Şimdi Ara

6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.770
Cevap
69
Favori
280.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tayyip yatay mimari yapacağız diyordu yine dikmişler 7 katlı apartmanları deprem bölgesine.

6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!!

• O bölgede yatay olmaz tüm çevresi dağlık, alan küçük yatay yapmaya kalksan nüfus çok azalır ekonomi köylük kasabalık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Şubat 2024; 16:57:15 >

• Deprem Ağı uygulamasının seviyesini görün, diğer dillerde konuşulan bölümlerde de aynı şeyi yapıp bloklanıyorlar. Mesela Fransızca konuşulan bölümde bonjour kruvasan diye herkesi selamlıyorlar

Bir de bize keşke depremde ölseydiniz derler, kanımın son damlasına kadar muhalifim ve karşıtım, küçüklüğümden beri içimden çok derinlerden gelen bir dürtüyle bazılarından ölesiye tiksiniyorum ve anladım ki bu genetiğimin kökümün bana hediyesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene ülkede çok büyük bir felaket meydana geldi. Çoğu vatandaşımızı depremden dolayı maalesef kaybettik. Yıllar geçse de asla unutamayacağımız bir acı olarak kalacak. Bu kötü günlerde işini evini kaybeden bir sürü insan oldu. Kimisi tekrardan ayağa kalkmayı başardı kimi ise bunu yapamadı maalesef. Mutlu Besin Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kurucusu Cennet Polat 6 Şubat depremlerinde işini kaybedecek bir duruma gelmiş. Ama umut dolu karakteriyle tekrardan ayağa kalkmayı başarmış. Tabiki bu süre zarfında sadece karakterinden dolayı değil aldığı maddi manevi yardımlarla tekrardan ayağa kalkmayı başarmış. Bu konuda Halkbank ona her anlamda yardımcı olmuş ve onun yardımlarıyla buralara geldiğini ve tekrardan başladığını söylüyor. Umut dolu bir hikaye veya motivasyon ararsanız Cennet Hanım’ın hikayesine bakın derim. Tekrardan Cennet Hanım'a ve depremzede olan herkese çok geçmiş olsun.

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155855558

İskenderun'da yine geç saatlerde AK Parti'nin seçim tiyatrosundan zaferle çıkması kutlandı, 2023 genel seçim kutlamalarının üzerine çıkan aşırı coşku ve ses vardı. Araçlardan mı gemilerden mi geldiğini anlayamadığımız insanı dehşete sürükleyen ürpertici bir ses yayıldı, daha önce bu sesi duyanlar ve ne olduğunu bilenler yazabilseler çok iyi olur, bu konuda da sessiz kalmasanız, uykumdan uyanıp "Bu ses ne böyle?" diye bağırdım. Keşke deprem için erken uyarı sistemi kursaydınız da böyle bir uyarı sesi yaysaydı, Japon deprem uyarısı sesi gibi titretti ruhumu, "Koç"um benim ne asilmişsiniz siz öyle titredim ama boşalmadım çok şükür 🤮🤮🤮

Evet aşağılık Türk solu, bu sese ve verdikleri rahatsızlığa tepkisiz kalın yine, o kadar mutluyum ki geç de olsa uyandığım için, sandığa gitmeyip insanlık onurunu koruyanların önünde bir kez daha saygıyla eğilelim "İmam"oğlu'ymuş pislik 🤮🤮🤮

Interpol, Birleşmiş Milletler, AİHM, 911 görev başına lütfen

Edit:https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158393121

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 1 Nisan 2024; 11:26:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

