Şimdi Ara

Deprem yüzünden Yks çalışma düzenim alt üst oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burda durum vahim. Piskoljik olarak bitmiş durumdayız. Tam iyi başladık dedik başımıza bu felaket geldi. Ailece arabada bekliyoruz. Artçılar şiddetli oluyor bazen 6.0 artçılar oluyor ev girmek tehlikeli. Bende arabada edebiyat videoları izliyorum ama çok zor cidden. Hava çok soğuk yarın kar bekleniyor yapacak bir şey yok. Sizlere iyi çalışmalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliatay0909 -- 7 Şubat 2023; 21:52:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi şehirdesin hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • IIRunneRII kullanıcısına yanıt

Diyarbakır

• Gaziantep te olsanız yönlendirirdim de hocam tek katlı bir belediye binası veya çadır kurulan yerlere gidin araba da geçmez bu süreç biz şehirden kaçtık çadır yerlerlerine gidin nette falan paylaşıyorlar durmadan veya az katlı sosyal tesis vb

• Hocam psikolojik olarak bitik durumdayız. Şu an kar başladı gece yarısı bekliyoruz

• Knk sınav ı takma %99 ertelenir zaten toplarsın size bir şey olmasın yeter

• Hocam sizin tuzunuz kuru. Cidden çok zor geçiyor o an hala aklımda, kitaplığım darmaduman oldu, trafo patladı o an sesler falan bide yks düşününce deli oluyorum şu an arbadayız ailece bekliyoruz öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam allah yardımcınız olsun. şuan da sınavı falan hiç düşünme. yaşadığın korkuyu anlıyabiliyorum desem yalan olur. sınav çok büyük ihtimalle 2-3 hafta ertelenir. şuan bunu düşünme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.