Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: asukrumercan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.604
Cevap
96
Favori
266.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
100. Sırada  bugün en iyi #30
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SertaçS

Optik yada Koaksiyel ses çıkışı var mı peki? O da yok ise kompozit çıkış vardır kesin sarı kırmızı ve beyaz renkli 3 adet çıkış 2 si ses 1 i görüntü aktarır, buna uygun bir kablo ile yine d smart dan avr ye giriş yaparsan ses ve görüntüyü TV ye aktarırsın.

Lcd Tv'de optik çıkışta var koaksiyel çıkışta hangisini kullanmam iyi olacaktır.
    Dsmart sd de hdmi çıkışı olmadığı için tv'te scart ile baglı. Tv'dekı sesi ses sisteminden almak istiyorum.
    Çok teşekkürler
  • Şimdi bir dakika d smart Tv ye direk mi gidiyor? Avr üzerinden geçmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Şimdi bir dakika d smart Tv ye direk mi gidiyor? Avr üzerinden geçmiyor mu?

Scart kablo ile direk giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerözkan

D Smart Hd'lerde hdmi çıkışı var bende D Smart sd var.

Dun ugrastım. Hdmı kablosunu amfinin hdmi out kısmına, diger ucunu ise Lcd Tv'ye bagladım. Tv menusunun ıcınde ses cıkısı ayarlama ımkanı yok. Onun ıcın en ıyısı optık kablo almam gerekecek. Kullandıgım hdmi kablo 5 mt monster altın uclu en kaliteli hdmi kablosu ama takmış kullanmış olduğum lcd tv nin ses out çıkışını ayarlayabilsem problem çözülüyor.
    Bu akşam optik kablo alıcam. Marka model farkedermi, yardımlarınız için teşekkür ederim.

ev kullanimi icin, optik kablo daha hassastir coax kablo daha dayaniklidir. cunku birince cam elyafi digerinde bakir var. optik kablo uzun mesafelerde ses kayiplarini onler. cunku coazx kablodaki bakir, elektromanyetizma sebepli kayba sebep olur. o yuzden normal bir ev kullanimi icin ben coax'i tavsiye ederim. ayak takilmasi filan olursa aman! demezsiniz optikte oldugu gibi:) ne kabloda ne de konnektorlerde.

• Dün optik kablo aldım. Bütün bağlantıları yaptım. Sesi receiverdan ayarladım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
    Güzel bir Yılbaşı gecesi geçireceğiz.
  • selam arkadaslar bir çaylak olarak buradayım:=) herkeslere iyi seneler öncelikle . Öğrenmek istediğim denon 1911 jamo 606 ile kullanıyorum görüşlerinizi öğrenmek isterim ayrıca surraoundlar için kablo kalınlığı ne olmalı ? tesekkureler
  • asıl önemli olan senin görüşlerin bence çünki sen kullanıyorsun
  • Merhaba

denon 1911 i 850 liraya 2.e l olarak buldum tavsiye edermisiniz fiyat ve performans olarak ?

tşk.
  • selam oncelıkle 1911 için fiyat cok ıyı ama garantılı olması sartı ıle ben elektronıkte garantının onemını bılenlerdenım :=) bu arada kullanıcı olarak su anda cok memnunum ama sanırım s606 ust model cok daha uygun olacak ozellıkle sıstem hastalıgına yenı yakalanan bırı olarak tavsıye edebılecegım bır sıstem :
  • 1911 cihazın eksik yönleri varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abulut

Merhaba

denon 1911 i 850 liraya 2.e l olarak buldum tavsiye edermisiniz fiyat ve performans olarak ?

tşk.

cihazdan hangi ozellikleri istediginize bagli eger isinizi 1311'deki ozellikler goruyorsa 1911'i 2. el alacaginiza ondan ondan daha dusuk fiyata bir sifir 1311 ya da 1312+ 5.1 denon hoparlor alabilirsiniz. ama yok ozellikle 1611'de bile olmayan ozellikleri bekliyorsaniz o zaman anlamli olur sormaniz.
  • 1911 için iyi fiyat
  • denon 1312 xp ile yeni katıldım aranıza umarım pişman olmam . özellikle 4 hdmi girişinin olması cezbetti beni. atlanta hd box uydu, philips 5000 hd media player, hdmi çıkışlı msi ex610 notebook. ilerde almayı düşündüğüm ps3.

arka hoparlorler için ayaklık tavsiyesi istiyorum sizlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstemperor -- 5 Ocak 2012; 4:44:13 >
  • hocam bende denon 1312 xp dusunuyorum ilk izlenimlerin nasıl memnunmusun ses performansından. aslında z906 ile arasında gidip geliyorum ama bağlantı alternatifleri ve yeni nesil ses kodeklerini desteklediği için denon ağır basıyor şu an için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstemperor

denon 1312 xp ile yeni katıldım aranıza umarım pişman olmam . özellikle 4 hdmi girişinin olması cezbetti beni. atlanta hd box uydu, philips 5000 hd media player, hdmi çıkışlı msi ex610 notebook. ilerde almayı düşündüğüm ps3.

arka hoparlorler için ayaklık tavsiyesi istiyorum sizlerden.

Hoparlörler Bookshelf Tarzı İse Sonorous un Modellerine Bakabilirsiniz..
  • Denon 1312xp set saturnde 799 TL arkadaslar, düsünenler icin gayet güzel fiyat..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "bence" z906 denonun amfisi ile yarışamaz, "bence" aynı kulvarda bile değiller. ihtiyaçlarınızı gözönünde bulundrarak tercih yapmak bence mantıklı olan. 4 hdmi giriş, logitechte yok. ben büyük hopalorlerden hoşlanmıyorum. 1312xp'nin uydu hoparlorleri bence vasat ama subwooferı çok iyi ayrıca receiverden tek tek istediğin kolonlara ve sw'a desibel şiddeti verebiliyorsunuz. gece modu var action sahnelerinde komşuları rahatsız etmemek için.

tek beğenmediğim nokta "bence" amfi receiverın çok büyük olması. kasanın deliklerinden bakıyorum içine, yarısı boş gibi. niye büyük yapmışlar anlamadım ısınma için olsa içinde fan var.
  • Selam arkadaşlar... ikinci el denon avr 2809 aldım. Kullanan var mı içinizde ? Sizce nasıl bir model
  • DHT-1312XP alarak araniza katilmis bulunmaktayim arkadaslar.

Bass'larindan acayip memnun kaldim 900 tl ye patladi sistem bana bayagi ucuz oldu saturn aylavyu. Simdi bu ayarlari sizce nasil ayardor kolonlar odamin koselerine dagildi . Yakinda arka kolonlara kulak seviyesinden yukari asicam. Ondekiler gene yerde duracak sizce mantikli?
  • kulak mesafesi ustunde 30 ıle 60 cm yukarıya yerlestırırsen cok daha ıyı olur tecrübeden sabittir ;)
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.