instagram
    iskenderunHaberveTanitimSayfasi on Instagram: "Dün İskenderun’daki yuvamız tamamen yıkıldı. Bu videoyu izlemek bugüne kadar yaptığım en zor şeylerden biri oldu. Bir zor daha eklendi hayata… Şükredecek çok şey var, kabul ediyorum elbette. Apartmanımızdan herkesin sağ çıkmış olması, kimsenin ömrüne zeval gelmemiş olması, hayata duyduğumuz bir minnet, buna şüphe yok. Ama şükrederken, yüreğin kırıldığı yer adına üzülebilme hakkını da kullanmaya muhtaçtır insan. Rahmetli anne ve babamla büyüdüğüm evimin yok oluşunu izlemek, buz gibi bir suda tutulmuş bir elden gelen çarpık bir tokattır adeta. Ne zor, ne acı, yutulması kekre ne anlar yaşadık bu son aylarda. Hiçbirimiz eskisi gibi olamıyorken, yine de devam ediyoruz bildiğimiz üzre yaşamaya. Hatıralarımız, çocukluğumuz, her şeyimiz… Hoşçakalın yok olup gittiğiniz yerde. Daima zihnimde ve kalbimdesin çocukluğum, ailem, oyunlarım, arkadaşlarım ve beni ben yapan her şeyim. Rüyalarımda her gece, annem beni bu evin camından izliyor. Başka bir evrenden de hasreti duyuluyor kaybedilenlerin..@jehanbarbur..#iskenderunmerkez #iskenderunaşktır❤️"
    https://www.instagram.com/reel/CtjeGcdIaW_/?igsh=MXVnM2J0aGdxZW0xMw==

Seçimin hemen ardından sahildeki bu binanın inşaatına başladılar. Dışarıdan baksanız asil Maya ırkından birilerinin evi gibi duruyor ama içinde keko Jehan Barbur (Jehan "Barbar") veyahut sanırım Gürcü olduğu iddia edilmesine rağmen RTE'nin komşu ülkesi için dediği türden "af edersiniz Er-meni-" veya İtalyan Sayek Hayek isimli soyadlı haramyedi parazitler oturuyorlardı. Aradım bulamadım ama silinmiş bir reels'de eski kaltakçıoğullarından ünlü Filiz AKın Jehan Barbar'a geçmiş olsun dileklerini iletmiş o da çok naziksiniz diye cevap vermişti, ben de bu yalaşmaya inanamadığımı yazmıştım Sahil boyunca yürüyen insanlarda yaratacakları algıyı çok merak ediyorum İskenderun'un yeni belediye başkanı yine AK Partili ama sakallı değil, daha temiz suratlı gibi gözükse dahi bir Romalılık tadı yapmıştı bende, yanılmamışım Jehan Barbar üst katta mangal yapıyorduk diye konuşuyordu, yediğiniz insan etleri boğazınıza dursun yamyamlar 🤮🤮🤮 Çok doluyum kusuruma bakmayın, orada oturduğundan haberim yoktu ve düşünün bu yerin etrafında asker karargahı var yine de evimize hırsız girebilmişti

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155288774

Kimi siteler yeniden inşa sürecini oldukça şeffaf ve medeni bir şekilde yürütüp takdir toplarlarken kimi sitelerde fena şeyler oluyor bilginize. Yürütmeyi durdurma kararları veya davalar işlemiyor, kendi kafalarının dikine gidenler var. Gruplarda hiçbir şey yazılmıyor, olan biteni videolardaki beden dillerinden anlıyorsunuz. Herkes çok üzgündü ve baştan beri bu işler çok sıkıntılı olacak diyenler vardı, haklı çıktılar, bildiğiniz gibi değil Bu süreçte siyasi görüşüme ters muhtarla dahi iyi iletişim kurabilirken karşıma ne ayılar çıktılar belimi kırmaya cüret edebildiler keşke anlatabilsem. Annemin yanlış yatırımları yüzünden seviyesiz kültürsüz kişilerle muhattap olmak zorunda kalmayı geçtim anne babamın meslektaşlarının gizli yönetici olup AK Parti yardakçılığıyla yapılan işlerden para koparmaya çalışmaları beni derinden yaralıyor, ağızlarını bıçak açmıyor. Bir de herkese tapudaki haklarını satmaları için baskı yapılıyor, annemi asla konuşturmuyorum bana annenle neden konuşamıyoruz biz diye çemkiriyorlar

