Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.604
Cevap
96
Favori
266.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki hocam arkalarimi onlerimi? Yarin sistemin resimlerini eklesem ona gore yorum yapsaniz?
  • Frontlar mümkünse kulak hizası, surroundlar ise 50-60 cm kulak hizasından yukarıda olmalı.
  • Yarin resimleri yolluyacagim hocam , artik odama gore birsey yapicam oda 3m kare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkie

hocam bende denon 1312 xp dusunuyorum ilk izlenimlerin nasıl memnunmusun ses performansından. aslında z906 ile arasında gidip geliyorum ama bağlantı alternatifleri ve yeni nesil ses kodeklerini desteklediği için denon ağır basıyor şu an için.

ikisi arasinda neden ikilemde kaldiginizi merak ediyorum. denon'un urun sayfasina girip bir technical spec'lere baktiginizda Z906 ile neresi karsilastirilir bilemiyorum... hayir cidden bir sebep varsa ben de arastirayim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Denon 1312xp set saturnde 799 TL arkadaslar, düsünenler icin gayet güzel fiyat..

hangi saturn'de acaba? sube sıbe fiyat degisiyor onlarda... bir de 1311xp de var miydi gittiginiz subede? onun ozellikleri ve kolonlari daha iyi
  • Hocam cevahirin oralardaydi bende pek bilmiyorum dayimla gittim. Gidesiye zaten aldik bunu arastirmadik iceriyi fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Hocam cevahirin oralardaydi bende pek bilmiyorum dayimla gittim. Gidesiye zaten aldik bunu arastirmadik iceriyi fazla.

sisli civarindaki tek saturn, yeni acilan (trump towers'in insaatinin) altinda olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teodonanim

quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Denon 1312xp set saturnde 799 TL arkadaslar, düsünenler icin gayet güzel fiyat..

hangi saturn'de acaba? sube sıbe fiyat degisiyor onlarda... bir de 1311xp de var miydi gittiginiz subede? onun ozellikleri ve kolonlari daha iyi

Bayrampaşa Forum daki saturndeydi,1311 in fiyatıda 999 TL
  • arkadaslar 799 fiyat gormustum media markt sıtesınde 1312 degerlendırebılırsınız bu arada frontlar varolan kulak hızası veya unıtenın durumuna gore asagıda olabılır sanırım kucuk olan speakerla kule degıl takım arka hoparlorler odanın durumuna gore senınkıler ufak oldugu ıcın 30 cm yeterlı olur kulak hızasında yukarı ınsallah ısını gormusdur yazdıklarım ama bu arada onemlı olan senın kulak keyfın mesela ben kulak hızası denedım su anda kulak hızasının ustunde cok daha ıyı performans aldım onemlı olan dınlemek .
  • Denon 2312'yi İngiltereden 480 sterline alabiliyorum. Yani 1400TL gibi bir fiyata geliyor. Ne dersiniz önerir misiniz? Diğer alternatiflerim bundan daha ucuza Pioneer 921, Denon 1912 ve Onyko 609. Tabii bunlar daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: himpton

Denon 2312'yi İngiltereden 480 sterline alabiliyorum. Yani 1400TL gibi bir fiyata geliyor. Ne dersiniz önerir misiniz? Diğer alternatiflerim bundan daha ucuza Pioneer 921, Denon 1912 ve Onyko 609. Tabii bunlar daha ucuz.

hepsinin sitelerinden urun sayfalarina girerek tech spec'lerini copy'leyip hepsini bir excel'e yan yana paste edin. sonra da karsilastirin. sizin icin olmazsa olmaz ozelliklere sahip olmayanlari eleyin. geriye kalan olabilir ve olmayabilir ozellikleri de fiyat farkina gore tartin... derim:)
  • Selamlar, avr 1912 için 1900 tl fiyat iyi midir? (12 ay taksitli)
    Daha ucuza bulunabilir mi sizce?
    Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostile

Selamlar, avr 1912 için 1900 tl fiyat iyi midir? (12 ay taksitli)
    Daha ucuza bulunabilir mi sizce?
    Tesekkurler.

Var mıdır hala bilmiyorum ama 0sedan nickli Orhan'a bir sorun isterseniz.
  • çok para gel sana 1611 veriyim 900 tl ye sıfır
  • selam arkadaşlar... denon 1312 giriş seviyesi cihazı mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frdgz99

selam arkadaşlar... denon 1312 giriş seviyesi cihazı mıdır?

.1312_1612 ve 1912 bu cihazlar giriş seviyesindedir...
  • üstadlar 1312xp paketimin bir müşterisi var. 1000tl'ye satıcam ama yerine nasıl birşey alabilirim maksimum bütçem 1100tl. sizce başka bir sisteme geçmelimiyim yoksa 1312xp yi hiç satmayayımmı? acil cevaplarsanız sevinirim yarın öğleye kadar cevap vermem gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstemperor

üstadlar 1312xp paketimin bir müşterisi var. 1000tl'ye satıcam ama yerine nasıl birşey alabilirim maksimum bütçem 1100tl. sizce başka bir sisteme geçmelimiyim yoksa 1312xp yi hiç satmayayımmı? acil cevaplarsanız sevinirim yarın öğleye kadar cevap vermem gerekli

neden satmak istiyorsunuz ki? memnun kalmadiginiz bir sey mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teodonanim

quote:

Orijinalden alıntı: firstemperor

üstadlar 1312xp paketimin bir müşterisi var. 1000tl'ye satıcam ama yerine nasıl birşey alabilirim maksimum bütçem 1100tl. sizce başka bir sisteme geçmelimiyim yoksa 1312xp yi hiç satmayayımmı? acil cevaplarsanız sevinirim yarın öğleye kadar cevap vermem gerekli

neden satmak istiyorsunuz ki? memnun kalmadiginiz bir sey mi var?

aldığım fiyatın üstüne bir alıcı talip olmuştu ancak yerine bir sistem almaya kalksam bana daha maliyetli olacaktı o yüzden satmaktan vazgeçtim. sistemden memnum şuan için
  • üstadlar bir sorum olacak tvden optik kablo ile amfiye giriş yapıyorum. tvmde dahili hd uydu alıcı var. kanalları tvnin kumandasından sesi denonun kumandasından yönetiyorum. bunu tek kumandadan yapma şansım yokmu?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.