Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.580
Cevap
95
Favori
265.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu aralar ailecek bir karaoke hevesi başladı. Youtube'da çok güzel yerli-yabancı videolar var. Onları indirip, 1911'e bağlı wd playerdan televizyona gönderecektim. Ancak gördüğüm kadarı ile 1911'de herhangi bir mikrofon girişi yok, doğrudur ben atlamıyorum değil mi? 1 televizyon, 1 1911 ve wd media player ile bu karaoke işini nasıl çözerim, mikrofonu nasıl ilave edebilirim, fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahta_bacak -- 14 Kasım 2011; 10:49:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisher

quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

peki Denon AVR 1910 ve Wharf. Crystal hop. seti ile hangi subwoofer'ı kullanabilirim?

Denon ile Wharf maalesef uyuşmuyor. Forum geçmişini de incelerseniz çok net anlatımlar var. Bu eşleşmeden olabildiğince uzak durun. Belki sub olabilir. Aman dikkat.

Teşekkürler cevap için. Profesyonel bir kulak ve konuyla ilgili derin deneyime sahip değilim. Neredeyse 2 yıldır imzamdaki sistemi kullanıyorum. Daha önce Hi-Fi sistemine sahip olmadığım ve çok farklı alternatifler de dinlemediğim için bana güzel geliyor. Tabii ki bu zevk tamamen bütçe ile de alakalı. Ben alırken ekonomik bir tercih ve set olmuştu.
    İlk başta sub. ihtiyacı pek hissetmedim ama insan kaşınıyor resmen, bu sebeple ben de bakayım dedim. İlk tercihim aynı takımın üyesi olsunlar diye Wharf. powercube olabilir. Ama bu AVR ile powercube 10 mu sürülür, 12 olur mu bakıyorum sadece şu anda.
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahta_bacak

Şu aralar ailecek bir karaoke hevesi başladı. Youtube'da çok güzel yerli-yabancı videolar var. Onları indirip, 1911'e bağlı wd playerdan televizyona gönderecektim. Ancak gördüğüm kadarı ile 1911'de herhangi bir mikrofon girişi yok, doğrudur ben atlamıyorum değil mi? 1 televizyon, 1 1911 ve wd media player ile bu karaoke işini nasıl çözerim, mikrofonu nasıl ilave edebilirim, fikri olan var mı?

bazı mikrofonlar beyaz ve kırmızı kablo girişi oluyor öyle bir mikrofon alabilirsiniz.
  • digiturk hd'ye geçtim. hdmi ile denon 1911'e bağladım. dd sese sahip kanaldan dd olmayan kanala geçişlerde siyah ekran çıkıyor. kanal geçişleri uzuyor. bunun bir ayarı var mı? bir de dd kanallarda ses digiturkün kumandası ile ayarlanamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anvil -- 14 Kasım 2011; 16:38:30 >
  • Teşekkürler cevap için, ancak wd'den videoyu oynattım diyelim, ses ve görüntü videodan avr'a gidiyor; üzerine mikrofonu girersem, mevcudun üzerine mikrofon sesi alabilir miyim acaba?
  • Denon Dht 1311 kullananlar 999 tl ye alıcam.Sizce nasıl bi sistem değer mi kulananlar memnun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thom_yorke

Denon Dht 1311 kullananlar 999 tl ye alıcam.Sizce nasıl bi sistem değer mi kulananlar memnun mu?

o fiyata 1911 alınır bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

quote:

Denon Dht 1311 kullananlar 999 tl ye alıcam.Sizce nasıl bi sistem değer mi kulananlar memnun mu?

