Şimdi Ara

Depresyon Testine Girdim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orta derece depresyon çıktı.Tedavi gerektiriyor yazıyor.Ne yapacağım ben?Girdiğim Site
    Uzun zamandır da kendimi kötü ve umutsuz hissediyordum.Bir gireyim dedim iyice sıkıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15 gün sonra -- 20 Aralık 2014; 17:34:17 >

• Doktordan randevu almak utanılacak bişey değil abi korkma, kasma kendini rahat ol sen yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu kardeşim hangimiz çözsek onu en az seninki çıkar.benimki daha yüksek bile olur.
    yorma kafanı.
  • 42 çıktı benim. Gidip öleyim o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikiyatra gidin. Korkmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15 gün sonra

Orta derece depresyon çıktı.Tedavi gerektiriyor yazıyor.Ne yapacağım ben?Girdiğim Site
    Uzun zamandır da kendimi kötü ve umutsuz hissediyordum.Bir gireyim dedim iyice sıkıldım.

benimde 11 çıktı. bir süre önce senin gibi hissediyordum. ama bekleyince geçiyor :) sakin ol, depresyon günümüzde herkeste sıklıkla rastlanan bir problem. kendini depresyondayım napacağım diyerek, ters psikolojiye sokma. rahat davran biraz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anksiyete tamamen Geçti
    2 yıl önce açıldı
    Dehb raporu ve ehliyet
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

•  Depresyon Testine Girdim.

• son zamanlarda çok kötü olaylar yaşadım ama 13 puan çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: otmanTR

quote:

Orijinalden alıntı: 15 gün sonra

Orta derece depresyon çıktı.Tedavi gerektiriyor yazıyor.Ne yapacağım ben?Girdiğim Site

benimde 11 çıktı. bir süre önce senin gibi hissediyordum. ama bekleyince geçiyor :) sakin ol, depresyon günümüzde herkeste sıklıkla rastlanan bir problem. kendini depresyondayım napacağım diyerek, ters psikolojiye sokma. rahat davran biraz.

Yaklaşık 2 yıldır bu haldeyim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Psikiyatra gidin. Korkmayın.

Antidepresan kullanmak istemiyorum.Ayrıca ailevi olarak psikiyatriye gitmem sıkıntı.
  • tam 17 çıktı ya böyle bir şey olabilir mi
  • Doğru cevaplar vermeye gayret gösterdim, sırf hava atmak için yüksek alayım diyerek yapmadım cidden, 38 çıktı benim de. Sanaldan yapılan testlere güven olur mu bilmiyorum, evet ben de elimden gelse uykuya dalıp birkaç yıl hatta hiç uyanmak istemezdim açıkçası. Psikiyatristi salla, psikologa git konuşun, belki rahatlarsın hocam. İlaçların insanı daha kötü hale getireceğine inananlardanım. Ya birileriyle konuşup aşman gerekir ya da kendi çabalarınla, kendi beynine söz geçirerek... İnançlı biriysen tanrı yardımcın olsun, değilsen de geçmiş olsun, kendi başının çaresine bakmalısın dostum.
  • 23 çıktı bendede.dedigim gibi hepimiz birz depresifiz....
  • ygs-lys öğrencisi üstüne aşık olmuş yol verilmiş birisi için 22 gayet iyi
  • 34 çıktı
  • çok takıyorsunuz kafanıza ben girsem mıçarım o testlerden.
  • Her şeyi düzgün cevapladim 8 cikti . Garip oldum bi an çok mu normalim lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveStrooke -- 29 Ocak 2015; 10:21:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.