Şimdi Ara

Derbiyle alakalı ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani çoktandır bu kadar önemli bir maça çıkmıyorduk.Bizim için şampiyonluk maçı,fener için sezonu kurtarma maçı ama bilmiyorum ben eskiden olduğu gibi havaya giremedim.Zaten medyada 2 saatlik programda 10 dk anca vakit ayırıyor oda zorunlu olduğu için malum derbi diye.Eskisi gibi değil birtek banamı öyle geliyor şimdiden fenerbahçenin yapacağı kareografi var mı varsa nasıl diye konuşulurdu Artık kimse iplemiyor ilginç yada ezeli rekabet artık gerilemişte olabilir bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justfaber6 -- 10 Nisan 2019; 23:2:45 >

• küme mucadelesi ile şampiyonluk mucadelesinin derbisimi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barut78 kullanıcısına yanıt
    Bu sezon böyle oldu fener aşağılarda kalınca harbi derbiye yaklaşımda farklı oluyor
  • Hocam profilinden gördüğüm kadarıyla yaşın 26 olmuş. İnsan büyüdükçe ve hayat sıkıntıları ile daha çok uğraşmaya başladıkça bu tür şeyler daha az heyecan vermeye başlıyor.( tabi bu benim yorumum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü genel olarak bir futboldan soğuyuş var. Sadece kendim için demiyorum eskiden çoğu insan epl,bundesliga,seria a vs kaçırmazdı coğu önemli maçlar izlenirdi. Simdi CL, derbiler bile zor izleniyor. Şahsen futbolun eski tadı yok, eski ruh yok. Para konuşuyor.
  • igunduz kullanıcısına yanıt
    Kalp artık eskisi gibi çarpmıyor katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: barut78

küme mucadelesi ile şampiyonluk mucadelesinin derbisimi olur
    Biri 2. digeri 3. lige düsse yine olur merak etme.

GS-FB derbisi Türkiye'nin en büyük derbisidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza ile alakalı soru
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, hatta tek derbidir de diyebiliriz. Hangi GS yada FB taraftarına sorsan Türkiye'nin en büyük takımı biziz der ama Beşiktaşı sorsan ikisi de güler. Trabzon'dan büyüktür eyvallah ama ilk ikiye yazılamaz Beşiktaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 13 Nisan 2019; 9:0:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Aynen öyle, hatta tek derbidir de diyebiliriz. Hangi GS yada FB taraftarına sorsan Türkiye'nin en büyük takımı biziz der ama Beşiktaşı sorsan ikisi de güler. Trabzon'dan büyüktür eyvallah ama ilk ikiye yazılamaz Beşiktaş...
    Fenerbahçenin tek ezeli rakibi Galatasaraydır. Bu ülkedeki tek derbi FB-GS derbisidir.

Diğerleri kendini nimetten sayıyor
  • lige ayar veriyorlar. lig tv parası için. sonucu belli maçlar oynanıyor. fifa vs hepsinde şike dönüyor.
    .
    var sistemi için bu sene izledim seneye izlemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 15 Nisan 2019; 1:30:24 >
  • ülkenin haline baksana. maç izleyecek heyecan mı kaldı adamda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.