İşin özü herkesin taptığı Behzat Ç'nin Ankara müzikleri ile kutlama yapmasında saklı, herkes Manga için taptık taptık AK Partili çıktı diyordu şu cerahate bakar mısınız? Yine o yıllardan hissetmişim klimayı:

ekşi sözlük
    behzat ç. vs leyla ile mecnun
    https://eksisozluk.com/entry/23260788

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156298291

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 3 Nisan 2024; 16:38:19 >

• Kimi apartmanların, sitelerin yeniden inşa süreçlerinde TOKİ tercih edilmese ve özel şirketlerle anlaşılsa dahi çimento döküm işinin Türk ordusuna ait OYAK tarafından yapıldığı ve çimentoya su kattıklarından şüphelenildiği yazılıyor (arzular şelale 🤮🤮🤮). Türkiye'nin şu durumunda ortak iş yapılmayacağını birçok kişi yazmıştı ve bu şüphelerinde haklı olduklarını fark ettiğimi birçok kez ifade etmiştim, bir de üzerine bu durum ortaya çıktı

Biz parazit, bit, kene beslemek onları semirtip başımıza diktatör ve faşist yapmak zorunda mıyız kendi emeklerimizle?

2008'li yıllarda yazılıyordu; Türkiye'nin gidişatının insani müdahaleye ihtiyaç duyulacak şekilde kötüleşeceğini ve yönetimi asla demokratik yollarla bırakmayıp en insanlık dışı suçlara yelteneceklerini, hiç çekinmeyecek kadar da şımarıp gerçek yüzlerini ortaya saçacakları söyleniyordu. Yönetimi bıraksalar da belediyeler gibi hükümet CHP'ye geçse bile daha iyi olmayacak, inanılmaz bir karanlık hakim, lütfen yıkılan binaların üstüne yine kötü malzemelerle iş çıkaranların yaptıklarıyla uyanın artık, bu ordu yapılanması birçok terimin, tanımın da ötesine geçmiş durumda...

Tekrar edeyim ilgili şahısları göreve çağırıyorum, bu bir "çağrı"dır

• https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158393047

Daha önceki 2 seçimde ve Galatasaray şampiyonluğunda olduğu gibi yine kutlamalar yapıldı, 2 saat kadar sürdü ve anlaşılması güç, zorlama, inadımıza, kadınsı gelen yoz bir coşku vardı...

Nedense buradaki üniversitelerde avam müzik eşliğinde halaylar da çekilmeye başlandı; benim gibi çoğu insan beyninin derinliklerindeki travma ve üzüntüden dolayı sosyal medya mecralarında "aşırılığı" "ağırbaşsızlığı" yanlış bulduğunu ifade ederken AK partizanlar tarafından sıradan cümlelerle eleştiriliyor, halbuki depremi de aşan nice tatsızlıklar şu an ülkede ve dünyada hüküm sürüyor. "Eğlenmeyecek miyiz canım?" diye soranlar hiç ummadığım sağcı kokuşmuş üniversitelerdeki "siyasi eleştiri içeren şarkılar, etkinlikler engellenirken neden sesinizi çıkaramıyorsunuz" diye sorunca cevap vermemeyi yeğliyorlar. O kadar basit sıradan cümleler kuruyorlar ki aklımın içinde ülkenin kaynaklarının neye akıtıldığı daha görünür oluyor. Bu aşırı militarist coşkulu haller kim bilir hiç gerçekleşmeyecek bir hayalin peşinden koşturulan insanların azması için organize edilen bir şov, bizim gibilerini de bunların çirkeflikleri ile terbiye ediyorlar yıllarımız kaynaklarımız gibi boşa akıyor, kötü niyet ortaya çıkıyor. En çok üzüldüğüm ise Instagram'ın gerçek anlamda kokuşmuş olması ve "eğlenceleri başka amaçlar için kullanıyorsunuz" diye ifade ettiğim yazımı silmesi, korkunç bir şekilde İsrailci ve AK Partici çıktı Instagram, TikTok'tan bile daha rezilmiş. Ben asla bu mecraların sahipleri hakkında bilgi sahibi değildim ama "X"in düzeyine kimse erişemezmiş nokta.

