lan 100k yapmısım gecen sene mezuna kalmısım daha bktan ne olabilir diye saldım ek tercih yaptım gelmedi boyle bi sans olamaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
lan 100k yapmısım gecen sene mezuna kalmısım daha bktan ne olabilir diye saldım ek tercih yaptım gelmedi boyle bi sans olamaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bende şuan ağır depresifim herkes üniv hayatına aşırı kolay adapte olmuş ortamını bulmuşken ben öylece sürükleniyorum tanıştığım kişileri arıyorum gelin takılalım cart curt ama nafile kimse sallamıyor eski arkadaşlarımda üç yazıyorlarsa dörde yazmıyorlar zaten bazen yalnızlığın kaderim olduğunu düşünüyorum. |
sie ti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 27 Ekim 2021; 6:59:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet, demir ve b12 eksikliği yüzünden hayatımın 4 yılı çöp oldu. Şu an daha iyiyim fakat eski enerjim yok. |
biraz sosyalleş hocam sınav döneminde kendi başına çalışmak insanı baya bunaltır ve içe kapanık biri haline getirir ve ileride de büyük problemler doğurur |