Fakat için 5+1 kolon dahil paket halinde saturnde satılıyor?Kolonsuz 700-750 gibi fiyatı var.Alınırmı yinede?
  • quote:

quote:

quote:

Fakat için 5+1 kolon dahil paket halinde saturnde satılıyor?Kolonsuz 700-750 gibi fiyatı var.Alınırmı yinede?

o satılan xp modeli tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

quote:

quote:

hmmmm.Peki şöyle 1.100+1.200 gibi en fazla bütçeyle set nasıl alabilirim işimi görecek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

quote:

quote:

hmmmm.Peki şöyle 1.100+1.200 gibi en fazla bütçeyle set nasıl alabilirim işimi görecek.

sony 520 al 5.1 899 tl avantajı yeni nesil donanım ve fiatına göre gayet başarılı

• Merhaba denon 3310'a klipsch RF-62 kule takımı alıcam.. Center içinde Rc-52 düşünüyorum sizce nasıl ?
    Amaç ağırlıklı sinema,tv ve müzik
    Salon 20 - 23 metre kare + kablo ve bağlantı tipi tavsiyelerinizi beklerim.
    Sw olarak jamo sw 1000 var.
  • merhaba
    klipsch i cok tavsiye etmem en azından benım gorusum bende 3312 kullanıyorum hatta sırf rf 82 askından 1911 ımın yerıne aldım ama klıpschler her ne kadar horn tweeter ıle ve ılerı duzeyde sınema sıstemlerı uretımı ıle sınema ıcın bıcılmıs kaftan dursalarda muzık acısından uzun vade de yorucu olabılıyorlar bence ma rx 6 denemeden karar vermeyın.
    Bu demek degıl kı klıpschler ıle denon uyum saglamaz sızın zevkınıze bakar kesınlıkle kotu hopler degıller yanlıs anlasılmasın ama bende daha yumusak tarzda muzıkler konusunda bıraz soru ısaretı yarattı ben monıtor audıo rx8 almaya karar verdım cok daha flat calıyolar.Dediğim gibi dinleyip kıyaslayın kulagınıza hangisi daha güzel geliyorsa onu alın iki seçenekte sizi pişman etmez...
  • Arkadaşlar saturn'de bu hafta kampanya var, DENON 1312XP sistemini 900 TL'ye veriyorlar. Sizce bu sistem nasıl, hoparlörleri tek yollu, sizce 2 yollu olması müzik dinlerken bir artımıdır, yoksa full range olması yeterlimidir.
  • Arkadaşlar yeni bir sinema sistemi kurmak için DENON AVC A1 SR modeli bir amfi aldım.Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF109 -- 18 Kasım 2011; 12:17:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -quasar

Arkadaşlar saturn'de bu hafta kampanya var, DENON 1312XP sistemini 900 TL'ye veriyorlar. Sizce bu sistem nasıl, hoparlörleri tek yollu, sizce 2 yollu olması müzik dinlerken bir artımıdır, yoksa full range olması yeterlimidir.

Bende gördüm o kampanyayı açıkcası hiç bilgim yok nasıl bi alet işimizi görürmü filan diye bende merak ediyom.Bazı arkadaşlar saolsun cevap verdi ama hala çok kararsızım.Beklesek mi napsak nasıl bi ürün işimizi görür çok fazla bütçeyi aşmadan bilemiyorum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -quasar

Arkadaşlar saturn'de bu hafta kampanya var, DENON 1312XP sistemini 900 TL'ye veriyorlar. Sizce bu sistem nasıl, hoparlörleri tek yollu, sizce 2 yollu olması müzik dinlerken bir artımıdır, yoksa full range olması yeterlimidir.

fazla bir beklentin yok ucuza avr ve 5.1 setim olsun diyorsan alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF109

Arkadaşlar yeni bir sinema sistemi kurmak için DENON AVC A1 SR modeli bir amfi aldım.Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Vay be zamanının referans serisi bir cihazdan bahsediyoruz kimseden ses seda yok.Nasıl bir Denon bölümü ise artık.
  • Almadan görüş isteseydiniz belki öneri gelebilirdi....
  • bence keske almasaydınız o cihazı denedim stereo yosu vasat cinemasıda idare eder kumandası sıkıntı o cüsseli trafolu cihaz nasıl o sesi verebiliyor hayret etmiştim almaktan vazgeçmiştim
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.