Dünkü Galatasaray şampiyonluğu size de artık iğrenç gelmiyor mu? Ali Koç şov yapıyor üstelik herkes annesinin mi babasının mı ne Galatasaraylı birisi ile aldatıldığını söylüyor, bunlar böyle çok "meni" işte 🤮🤮🤮 Gayri meşru ilişkidenim var mı abe süperim ben 🤮🤮🤮 Tarzdaki tersliği zorbalığı namussuzluğu, dikte ettirmeyi ve bunlarla düşüp kalkan avanakların yarattığı hazzı, Türkiye'deki düzenin ne olduğunu hala göremediniz mi? GS zaten bitmişti FB de bitti, karşıt hareketler seziyorum, her ne kadar artık Ali Koç gitse dahi FB'yi tutmayacak olsam da şu temsil ettiği değerler ve kitleden dolayı FB üzerindeki psikolojik harekatı kınayasım var...

Boş konuşuyorum bunu da kardeşimi üzerime yürüte yürüte öğrettiler, insanın öz be öz kardeşi bile iki sıcak muhabete AKışıyorsa benim muhalifliğimi i*nece buluyorsa ne diyeyim artık, b*k ye sus diyenler de haklı...

• Arkadaşlar müjdeler olsun Erdoğan müjdeyi verdi, az önce televizyondaki konuşmasında depremde ölen 53 bin vatandaşımızı şehit ilan edip konuyu kapattı hayırlı olsun.

• Ziromen kullanıcısına yanıt
    Ne konuyu kapatması, geride sağ kalanların evlerini yaparken bile öyle bir yazılım kullanıyorlar ki her olasılığı ve her "arzuyu" değerlendirip ona göre yeniden inşa sürecine devam ediyorlar...

Uzun süredir yazıyorum; yine kaynak aktarımı ve bir kesimi zenginleştirme işi devam ediyor ama bu sadece maddi açıdan olmuyor, muhattap olduğum kişilerde erkeğiyle kadınıyla "kaltAKsı" yaklaşımlar hissediyorum, ilerideki muhtemel evlilikler boşanmalar ve tahmin edilen ömür süresine göre planlıyorlar her şeyi, öylesine derinden hissediliyor ki bu durum hatta 3. dünya savaşı ve belki de AK Parti'nin yeltenebileceği olası iç savaş tiyatrosu, karşıtlarına yönelik katliam hareketleri bile planlar dahilinde gibi...

Kendilerini bilmez namussuz ahlAK yoksunu zavallı sefil pislikler sülükler parazitler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 9 Temmuz 2024; 23:5:21 >
  • instagram
    iskenderunHaberveTanitimSayfasi on Instagram: "Ne düşünüyorsunuz?#deprem #malatya #gaziantep #kahramanmaraş"
    https://www.instagram.com/reel/C9rMynyitDR/?igsh=MXY3dTU2M3NkMWVs

Ağlayan sarı giysili kadındaki yüz ifadesi yüreğimi parçaladı. Yorumlarda bile görüyorsunuzdur gülerek "Adalet mi bekliyordunuz?" diyen var, bu kadar da kaşarlanmışlar gördüğünüz üzere...

Şaka bir yana Hatay'da bir iş dönüyor; eski tür vahşetle yapamadıklarını 3. sınıf mafyavari kokuşmuş ayak oyunlarıyla yapmaya başladılar. Sanki İsrail veya Kürdistan kuruluyor, yıkılan binalar ve giden canlardan sonra arsaları hile ve cebren ile "fethediyor"lar, devlet görünümlü çete de destek veriyor. Etik olmayan işler başladı, bireysel davalar da açılıyor, zaten birçok yerde mala hurdaya kondular bir de yeniden inşa sürecinde kimilerimize fazladan masraf çıkarılmaya çalışılıyor. Bugünlerde çevremdeki komşularımızda şüphelerimi doğrular nitelikte bir diklenme, kalkışma var kelimeler anlatmaya yetmez. Karşıt hareketlerine ve "sütlerine" katlanılacak kadar "seksi" olduklarını da düşünmüyorum, umarım ne demek istediğimi anlatabiliyorum

"Dünya değişiyor" cümlesinin beynimde Quantum'u tam olarak oturmaya başladı, eskiden bu tür mevzularda tam olarak kim kimdir, ne nedir bilemezdik ama şimdi çirkin suratları bir görünüyor bildiğiniz gibi değil. İster istemez bunlarla çalışanlar, düşüp kalkanlar çok fena bir Quantum içindesiniz bilginize...

