Şimdi Ara

6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (288. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.764
Cevap
69
Favori
279.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kozan'a yakın yerde yaşıyorum. İleri uç fay hattı tam burada bitiyor. Zaten defalarca kez uyardılar "Kozan riskli kırılırsa buradan kırılır enerji uçta birikti" diye.

Ben hala rüyalarımda deprem olduğunu görüyorum, yine rüya görüyorum sandım avize sallanınca "gerçek" deprem olduğunu anladım.

Uykudan tam uyanmadan önce alttan birşey vurdu geçti sonra deprem , Maraş depremlerinin küçük simülasyonu olmuş birden fazla kırıkta meydana gelen deprem.. Korkum diğer uçtaki Malatya fay zonunun kırılmasıydı.Korkarak açtım telefonu baktım 4.8 adana "oh" dedim. Düşünün neye sevinir olduk.

Bazı yer bilimciler" Kozan kolu o kadar şiddetli deprem üretmez" diyor da neye göre kime göre? depremin haberi varmı bundan?

üst üste iki büyük fay kırılsın bakalım kaç oluyor? Maraş depremlerinde kim 7.8 olacağını tahmin etmişti?

Kaldı ki hemen yanında Ceyhan zonu 1998'de 6.4 üretti.

Eski fay hattı haritalarında Adana'nın tamamı birinci derece deprem riski taşıyan bölgeyken, her nasılsa yeni fay haritalarında sadece Kozan zonu ve çevresi 1. derece deprem bölgesinde.Nereye gitti Ceyhan kolu? haritadan kaldırınca kaybolmuş mu oluyor fay hattı?

Ucuz yırttık geçmiş olsun ama burda enerji boşalır misal Ceyhan fayında strese neden olur bir bakmuışsın 6.4 değil de 7 olmuş dümdüz eder . Bakmayın siz Maraş depremlerinde fay Hatay yönüne kırıldı , yani bize Leoparın sadece kuyruğu değdi. Bir dahaki sefere Leoparın pençesinin girmeyeceğini kimse garanti edemez. Tedbir şart .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 7 Ağustos 2024; 16:59:23 >

• Uyumayın bu gece

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uyandın mı? Yıkımı hisset.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hafif sallandık yine sıfır deprem bölgesinde. Yine bir yerler yıkıldı sandım. Suriye de 5.5 şiddetinde olmuş. Hatay lılar fena hissetmiştir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun.

• suriyede olan yer çok tehlikeli bir bölge geçmişte dev depremleri var bekleniyordu zaten maraş depremi orayı gerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Ağustos 2024; 1:51:11 >
  • Orta doğu ile aramıza şöyle 100km derinliğinde 40 km ene sahip bir çukur açılsa da geçişler engellense.
    Gerçi ellili oraya köprü yapar yine geleni içeri alır.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Uzun süre sonra gece uykudan uyandıran cinstendi, üzerine sıcak da eklenince kalp çarpıntısı geçirdim kollarım uyuştu Enteresan şekilde sosyal medyada da kalbimiz dayanmıyor diyerek durumu ifade edenler olmuş bu kez

Frank Hoogerbeets de Akdeniz bölgesine dikkat çekiyor, hayırlısı olur umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Az önce aynı yerde yine deprem oldu; Deprem Ağı uygulamasından bildirenler ve uygulamanın sohbet bölümünde yorum yapanlar çok daha şiddetli hissedildiğini söylediler ki haklılar gerçekten korkutucuydu ancak ön çözümlemede bile 6.7 olarak göstermelerine karşın yetkililerce büyüklük 5.2 olarak açıklandı. Külliyen yalan, siz kimi kandırıyorsunuz? Orta Doğu'daki dert yandığımız karartma sadece Türkiye'ye özgü değilmiş, aman sallandık ama ayranımız dökülmüyor görüyon mu süperiz biz mide bulandırıcı bir ölüye yatmışlık

Hama'da geçmişte büyük deprem yaşanmadan önce 1 sene öncü depremler yaşanmış...

tr.m.wikipedia.org
    1157 Hama depremi - Vikipedi
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/1157_Hama_depremi

• çok daha öncedede yazdım o hat benim korkulu rüyam 8.0+ hazır olun çağ açıp çağ kapayan depremler var orada vurdumu fena vuruyor 1000 yılda 1 vurur ama tam vurur.

