sizinde mutlaka olmalı dediğiniz özellikler vardır mutlaka
    marka tercihim yok
    denon, marantz, onk., harman vs vs

en ucuza mümkün olan en iyi performansı elde etmem için nasıl bir konfigürasyon yapmam gerek?

"şu avr bu fiyata çok iyi" diyebileceğiniz bir seçenek varmı?
    (aynı şey kolon ve sub içinde geçerli)

• quote:

Orijinalden alıntı: BF109

Şimdi şöyle ben bu cihaza sinemada JBL Northridge E80 ve merkez hoparlör olarak aynı seri EC 25 aldım.Ön hoparlörleri bilinçli çok büyük almadım subla birleşince aşırı uğultu olup netliği kaybetsin istemiyorum.Kullandığım salon 30metrekare.Şu an kafamı karıştıran sub konusu.Yine JBL ES 250 tarzı bir sub iyi olur mu yada siz neler tavsiye edersiniz önerilere açığım.

şahsen JBL E250 tipi SW olmasın.

Velodyne, Klipsch, JBL pro , JL audio, Gotham, Def. Tec., Miller Kreisel tarzı SW olmasını öneririm. şahsen benim tercihim böyle olur.

@biltur,
    hoşgeldin. denon klasik ampli dediğin amplinin modeli ne?

• Peki bunların internet üzerinden satın alacağımız adresler varmi sayın Cantan ?
  • Hiç doğru dürüst bilgim yok.
    ama referansları sağlam olduğundan reklamını yapacağız ama ilk aklıma gelenler
    Top Pop Elektrik İstanbul
    CD Bank Bursa

internetde dolu satıcı var. Forumdan Orhan Bey var. GSA Elektronik olacak. bu yerlere bir göz atabilirsiniz.
    her zaman yardımcı olurlar.
  • arkadaslar bugun hemen hemen cogu hi fi storeları gezdim.. simdi kurmak istedigim sistem 2 kule tipi fron speaker ve ona uygun yeni formatları destekleyen bir sinema amfisi.. ilk once sony dh 520 ile yamaha ns 555 leri denedim ama sesten tat almadım.. sonra stereo amfilerle jbl es 80 i denedim..ve gercekten ses olarak muthisti..satan arkadasa ben stereo amfi almayacagımı sinema amfisi alacagımı soledim o da denon 1611 isini fazla fazla gorur dedi 5.1.. simdi baktım 1611 eskisi imis yerine denon 1612 cıkmıs ve 1612 5*120 watt, 1611 5*110 watt.. sizce hangisi tercih edilmeli.. ayrıca jbl es 80 ile yamaha ns 777 arasında nasıl bir secim yapılır..ns 777 leri dinleyemedim cunku.. yani toplamda max 2300 tl gibi bir paraya sistem kurmak istiyorum.. nasıl bir sey tavsiye edersiniz?
  • denon 2311 yamaha ns 777 444 333 var bende player philips 3d blu ray 5180 miydi ne memnunum fazlasıyla ama bu göreceli ve dinleme alışkanlık ve tarzınıza bağlı birşey denemen lazım ama tavsiye ederim.
  • denon avr 3310 la o kolonlar coşar tecrube ile sabit
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

denon avr 3310 la o kolonlar coşar tecrube ile sabit

• denon 3310 ile jbl ES90 nasıl olur??
  • es 90 de kullandım merak etme onlada çok iyi koşar
  • şimdi niye demek aklınıza geldi. arkadaş hem ES80 hem NS777 yi soruyor ona göre cevap verin. benim farkım burada nikel. ii uğraş bakalım.
  • Selamlar

Denon AVR 1911 sahibiyim. Samsung TV ye HDMI 1.4 ile bağladım. TV nin USB girişinden 5+1 destekli MKV filmleri stereo olarka alıyorum 5+1 olarak alamıyorum. Benzer sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar varsa yardım edebilirler mi?
  • samsung tv cihazında audio seçeneklerinde spdif output seçeneğinde Dolby digital veya DTS seçeneğini seç.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.