"Abe benim çocuğum ne olacak aç mı kalacak sen çıkar sütyenini tut bize biraz"

• Burası Türkiye beyler varsa şansın evin yıkılırsa ve sağ çıkarsan yapılıyor, şans yoksa ama ölmezsen tek başınasın kimse parti yada devlet güzellemesi yapmasın yemezler6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! 

• Hiç kimseye güvenmeyin ne devlete ne sigorta şirketlerine ne partiye ne muhalefete ne dostlarına ne akrabana o kötü gün geldiğinde yalnız olacaksiniz yalnız geçireceksiniz olurda sağ çıkarsanız ondan sonrada yalnız olacaksiniz zengin avamlar bir şekilde yolunu bulacak nasıl iftarlarda zengin zengini agirliyor o kötü günlerde de gariban yine yalnız olacak neyse yazacak çok şey var kendi tedbirinizi şimdi den kendiniz alın her şey için çünkü düştüğünüzde elinizden kimse tutup kaldirmayacak

• hakan_44 H kullanıcısına yanıt

Aynen öyle sen daha ayrıntılısını yazmışsın6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! 

• maraştaydık;
    maraş çarşı; YOK!
    haaalen yıkılacak onlarca bina var. hem merkezde hemde merkez ilçelerde. dulkadiroğlu ve 12şubat.
    toki ler yapılıyor ama nereye...
    karşıki dağlara...
    vs.

ıslahiye, deprem 3 ay önce olmuş gibi!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 5 Ağustos 2024; 8:18:40 >
  • Kara cahillikle alüvyon balçık zeminemi yapılsın yine ilerde güzel ölmek için? tabiki dağlara olucak daha dünyadan haberiniz yok.

dağ eteklerinde balçıktan yapılma ahırlar bile yıkılmadı ahırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Temmuz 2024; 21:37:22 >
  • standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    50 bini geçti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hep İstanbul diye yırtınan yetkili yada bilir kişiler boş yapıyor yıllardır asıl riskli bölgeler açıklandı

Birinci derece riskli bölgeler

MTA Diri Fay Haritası'na göre, İzmir, Balıkesir, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli, Isparta, Uşak, Bursa, Bilecik, Yalova, Sakarya, Düzce...

Kocaeli, Kırşehir, Bolu, Karabük, Hatay, Bartın, Çankırı, Tokat, Amasya, Çanakkale, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Hakkari, Osmaniye ve Siirt birinci derece riskli bölgeler arasında yer alıyor.

İkinci derece riskli bölgeler

Tekirdağ, İstanbul, Bitlis, Kahramanmaraş, Van, Adıyaman, Şırnak, Zonguldak, Afyon, Samsun, Antalya, Erzurum, Kars, Ardahan, Batman...

Iğdır, Elazığ, Diyarbakır, Adana, Eskişehir, Malatya, Kütahya, Çankırı, Uşak, Ağrı ve Çorum ise ikinci derece riskli bölgeler arasında bulunuyor.

Üçüncü derece riskli bölgeler

Eskişehir, Antalya, Tekirdağ, Edirne, Sinop, İstanbul, Kastamonu, Ordu, Samsun, Giresun, Artvin, Şanlıurfa, Mardin, Kilis, Adana, Gaziantep'in bazı bölgeleri...

Kahramanmaraş, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Kayseri, Yozgat, Çorum, Ankara, Konya, Mersin ve Nevşehir ise üçüncü derece riskli bölgeler arasında yer alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Ağustos 2024; 1:41:21 >

• 6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!!

sıkıntılı gece

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.