Şimdi Ara

Depolama ve günlük kullanım amaçlı HDD tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an elimdeki 1TB depolama diskim bana yetmemeye başladı. SSD önermeyin çünkü zaten ssd kullanıyorum windows sistemi için. Sessiz, sıkıntısız az biraz hızlı olursa iyi olur. Çok bir performans beklentim yok. Filmlerimi, müziklerimi, ve oyunlarımı depolayacağım bir disk olacak. Oyunlar içinde kurulu olacağından düşük rpm lerde diskleri pek düşünmüyorum. 2TB yeterli olur sanırım. Marka model olarak ne önerirsiniz? 2. el disk almak güvenilir olur mu(kargo esnasında satıcı iyi paketlemezse bana bozuk olarak gelme ihtimali var mı)?

Lazım olan varsa elimdeki 1 TB WD blue diski de satabilirim hiçbir sıkıntısı yok :)

Edit: En büyük kriterimi eklemeyi unuttum. Fiyat :) Öğrenci olduğumdan dolayı çok param yok, mümkün olduğunca ekonomik şeyler önerirseniz çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulobey10 -- 16 Kasım 2019; 20:23:38 >

• Toshiba P300 modelini incelemeni tavsiye ederim.
  • Me[S]uT kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Seagate Barracuda 2TB 3.5" 7200PRM Sata 3.0 64MB Cache Sabit Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-2tb-3-5-7200prm-sata-3-0-64mb-cache-sabit-disk-st2000dm006-p-HBV0000025OE4

indirimi kaçırma

• quote:

Orijinalden alıntı: start_system

https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-2tb-3-5-7200prm-sata-3-0-64mb-cache-sabit-disk-st2000dm006-p-HBV0000025OE4
    indirimi kaçırma
    Hocam aynısından 1 sene önce bozuldu durup dururken o yüzden bu modele bayağı bi önyargılıyım.

WD Green bisk var 300 TL ye hapsiburada sitesinde onu almayı düşünüyorum green çok yavaş mıdır acaba?

• sulobey10 kullanıcısına yanıt
    wd de kaliteli ve hızlıdır alabilirsin. yorumlara bi gözat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.