• daha önce de deprem yaşamış ama zemin katta olduğum için pek bişey hissetmemiştim. geçen aylarda 4 şiddetinde depremde 3. kattaydım ve resmen yer yerinden onuyor. O anki korku hiç bir şeye benzemiyormuş.

• 6 şubat depreminde 7 şubat akşamı 23:00 gibi oradaydım.

Nurdağı'na kadar bir şey olmamış diye gittim.

Nurdağı'na bir girdik şok oldum. Kıyamet kopmuştu.

Hatay'a geçtim vs.

Öyle ki Pazarcık görünce bura o kadar da yıkılmamış diyecek psikolojiye girdik.

Hayatım boyunca unutamayacağım 2 hafta geçirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmatadori -- 16 Ağustos 2024; 17:23:59 >
  • Bu başlık altında ve diğer nice ilgili konu başlıklarında özellikle Hatay'ın durumunu anlatmaya çalışıyorum, Türkler'i rahatsız eden yazılarımı silseler de hiç umrumda değil ben görevimi yapıyorum okuyan okuyor o benim için yeterli, zaten yakında ölüye yatmış etik yoksunu medyaya inat bir kanaldan seslerini duyurmaya çalışacak güzel insanlar hala var burada

Maalesef birileri aşırı azdı Hak, hukuk, adalet yok. Türkiye'nin maskelenmeye çalışılan o pis fakirliği sefaleti, gizli ilişkilerin topluma parazit gibi tutunduğu gerçeği artık daha görünür oldu ve hiçbir şeyden korkmadıkları gibi size aba altından sopa göstermekten de hiç geri durmuyorlar, üstelik sanırım nick'imi bildiklerinden kendileriyle konuşurken seviyemi korusam da burada yazdığım gerçeklerden çok rahatsızlık duyduklarını bana hissettiriyorlar. Her şeyi kendi aralarında kokuşmuş penislerini vajinalarını tokuşturarak birbirlerine sürterek kararlaştırıp sizin kabul etmenizi istiyorlar ve tanıdığım tatlı insanların da kalbini kırıyorlar...

Annemin babamın kardeşimle bana harçlık vermeyip dişinden tırnağından bakımından kıyafetinden arttırarak satın aldığı bir evimiz var geçmişini size anlatmıştım. Bizden ırzımıza geçecek şekilde tam olarak ne için arzulandığını bilemediğimiz bir tutar isteniyor, eskiden deprem sonrası hurdaların parasının İsrail ordusu için toplandığını sanırdım ama İsrail'in Türkiye karşıtı söylemlerinden sonra Türk ordusuna, Kürt bölgesel yönetimine, Avrupa Birliği'nden çıkarılması sonrası ekonomik darlığa düşmüş İngiltere'ye kaynak aktarıldığını hissediyorum, hurda paralarını AK Parti'nin kitabına uydurarak ceplerine attılar üzerine inşaat için "Dönüşüm desteği ve kredi yetmez hadi pamuk eller cebe abe" diyorlar. Tavırlarından çok yıpranıyoruz, şimdiye kadar hayatımda beni derinden etkileyen en çirkin sözlü tacizleri bu sitenin grubunda yaşadım, okuduğum lisenin çirkinliklerini kardeşimin anlık öfke krizlerini geçen korkutucu boyuta varmış ve sanırım genetiğimin ilk defa karşılaştığı tarzda bir mafyalaşma var karşımda Ben bunlara 1 kuruş verirsem doğranmış gibi olacağım. Büyük olasılıkla meclisteki Can Atalay kavgası bu yüzden çıktı, kendi içlerinde de paylaşım kavgası yaşıyorlar, yine Hataylı pisliklerden Selin Sayek Böke de inşaatlarla ilgileniyor ve onlar da nasipleniyorlar bu işlerden İnanın Can Atalay'ın suratı sitedeki çok kaba ayı sonradan görme bir Roman Çingen yöneticiye benziyor 🤮🤮🤮 Düşünün herkese borç takmış, ilk yıllarında kornasıyla herkesi delirtmiş bir maganda bu yaratık, ailesi de çok sorunlu kendi içlerinde birbirlerini bıçakladılar sitedeki ilk yıllarında, meclis gibi kan oldu her yer, o zamanlardan ışık tutmuşlar geleceğe sağolsunlar

Suriyeliler'e ses çıkaranların bu konularda ağızlarını açmamaları cinnet noktasına taşıyor durumu, Suriyeliler'den önce buralara Anadolu'dan Balkanlar'dan da gelen çok farklı simalar oldu lütfen uyanın, sitede işi yapan firmanın ismi çok kanlı çoook...

