Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.604
Cevap
96
Favori
266.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu priz benim evde de var, ben veya biri almış yıllardan beri duruyor, ben bir anlam verememiştim bu uydu bağlantılarına, hatta şimdi aktif kullandığım Phillips çoklu prizde de bu bağlantılar var, hatta ethernet veya eski telefon jack bağlantısı gibi bağlantılar da var.

Bu bağlantılar ne işe yarıyor, çanaktan gelen kabloyu bunu input'una takıp, sonra da output'tan TV'ye vermenin bir anlamı olur mu? Gerçi bir şikayetim yok şu anda ama merak ettim.

Evdeki şu anda kullandığım priz de bu.

DENON AV RECEIVERS
     DENON AV RECEIVERSwww.amazon.com.be
    Philips SPN5085B/10 Power Strip with Switch, Surge Protection, 8 Outlets, 1800 J, Type F Plug, Grey
    https://www.amazon.com.be/-/en/Philips-SPN5085B-10-Protection-Outlets/dp/B08T24YVMV?th=1&language=en_GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asukrumercan -- 11 Şubat 2025; 13:21:4 >

• asukrumercan A kullanıcısına yanıt

Evet tam olarak dediğiniz işe yarıyor, uydu kablosunda kaçak elektrik varsa filtreleyip temiz datayı yolluyor.

En azından bunu yaptığını söylüyor. 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asukrumercan A kullanıcısına yanıt
    Linkini verdiğiniz prizdeki yuvalar eski tüplü tv’lere takılan anten kabloları için. Yani Digitürk yada Teledünya kutularına gelen ve başı vidalı tipte olan kablolardan değil.

Kablo ve soketlerin tam adlarını bilemediğim için böyle tarif ettim :))

Yukarıda Mavera71’in linkini paylaştığı Tunçmatik prizdeki kablo takma yuvaları farklı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lecoqtr L kullanıcısına yanıt
    Sorunun çözülmesine sevindim.

Yazılım seri numaralarının mantığını ise bilmiyorum.

Bu arada bahsettiğiniz Mission hoparlörleri, arkada kulak hizasına gelecek şekilde surround olarak kullanırsanız, arka tavandakiler de atmos olarak atanabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.