Şimdi Ara

DEPREMDE NE YAPARDIK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • depremden sonra psikoljimiz ne olur bilinmez ama arkadaslar

ACABA SİZ

önce en yakınınızdaki enkazı mı kontrol edersiniz yoksa uzakta bulunan aileniz veya akrabanızımı öncelikle kurtarma girişiminde bulunursunuz.

• öncelikle kendi yorumumu getireyim..

ben en yakınımdakine elimi uzatırdım herhalde.çünkü bir el uzatasam kurtaracagım bir insan sonucta.vicdanı unutalım menfii dusunsek o an orada bizimde olabılme ıhtımalımız olabılır.

arkadaslar düzce depremınde soba yüzünden canlı canlı yanan insanları unutmayalım.televizyonda görmüştüm dayanılmaz bir goruntuydu.cocuk ablasını diri diri yanarken seyretmişti. yapacak bir seyi yoktu çünkü..kameraman dahi hiçbirsey yapamamıstı o duruma
  • Evet arkadaşım... Bende bu kı-onuyu çok düşündüm...İnsanların bu saatten sonra duygusal değil mantıksal ve vicdanen düşünmesi gerekir...Bende yanımdakine elimi uzatırım...En azından şu anda bunu düşüne biliyorum...Ama depremden sonrakli piskolıjim nasıl olur onu bilemem??
    Böyle bir konu açtığın içinde sana teşekkür ederim....Duyarlı olmanın zamanı geldide geçiyor bile...
  • ALLAH korusun ama öyle bi durumda en yakınımda zaten ailem olur, onun dışında zaten ailem herkesten ve herşeyden önce gelir bnm için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.