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155288774
    https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158982693
    https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159374104

Ekleme: Bir yönetici daha vardı dava açıldı ve sanırım uzaklara kaçtı, konuşmasını duysanız köy ağası mısın nesin sen dersiniz, Marmaralı 🤮🤮🤮

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 28 Ağustos 2024; 23:36:41 >

• ekşi sözlük
    marmara fayının 7.8'lik deprem üretme ihtimali
    https://eksisozluk.com/entry/168941106

quote:

istanbulun sonu, türkiyenin felaketi, yüzyılın en büyük insanlık dramı olacaktır. yüzyıl geçsede yaşanan bu olay dünya tarihinde hatırlanacaktır.

dünyadan bu kadar ölümün olduğu başka bir deprem daha olmayacaktır inanın.

bu olaydan sonra türkiye asla eskisi gibi olmayacak bunu bilin.

İnsanlık ayıplarından da öte yaşanabilecek maymunumsu, neandertal tarzı çingenelikleri çirkeflikleri dünyanın görmemesi adına atom bombası kullanılması gerekebilir, hatta konuya bilimsel açıdan yaklaşmak gerekirse salgın hastalık yayılmasını engellemek için bile üst düzey bombalar kullanılmasının gerekebileceği söylenmekte...

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156543331

İstanbul, Hatay gibi yeraltında eski çağlardan kalma yerleşim kalıntılarına, mezarlıklara sahip ve depreme dayanıklılığı da çok iyi sayılmaz diye düşünüyorum...

Yazarın son cümlesine katılıyorum, aynısını Kahramanmaraş depreminden sonra ben söyledim hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. O zamanlar 6 Şubat 2023 depremi için anlık 9 üstü şiddetinde etki eden bir atım yaptığı yazılıyordu o atımı hatırlayan aynısı İstanbul'da olursa ne olur düşünsün, inanılmaz bir etki bırakıyor bünyede bilginize...

• ekşi sözlük
    16 ekim 2024 malatya depremi
    https://eksisozluk.com/entry/169294417

quote:

ya çıkın devlet nerede diye sorun ya da kabul edin devlet yok. bir aile var ve biz onların kuluyuz. osmanlı is back. kabul edin artık ve şükredin bu gün internetiniz var ekonomik olarak çökünce onu da kaldırırlar şimdi iş görüyor.

Deprem başlığına yazılınca mı anlıyoruz bu durumu? Yine de bir türlü Türkiye kurulurken sergilenen devrim tiyatrolarının yalan olduğunu, o "Osmanlı" denilen illetin Koç ailesi olduğunu da yazmamışlar yazamamışlar yazamıyorlar Artık sessiz kalmasanız?

Düşünün illet AK millet nasıl göbekten bağlı bunlara🤮🤮🤮

• 6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!!

AFAD, saat 10.46'da Malatya Kale merkezli 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Deprem, Elazığ, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Erzincan, Adıyaman, Kahramanmaraş, Batman, Tunceli'de, Kayseri, de hissedildi.

Deprem nedeniyle 4 binada hasar oluşurken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Can kaybı yok" açıklamasını yaptı. Elazığ'da bir binadan 4 kişi sağ olarak kurtarıldı.

• Diyarbakır da yaşıyorum evde yakalandık çok sallandık hala ders alınmamış herşey aynı telefonla annemi amcamı arayayım dedim şebeke 1 saat boyunca yoktu kimseye ulaşamadım millet aşağı asansörle indi panik kaos iç içeydi millet arabalara hücüm edip kaçma derdine düştü Allah korusun demek daha büyük bir depremde ölü sayısı 4 katına çıkacak

Operatörler gene sınıfta kaldı siz siz olun iletişim için çakmak bulundurun dumanla haberleşeceğiz

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.