Şimdi Ara

6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.764
Cevap
69
Favori
279.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teknik olarak mümkün olan da, 5 sene sonra olacak depremi bugün yapmaktan başka bir işe yaramaz.

Ayrıca öyle Akdeniz'de duran geminin uzaktan yapacağı iş de değil.

Madem mühendissiniz, bir enerjiyi gözükmeden, gizlice yer altına aktarmayı da bir anlatın hele.

Göz göre göre yapılabilir, ne bileyim kocaman bir çekiç koyarsınız yere çarpa çarpa, titreşim ürete ürete fayda takılan kayayı kırıp kontrollü olarak deprem başlatılabilir. Ancak başka bir ülkenin topraklarında kimsenin haberi olmadan bir gemiyle, deli saçması bunlar.

• -ABD başkanı Biden'ın emriyle Türkiye'ye yardım yapılacağı ve arama-kurtarma çalışmaları için ekip gönderileceği açıklandı.

-İsrail,Polonya ve Azerbaycan arama-kurtarma çalışmaları için ilk ekiplerini gönderdiklerini duyurdu.KKTC'den de bir ekip Hatay'a doğru yardım için gönderildi.

-Kandilli rasathansei depremin 7.7 büyüklüğünde olduğunu revize etti.ABD verilerine göre deprem 7.8 büyüklüğünde.Bu Türkiye tarihinin en büyük ölçekteki ve geniş alanda etkisi olan deprem olarak kayda geçti.

• Depremin büyüklüğünü 7,7 olarak güncellemişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -AFAD Kahramanmaraş,Pazarcık ilçesi merkezli depremi 7.7 büyüklüğünde olduğunu revize ettiğini duyurdu.Deprem gece saat 04:17 itibariye yaşandı.

• 6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!!

bahtın açık olsun evlat....

• Suni depremi yapanlar yağmuru da yagdırıversinler bir zahmet. Konuya ateistler doluşmuş ve acısı olan halkımıza hakaret etmekten de geri kalmıyorlar. Bu halk bunların eline kalırsa vay halimize.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -Bankalar birliği depreme maruz kalan bölgelerdeki vatandaşların tüm kredi ödemelerini 6 ay süresince öteleneceğini duyurdu.

• Milletimizin başı sağolsun Allah herkesin yardımcısı olsun. Çok fazla şehir ve yıkılan bina var bunun ilçeleri, köyleri ulaşılamayan yerleri var daha ! Nasıl yardım gidecek hepsine kestirmek zor.

• -Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: "Bu depremde enerji altyapılarımızda ciddi hasarlar var. Gerek elektrik iletim hatlarında ve nakil hatlarında gerekse doğal gaz iletim ve dağıtım hatlarında hasarlar olduğunu tespit ettik."

• goodorevil kullanıcısına yanıt

rezonans en önemli etken.

• goodorevil kullanıcısına yanıt

Teknik olarak mümkün falan değil. O adamda mühendis ise ona diploma veren sistemin ben. Ya da şu ürünleri falandir. Ağır zırva yazdığı her şey,

Mümkün olsa her riskli hatta kontrollü deprem yapılır. Yapay deprem dediği de rezonans frekansı . Teh

• -Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki: "Bölgede bugüne kadar kayda geçmiş en büyük deprem 7.2 büyüklüğünde.Yaşanan 7.7 büyüklüğündeki deprem Doğu Anadolu fay hattını 3 metre kadar kırdı.Bu ülke tarihinde görünen en büyük deprem felaketi.Doğu Anadolu fay hattında bir deprem bekleniyordu ancak bu 6-6.5 ölçeğinde maksimum olur düşüncesiydi ancak 7.7 büyüklüğündeki deprem herkesi yanılttı.Bu depremin büyüklüğü Hiroşimaya atılan atom bombasından 32 kat büyük derecesindedir."

• Şanlıurfa'dayım deprem saatinde bilgisayarda bir şeyler okuyordum. Hataylı olunca depreme az çok alışığız, 15-20 saniye sürer biter dedim ama 2 dakikaya yakın sallandık diye hatırlıyorum. Arkasından bir tane daha deprem yaşandı. Herkese geçmiş olsun.

Bir kez daha gördük ki ülkece depreme asla hazırlıklı değiliz.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Bu açıklama bile durumun ne kadar kötü olduğunu gösteriyor Allah yardim etsin

Doğu Anadolu fay hattı değil o diğer hat.

Celal Şengör ile Naci hocalar açıkladı, kendi uzmanlarımıza güvenmek makul. İkisinde o Japon uzmanı cebinden çıkarır,

• Yeni yapıların yıkılmasının tek sebebi var hepsi malzemenden çalınmış bu malzemeden çalınanlara nolucak onlara ömür boyu hapis verilmesi gerekiyor.

• Geçmiş olsun

Türkiye geneli kentsel dönüşüm şart artık

• miko_miko kullanıcısına yanıt

O zaman da kullanışsız bir silah mı oluyor bu haarp. Sadece fay olan bölgelerde ama o fayda yeterince enerji biriktiyse tetikleniyor. Bravo Endonejya, Japonya ve Türkiyeyi tehdit edecek bir silahınız oldu. Çin'i tehdit edemedi bu silah, Rusya'yı ve hatta Kuzey Koreyi. Nişan alamadığın bir cihaz silah değildir. Böyle bir sistemin varlığına veya buna yatırım yapıldığına inanmak için büyük enayi olamak gerekiyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

belirli bir fiyata kadar silememişler mi yüzyılın karını yaptılar

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.