Şimdi Ara

Denon Heos Amp vs Marantz Mcr 611 + B&W 685 S2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiğim bir stereo sistem kurucam. Fakat 2 amfi arasında kaldım. Denon'un 8ohm 70 watt çıkış vermesi beni çeken nokta ama diğer tarafta da marantz all in one bir sistem yapmış fakat çıkış olarak 8 ohm 40 watt hoparlörleri doyurması konusunda endişeliyim. Fiyat olarakta 1000 tl gibi bir fark var. Denon alıp üstüne birde kaliteli cd player alınca marantz fiyatına geliyor. Bu şekilde almak daha mantıklı gibi. Tabi hiç media receiver lara bulaşma al bi pm6006 tarzı yönlendirmelerede açığım. Bir de bağlantılar hakkında bir kaç soru sormak istiyorum. Hoparlörleri bi amp şeklinde bağlamak ile bi wire bağlama arasında bir fark elde edermiyim? Ayrıca bi amp bağlarsam yine 8 ohm çıkış alırmıyım yoksa 4 ohm a mı düşer?

Sizin önerileriniz nelerdir?

Teşekkürler.

Edit: Electronic, vocal, rap dinliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calibre_50 -- 12 Şubat 2017; 21:50:44 >

• up
  • Dinlediğin müziğe uygun olarak Yamaha RN 602 tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler öneri için.

Bu sisteme ayrıca bir aktif sub önerebilir misiniz?
  • Calibre_50 C kullanıcısına yanıt
    Müzikal olduğunu düşündüğüm kendim de kullandığım bu sub ı öneririm.

CAN HI-FI
    POLK AUDIO PSW125 Subwoofer Hoparlörler | CAN HI-FI
    https://www.canhifi.com/markalar/polk-audio/urun-detayi/psw125-85.261.aspx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe sıkıntın varsa all in one en mantıklısıdır.
  • Konu başlığından alakasız olarak bir şey sormak istiyorum.

odam 16 m2 dinleme mesafem 2-2.5 metre bookshelf en mantıklısı ama basslar konusunda endişeli olduğum için extra sub önerisi istedim.

Soru sizce 2 tane tower koysam bass anlamında doyurur ama benim odam için fazlamı olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heosa hic bakmayin onun yapilis amaci farkli. Tavsiyem Yamaha R500, Onkyo Tx 8150, Yamaha RN602 veya Onkyo Tx 8050 olur. Bunlari bence ikinci el de alabilirsiniz. Yanina da Bir bookshelf olarak Dali Zensor 3 bakabilirsiniz baslari iyidir yetmezse yanina bir subwoofer dusunebilirsiniz ancak yetecektir diye dusunuyorum.

Marantz Mcr 510 kullanmis biri olarak detaylarda biraz daha insanin cani fark yaratmasini bekliyordu. Ancak heosa gore elbette daha muzikal bir amfi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoparlör konusunda b&w 685 de kararlıyım. dali, jbl, wharfadale inde 685 segmentindeki bookshelflerini dinledim ama hepsinin önünde bir perde varmış gibi geliyor ses. (Şahsi görüşüm) Ben açık ve önde ses seviyorum özellikle vokallerde.

Amfi olarak kararsızım. Aklım hep marantz a gidiyor. B&W ve Marantz uyumlu diyorlar. All in one sistemden bir arkadaşım caydırdı beni. Şuan kafamda pm 7005 modeli var özellikle 8 ohm 60 watt ve usb dac olması benim tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor. Çünkü % 80 pc den flac vb. şarkılar dinlicem.Yurtdışından alma imkanımda var. İlerki planım bir tanede pikap almak ama ona daha çok var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calibre_50 -- 19 Şubat 2017; 11:49:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calibre_50

Konu başlığından alakasız olarak bir şey sormak istiyorum.

odam 16 m2 dinleme mesafem 2-2.5 metre bookshelf en mantıklısı ama basslar konusunda endişeli olduğum için extra sub önerisi istedim.

Soru sizce 2 tane tower koysam bass anlamında doyurur ama benim odam için fazlamı olur?

16 metrekare oda için kule tipi fazla gelir. Bass kontrolü zor olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.