Şimdi Ara

Derece öğrencileri nereleri yazdı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
3
Favori
12.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dostum sen başarını kanıtlamışsın zaten başkaları diyince değişmiyor ki fjfjvjf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam teşekkürler

• ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

Hocam cok guzel ve aciklayici yazmissiniz gercekten, bir sorum olacakti biraz sacma olabilir ama 2 yil zorunlu gorev yapmadan yurt disina cikamaz miyiz ? Mesela herhangi bir arastirma grubu icin basvuracagiz, yaptigimiz stajlarda aldigimiz referanslarla vs. kabul alabilir miyiz ? Yani illaki diplomaya sahip olmali miyiz ? Mesela turkiyedeki sistemi aciklasak 6 yil egitim aldigimizi bu konuda bir eksigimizin olmadigini, devletin zorunlu gorevlendirmesinden dolayi 2 yil turkiyede calismadan diploma alamadigimizi anlatsak kabul alabilir miyiz ? Yurt disinda doktorluk icin girdigmiz sinavlarda bazi ozel durumlar icin zorunlu gorev yapmadan denklik alinabiliyor ama arastirmaci olarak ilerlemek istedigimizde surec nasil isliyor bilmiyorum. Arastirma sahasindan biri olarak bu konuda bilgilendirme yapabilir misiniz ? Dedigim durumun gecerliligi olur mu, olabilir mi ?

• yks83571 kullanıcısına yanıt

zorunlu yapmadan direkt giden bikac tanıdıgım var yasal mı bilmiyorum. Sen hangi okulu yazdın

• velhasilikelam V kullanıcısına yanıt

Benim de son 4 ay tm geçen arkadaşım ilk 100de, napıcaz şimdi ? Bireysel örneklerle bir şey kanıtlayamazsınız

• 4 ay hayvan gibi kasmak için yeterli zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • titeuf kullanıcısına yanıt

Ben yetersiz demedim

• Mfde tyt 110 net ayt 75 net ile kaçıncı olunuldu bı yıl

• Ayrıca sınav sonuçlarını doğrudan birbirine dönüştürmek doğru bir kriter değil. Tmler tüm yıl sadece mat çalışıyor, burada bahsettiğimiz şey potansiyel. Sayısalın ders yükü daha fazla
    ve ayrıca en ufak yanlışta binlerce kişi geri gidiyorsun. Önemli olan sayısal 3-4-5k yapmış biri tmden çalışsaydı ilk 100 girebilir miydi bu

• kesinlikle girme ihtimali vardı ama şans faktörü de var. ilk 500’ü garanti. edebiyatta tarihte kol gibi senin gözden kaçırdığın bir detay sorarsa ilk 100 kaçar. say ilk 5k’ya saygım sonsuz

• ea 400’e giren öğrenci eğer matı fullediyse sos1’de biraz daha şansı olsa ilk 100 yapabilirdi. bazen çok detay soruyorlar tarih ve edebiyatta. sallıyorsun tutarsa ilk 100’desin tutmazsa 200. mf 4k da öyle bence 2k da yapabilirdi bu adam, hatta 1k belki. stres veya dikkat hatası yapmasaydı veya emin olmadığı bir iki soru tutsaydı. bence seviyeleri yakın. mf ilk 5k’ya saygım sonsuz bu arada, yanlış anlaşılmasın.

• Derece öğrencileri nereleri yazdı

11 dk önce ss aldım

Ona katılıyorum hocam tabii ki ilk 100 de aşırı kolay değil

• tyt kaç k

O doğru hocam ama biraz daha normal bir sınavda matematik daha önemli oluyor. 2022de mat tamamen önemini kaybetti

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.